• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
  • تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۳۶۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پاکسازی معتادان متجاهر در منطقه ۱۲ پایتخت

رئیس پلیس پایتخت از دستگیری معتادان متجاهر در مناطق شوش، مولوی و هرندی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار رحیمی در طرح پاکسازی پایتخت به خصوص مناطق شوش مولوی و هرندی از معتادان متجاهر و خرده فروشان مواد مخدر با اشاره به اینکه مناطق شوش مولوی و هرندی مکان اصلی تجمع معتادین متجاهر و همچنین خرده فروشان مواد مخدر می‌باشد و این طرح به صورت ویژه در این مناطق اجرا شده است، گفت: در بررسی صورت گرفته در سطح پایتخت بین ۲۰ تا ۲۲ هزار معتاد متجاهر و همچنین ۶ تا ۷ هزار خرده فروش مواد مخدر وجود دارد که محل تجمع بیشتر این افراد در مناطق شوش مولوی و هرندی است که موجبات آزردگی شهروندان و ساکنان این مناطق را به وجود آورده است.

پاکسازی معتادان متجاهر در منطقه ۱۲ پایتخت

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه همراهی هم آفرینی و هم افزایی سایر سازمان‌ها و دستگاه‌ها برای ساماندهی معتادین متجاهر لازم و ضروری می‌باشد، عنوان داشت: در حال حاضر به طور میانگین حدود ۸ تا ۱۰ هزار نفر معتاد متجاهر در سطح شهر وجود دارند که فضای کافی برای نگهداری این افراد وجود ندارد.

سردار رحیمی با انتقاد از فرآیند بازپروری معتادین و اینکه باید در این مسئله به طور جد بازنگری شود بیان داشت: به طور معمول در راستای انجام مأموریت‌های محوله همواره پلیس مبارزه با مواد مخدر و همچنین پلیس پیشگیری این فرماندهی در خصوص جمع آوری معتادین متجاهر اقدامات لازم و بایسته را انجام می‌دهند و معتادان متجاهر پس از جمع‌آوری تحویل کمپ‌های بازپروری معتادین داده می‌شوند که پس از چند ماه بدون انجام فرایند صحیح و مناسب ترک اعتیاد دوباره به چرخه معتادین برمیگردند که لازم است در این زمینه اقدامات لازم و صحیح بازپروری انجام شود.

پاکسازی معتادان متجاهر در منطقه ۱۲ پایتخت

این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه پلیس پایتخت با قدرت پای کار آمده است و سال ۹۷ به صورت ویژه در راستای جمع آوری معتادین متجاهر و همچنین پاکسازی مناطق شوش مولوی و هرندی از لوث معتادین متجاهر به میدان آمده است، بیان داشت: امروز در جلسه که با حضور نمایندگان دستگاه قضایی شهرداری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دیگر مسئولین مربوطه تشکیل شد هماهنگی لازم در خصوص ساماندهی و جمع آوری معتادین متجاهر بعمل آمد.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه در طول این مدت بالغ بر ۷۰ هزار معتاد متجاهر توسط پلیس پایتخت جمع آوری و تحویل مراکز ترک اعتیاد شده است، عنوان داشت:جمع آوری این تعداد از معتادین بیانگر این است که در چرخه بازپروری معتادین دچار مشکل جدی هستیم و در این پروسه مشکلات جدی وجود دارد در نتیجه منتج به نتیجه مطلوب نمی‌شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: جمع آوری ۷۰ هزار معتاد متجاهر در حقیقت یعنی اینکه در طول این مدت بار‌ها برخی از این معتادین توسط پلیس جمع آوری و تحویل مراکز بازپروری شده‌اند و در این مراکز پس از گذشت چند ماه و بدون اینکه فرایند ترک اعتیاد آن‌ها به درستی انجام شود به شرایط قبلی برگشته اند.

سردار رحیمی بااشاره به اینکه در بحث معتادین دارای زخم باز و همچنین مردانی که دارای بیماری‌های واگیردار و مزمن هستند و همچنین در خصوص معتادی که دارای کبر و یا صغر سنی هستند با مشکلات جدی روبرو هستیم، عنوان داشت: لازم است به طور جدی در خصوص ظرفیت‌سازی برای جمع‌آوری هرچه سریعتر معتادین متجاهر و همچنین برخورد لازم با خرده‌فروشان موادمخدر انجام شود.

وی افزود: بسیاری از سرقت‌های خرد و همچنین خفت گیری‌ها متاسفانه توسط همین معتادین و خرده فروشان مواد مخدر انجام می‌شود.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه در چند ماه اخیر با حضور شخص ریاست محترم جمهور و سایر مسئولین عالی‌رتبه نظام از جمله وزیر محترم کشور استاندار تهران و شهردار تهران در جلسات متعددی در خصوص ساماندهی و جمع آوری معتادین متجاهر انجام شده است، عنوان داشت: در بررسی‌های صورت گرفته در منطقه شوش مولوی بهره مندی بیش از صد باب منزل فرسوده وجود دارد که محل تجمع و مصرف مواد مخدر توسط معتادین متجاهر است که لازم است اقدامات لازم در خصوص تخریب این منازل انجام شود.

رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه فرآیند بازپروری می‌بایست حتما اصلاح شود، بیان داشت: در فرآیند و بازپروری علاوه بر سم زدایی لازم است که اقدامات روانشناسی روان درمانی حمایت‌های اجتماعی و همچنین لازم است تا شرایطی ایجاد شود که فرد بازپروری شده بتواند در شرایط مناسب اجتماعی قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل مشکل کل جهان و بشریت است
عروج سرخ رهبر عظیم‌الشأن؛ آغاز فصل نوین همبستگی ملت
غریب آبادی: شهادت امام خامنه‌ای نماد استمرار و عمق دشمنی آمریکا با ملت ایران است
مانولوپولوس: عملکرد دفاعی ایران مقابل اردن فوق العاده بود
حضور رئیس‌ جمهور در آیین روضه خانگی شهید علی لاریجانی
مخالفت آمریکا با پیوستن اوکراین به ناتو
پیروزی تیم ملی بسکتبال ایران مقابل اردن در پنجره سوم انتخابی جام
برگزاری اولین برنامه بدرقه آقای شهید ایران
اسپانیا با شکست اتریش به یک هشتم جام جهانی ۲۰۲۶ رسید
دعوت رئیس جمهور از مردم برای بدرقه امام شهید انقلاب
تجلیل نیکاراگوئه از پایداری ایران در مقابل تجاوز نظامی آمریکا
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵
همکاری تبلیغات اسلامی و کتابخانه های عمومی برای گسترش فرهنگ کتابخوانی در آذربایجان شرقی
۷ شهید و زخمی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
دبیرکل سازمان ملل مجددا شهادت رهبر شهید انقلاب را تسلیت گفت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
گرما، دولت فرانسه را استیضاح می‌کند!
التزام به مبانی قرآن و سنت، شاخصه اصلی ۳۷ سال رهبری رهبرشهید انقلاب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
سانحه برای بالگرد آمریکایی در دریای عرب
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ تیر ۱۴۰۵
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
شنیده‌شدن صدای چند انفجار در اقلیم کردستان عراق
قطر از پیشرفت‌ در مذاکرات دوحه خبر داد
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۰۴ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۴ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۱ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است  (۱ نظر)
درخواست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای ساماندهی قیمت بلیت هواپیما  (۱ نظر)
خبر فوری
  • مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟
  • تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد