• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۶۸۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

دبیر کل جنبش اسلامی عهدالله عراق: جنگ اصلی آمریکا، فرهنگی و اعتقادی است

دبیر کل جنبش اسلامی عهدالله عراق گفت: جنگ اصلی آمریکا با ولایت، جنگ نظامی نیست بلکه جنگ فرهنگی و اعتقادی است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب، جهاد تبیین را فریضه واجب و قطعی بیان کردند.

دبیر کل جنبش اسلامی عهدالله عراق: جنگ اصلی آمریکا، فرهنگی و اعتقادی استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هاشم الحیدری در سومین اجلاسیه بین المللی فعالان مهدوی با رویکرد موضوعی تمدن سازی اسلامی در بیانیه گام دوم و شعار گام دوم، گام آمادگی برای ظهور که صبح امروز در سالن همایش‌های شهید استاد مرتضی مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، افزود: مهمترین عمل شیعیان و مقدس‌ترین فعل یاران امام زمان (عج) در زمان غیبت بحث انتظار است. در روایات زیاد داریم مهمترین عمل در زمان غیبت انتظار فرج است.

وی گفت: بحث انتظار یک کار است و نه فقط نشستن و حرف زدن. خانواده‌ای که منتظر مهمان است خودش و شرایط خانه را برای حضور مهمان مهیا می‌کند. برخی از ما شیعیان ادعا می‌کنیم، ولی در عمل منتظر نیستیم. یکی از مهمترین بحث‌ها بحث غیبت حضرت موسی (ع) است. آخرین کار قبل از غیبت حضرت موسی تعیین جانشین ایشان بود. فتنه و آزمون نیز مبحث دیگری است. بنی اسرائیل از عبادت خدا و پیروی از موسی به سامری پیوستند و جانشینی هارون را نپذیرفتند. زمانی که هارون گفت"اگر دنبال توحید هستید باید من را تبعیت کنید "و بنی اسرائیل موفق نشدند و به پرستیدن گوساله روی آوردند.

دبیر کل جنبش عهدالله عراق افزود: در زمان ما آزمون غیبت، حضرت حجت نیست، ولی بزرگترین آزمون جانشین و نایب امام زمان (عج) است. اهل کوفه نامه‌های زیادی برای امام حسین (ع) نوشتند، اما نتیجه اهل کوفه این بود که نتوانستند با جانشین و فرستاده امام حسین (ع) همراهی کنند و او را تنها گذاشتند. بعضی از ما تنها ادعا می‌کنیم. دعا و عاطفه با امام زمان (عج) خیلی خوب است، ولی یکی از مهمترین مقدمات ظهور اطاعت از ولایت فقیه است.

هاشم الحیدری افزود: اطاعت از ولایت فقیه یک مساله سیاسی نیست، اما اصل حرکت علما و فق‌ها در زمان غیبت کبری امتحان ولایت است. مقدمه ظهور امام زمان (عج) خط امام و ولایت فقیه است.

وی گفت: بعضی‌ها خجالت می‌کشند که از ولایت فقیه صحبت کنند. در این جنگ نرم که آمریکا و اسرائیل و آل سعود هدف خود را، ولی فقیه قرار داده اند، تعجب می‌کنم در برنامه‌های رسانه‌ای نظام جمهوری اسلامی در جهان صحبت و حمایت از، ولی فقیه و موضع جانشینی امام زمان (عج) وجود ندارد. در منبر‌ها زیاد حرکت عاشورا را بیان می‌کنیم، ولی اکنون شمر زمانه چه کسی است؟ کسی از ما سوال نمی‌کند؛ در روز عاشورا چکار کردید، چون ما در آن زمان نبودیم. سوال این است در این زمان خودمان در کدام جبهه قرار گرفتیم.

دبیرکل جنبش عهدالله عراق گفت: ما تنها دو جبهه حق و باطل داریم. قبل از خواندن دعای فرج و ندبه باید ببینیم در این زمان کجا ایستاده ایم؟ جنگ اصلی آمریکا با ولایت، جنگ نظامی نیست بلکه جنگ فرهنگی و اعتقادی است و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب جنگ تبیین را فریضه واجب و قطعی بیان کردند. جهاد تبیین کار و عمل است چرا که سخت‌ترین سنگر فرهنگ و اعتقاد قلمداد می‌شود.

وی ادامه داد: وقتی جنگی آغاز می‌شود موشک و سلاح‌ها باید شلیک شود و تنها سلاح داشتن در زمان جنگ کفایت نمی‌کند. زمان ما زمان جنگ است و باید موشک‌ها استفاده شود در جنگ فرهنگی موشک‌ها همان استفاده از ابزار رسانه است. بعضی از علما چهل و سه سال از انقلاب یک پیام و حرفی نزدند. چرا؟ در حالی که جهاد تبیین موشک‌های فرهنگی باید شلیک شود. تنها در حوزه‌های علمیه هم فایده ندارد و باید در رسانه‌ها این اتفاق رقم بخورد چرا که اولین هدف تخریب جمهوری اسلاکی با دروغ و تحریف در رسانه‌ها شکل می‌گیرد.

هاشم الحیدری با اشاره به اینکه مهمترین کار دشمن ممانعت از صدور انقلاب است، گفت: صدور انقلاب همان فکر امام، جهاد و اسلام نابی است که باید به قاره‌ها نفوذ پیدا کند. همچنین الگوبرداری از نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه ایران را از دید یک خارجی معرفی می‌کنم، افزود: در مسائل داخل دخالت نمی‌کنم. ایران بزرگ با پیشرفت و رشد خوبی از خارج به نمایش گذاشته می‌شود. از داخل فقط گرانی و حقوق نجومی را نگاه می‌کنیم، اما ایران از خارج یک ایران قدرتمند و یکپارچه است. ایران را وقتی از خارج نگاه می‌کنیم تنها پیشرفت می‌بینیم، در کل جهان مشکلات و گرانی وجود دارد، اما دشمن فقط ایران را می‌گوید چرا که نظام اسلامی را باید تخریب کند.

وی ادامه داد: مهمترین سلاح قبل از موشک، زبان است و مهمترین سنگر، فرهنگی است.

دبیر کل جنبش عراق ادامه داد: من دست ملت ایران را می‌بوسم چرا که مردم ایران توانستند چهل و سه سال با اطاعت از رهبری و خون شهدا به فعلیت و تمکین رسید. تشکر از مردم ایران برای همه شیعیان جهان واجب است چراکه این مردم توانستند این نظام را محقق کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش بینی افزایش دما از امروز در یزد
فارس در سوگ رهبر؛ تشریح برنامه‌های جامع بزرگداشت و اعزام سراسری از شیراز
دعوت جامعه ورزش و جوانان مازندران برای حضور در آیین بدرقه رهبر شهید
معرفی برترین‌های روز سوم لیگ کاراته‌ وان دختران
جامعه‌الزهرا (س) آماده بدرقه‌کنندگان رهبر شهید
ایران و عراق در روز‌های سخت کنار یکدیگر ایستاده‌اند
برگزاری مسابقات دختران تکواندوکار کهگیلویه و بویراحمد
بدرقه رهبر شهید انقلاب اسلامی به جلوه‌ای باشکوه از بعثت مدرسه تبدیل خواهد شد
تدارک گسترده همدان برای بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی
ورود کاروان ۱۲۰ نفره ترکیه‌ای برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید از مرز بازرگان ماکو
دو طلای ورزشکاران مازندرانی در رقابت‌های قهرمانی تالاسمی کشور
قلع و قمع ۱۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مرند
حقوق بشر آمریکایی و شلیک به هواپیمای مسافربری
مرز‌های آذربایجان غربی مبادی ورودی زوار مراسم بدرقه رهبر شهید
هدف قرار گرفتن نماینده سابق پارلمان اروپا توسط جاسوس‌افزار اسرائیلی «پگاسوس»
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم برای حضور در آئین‌های تشییع پیکر امام مجاهد شهید
دعوت ستاد کانون‌های مساجد کشور از ملت مبعوث برای حضور پرشور در تشییع قائد شهید امت
تمهیدات ویژه برای مدیریت ترافیک عوارضی رباط‌کریم در ایام تشییع
کاهش آلودگی هوای اصفهان؛ وضعیت نارنجی شد
تبیین چارچوب حکمرانی گردشگری عشایر در سطح کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
قدردانی کانون‌های بازنشستگی از بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان به صندوق کشوری
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
قالیباف: باید برخاست و ندای خونخواهی ملت را به جهان رساند
تمدید مهلت بهره مندی از معافیت سه فرزندی تا پایان سال ۱۴۰۷
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۳۰ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۵ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)