• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۸۸۲۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
ورزشی » کشتی و وزنه برداری

اعلام روند کسب سهمیه المپیک کشتی گیران

اتحادیه جهانی کشتی نحوه کسب سهمیه‌های المپیک ۲۰۲۴ را تصویب و اعلام کرد.

اعلام روند کسب سهمیه المپیک کشتی گیرانبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، کشتی‌گیران برای راه یابی به المپیک ۲۰۲۴ پاریس ۳ رویداد کشتی شامل رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۳، مسابقات قهرمانی قاره‌ای ۲۰۲۴ و رقابت‌های مقدماتی المپیک ۲۰۲۴ را در پیش خواهند داشت.
 
در مجموع (۱۸ وزن) سه سبک آزاد، فرنگی و زنان (هر سبک ۶ وزن) ۱۶ کشتی گیر سهمیه المپیک را به دست می‌آورند و مجموع سهمیه‌های المپیک ۲۸۸ سهمیه خواهد بود که هر کشور می‌تواند در هر وزن حداکثر با یک کشتی گیر به میدان برود.
 
نناد لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی گفت: خوشحالیم که دور مقدماتی و نحوه حضور در المپیک ۲۰۲۴ را تأیید می‌کنیم و تغییراتی در مورد نحوه کسب سهمیه ایجاد کرده ایم که باعث توزیع عادلانه سهمیه‌ها در رقابت‌های جهانی و مقدماتی المپیک می‌شود.
 
هر کشتی گیر متولد پیش از ۳۱ دسامبر ۲۰۰۶ واجد شرایط حضور در المپیک ۲۰۲۴ خواهد بود و فدراسیون‌هایی که در رقابت‌های قاره‌ای ۲۰۲۳ شرکت کرده باشند، طبق سیستم به روز شده می‌توانند در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ که نخستین مرحله کسب سهمیه المپیک پاریس است، با همان تعداد ورزشکار در هر سبک (مسابقات قاره ای) شرکت کنند.
 
اتحادیه جهانی کشتی تصمیم گرفته است تا تعداد سهمیه‌های کسب شده در رقابت‌های جهانی را از ۶ به ۵ سهمیه کاهش دهد و تعداد این سهمیه‌ها از ۱۰۸ به ۹۰ کاهش یافته است.
 
در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ که مرحله نخست کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ است دارندگان مدال‌های طلا، نقره و برنز مشترک (۴ نفر) می‌توانند به صورت مستقیم در المپیک حضور داشته باشند و پنجمین سهمیه با مبارزه بین نفراتی که در رقابت‌های کسب مدال برنز شکست خورده اند مشخص می‌شود.
 
در مرحله دوم ۱۴۴ کشتی گیر از طریق سهمیه مسابقات قاره‌ای در سال ۲۰۲۴ به المپیک پاریس راه خواهند یافت که شامل دو نفر برتر هر وزن المپیکی (فینالیست ها) خواهد بود.
 
ورزشکارانی که در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ کسب سهمیه کرده اند واجد شرایط حضور در رقابت‌های کسب سهمیه‌ قاره‌ای نخواهند بود مگر اینکه در سبک دیگری حضور یابند و فدراسیون‌های ملی می‌توانند به همان تعداد که در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۳ کشتی گیر اعزام کرده اند در مسابقات مقدماتی المپیک قاره‌ای نیز شرکت داشته باشند.
 
در مرحله سوم و پایانی کسب سهمیه (انتخابی المپیک در سطح جهان) به جای دو سهمیه‌ای که قبلا ارائه می‌شد، در هر وزن ۳ نفر می‌توانند کسب سهمیه کنند که شامل نفرات اول و دوم هر وزن به همراه برنده مبارزه بین نفراتی است که مدال برنز آن وزن را گرفته اند. (۵۴ سهمیه در ۱۸ وزن)
تنها کشور‌هایی می‌توانند کشتی گیران خود را به این مسابقات اعزام کنند که در مراحل اول و دوم سهمیه کسب نکرده باشند.
 
در صورت وجود داشتن سهمیه استفاده نشده به علت انصراف، تخلف دوپینگ یا حضور نیافتن، این سهمیه به بهترین کشتی گیر بعدی در آن وزن منتقل می‌شود.
دوره مقدماتی کسب سهمیه از ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۳ لغایت ۱۲ می ۲۰۲۴ شامل برگزاری ۶ مسابقه در ۸ ماه خواهد بود.
 
آخرین مهلت ثبت نام در المپیک پاریس ۸ جولای ۲۰۲۴ است و مسابقات کشتی روز‌های ۴ لغایت ۱۱ آگوست ۲۰۲۴ برگزار می‌شود.
 
نامزدی برای میزبانی مسابقات انتخابی المپیک در قاره‌ای و جهانی باز است و کشور‌های متقاضی می‌توانند نامزدی خود را برای میزبانی این مسابقات به اتحادیه جهانی کشتی اعلام کنند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
امیدوارم کشتی گیران کشورمون موفق باشن
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)