• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۷۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

آیا پزشکان به جای حق ویزیت، دلار دریافت می‌کنند؟

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: دریافت دلار به جای حق ویزیت یک تخلف محرز است که چنین گزارشی نیز تاکنون نداشته ایم.

آیا پزشکان به جای حق ویزیت، دلار دریافت می‌کنند؟به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ علی سالاریان در برنامه «به زندگی سلام کن» رادیو سلامت درباره حق ویزیت دلاری پزشکان افزود: براساس اطلاعات معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی، تاکنون شکایت یا موردی گزارش نشده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این موضوع صحت دارد یا خیر، گفت: اگر موردی باشد که از طرف سازمان‌های نظارتی کشور یا مردم به سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت اطلاع داده شود، پیگیری خواهد شد، هر چند نیز بعید به نظر نمی‌رسد درصد بسیار کمی از جامعه پزشکی همانند اقشار دیگر که در آگهی ها، اجاره آپارتمان‌ها را به دلار می‌نویسند، حق ویزیت را به دلار دریافت کنند.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه دریافت دلار به جای حق ویزیت، تخلفی محرز است، افزود: این تخلف می‌تواند معلول ثابت ماندن تعرفه، معلول بیمه‌های ناکارآمد و معلول بستر بدی باشد که ساخته شده است و متأسفانه این تخلفات در آن شکل می‌گیرد.

سالاریان درباره ساز و کار‌های نصب کارتخوان و کاهش فرار‌های مالیاتی ادامه داد: با توجه به اینکه معاونت درمان و نهاد‌های نظارتی، نظارت دارند، بعید است که مطب یا مؤسسه‌ای باشد که کارتخوان نداشته باشد، با توجه به اینکه اکنون حمل پول نقد نیز خیلی سخت شده است، جدا از مسئله مالیاتی، بنابر تکلیف از نظر انسانی و حقوق بیمار، پزشکان باید از کارتخوان استفاده کنند که به هر حال فرد بیمار و همراه وی برای فراهم کردن پول نقد دچار استیصال نشوند و اگر این اتفاق در مطبی می‌افتد پیگیری آن بر عهده شهروندان است و باید گزارش بدهند.

وی با بیان اینکه در تهران حدود ۳۰ یا ۴۰ هزار مطب فعال داریم و نظام پزشکی، بازرسی ندارد و تعداد نیرو‌های معاونت درمان دانشگاه‌های تهران نیز برای پیگیری این موارد شاید به ۱۰۰ نفر نرسد، بنابراین ضرورت دارد این مسائل را خود مردم پیگیری کنند، گفت: همانطور که در بقیه مکان‌ها و مشاغل باید این اتفاق بیفتد، درباره پزشکی با توجه به اینکه فرد بیمار است، این قضیه از اهمیت بیشتری برخوردار است و به هیچ وجه قابل قبول نیست.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه مردم می‌توانند این گونه قصورات را به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مربوط اطلاع دهند، افزود: اگر شکایتی یا گزارشی ثبت بشود، بخش انتظامی سازمان نظام پزشکی نیز قطعاً پیگیر آن خواهد شد.

سالاریان با اشاره به پررنگ شدن انتقاد‌ها از جامعه پزشکی در رسانه‌ها و لزوم حفظ شان جامعه پزشکی ادامه داد: پیگیری خوب است و شکایت حتماً باید انجام شود، ولی رسانه‌ای کردن پی در پی این موضوع‌ها از جامعه پزشکی کار درستی نیست، ما کمتر شغلی را می‌شنویم که مسائل آن اینقدر پررنگ شده باشد، باید شأن جامعه پزشکی محفوظ بماند، شاید تعداد بسیار اندکی از پزشکان تخلف کنند، اما بیشتر آن‌ها در مراکز مختلفی که خدمت می‌کنند، متعهد هستند و کارشان را به خوبی انجام می‌دهند.

وی گفت: خواهش ما از رسانه‌ها این است که با توجه به آنکه در همه مشاغل این قضایا با توجه به فشار اقتصادی، دیده می‌شود، یک مقدار کمتر به جامعه پزشکی بپردازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)