پخش زنده
امروز: -
رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: هم اکنون هیچ کمبود سرمی در کشور نداریم.
دکتر سید حمید خویی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: دو اتفاق مهم در عرضه و تقاضای سرم در کشور نقش داشت، یکی موج پنجم کرونا و ضرورت تجویز داروی تزریقی با سرم بود و دیگر موارد گرمازدگی به علت افزایش دمای هوا در مناطق جنوبی کشور بوده است که نیاز به سرم را افزایش داد.
وی گفت: البته نگرانی درباره شیوع وبا از کشور عراق به ایران نیز در یکی دو ماه اخیر موجب شد برخی مراکز درمانی اقدام به ذخیره سرم کنند که خداراشکر شیوع وبا رخ نداد.
خویی ادامه داد: اکنون کمبود سرم و کمبود تولید سرم نداریم و امیدواریم با پایان گرفتن موج کرونا مصرف سرم منطقی شود.
بهتر نیست پیش بینی های لازم را از همین حالا کرد تا دوباره با مشکل کمبود سرم مواجه نشویم من مانده ام وقتی چیزی مصرفش لازم باشد چرا باید در موقع لزوم ذخیره شود این دیگه چه جور سیستمیه
معلومه برای شما و خانواده ت کمبودی نداریم..امروز ۲۵ مهر من همه جای اصفهان سر زدم سرم گیر نیاوردم...فقط ادعا دارین