• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۴۷۲۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

۳ تا ۵ اسفند، رویداد « ایده بازار سلامت »

مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از برگزاری رویداد ایده بازار سلامت ۳ تا ۵ اسفند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، رویداد «ایده بازار سلامت» با تمرکز بر حوزه زخم و ترمیم بافت و ارائه خدمات سلامت در منزل در روز‌های سوم تا پنجم اسفند در محل پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
 
علیرضا عمومی مدیر مرکز منش با اشاره به بیش از ۴۰ سال سابقه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در انجام طرح‌های پژوهشی و اجرایی کشور گفت: سازمان علوم پزشکی تهران به پشتوانه سوابق خود قادر است، با فراهم کردن بستری برای افراد و تیم‌های صاحب ایده، آن‌ها را به سمت معرفی، تبلیغ و تجاری سازی محصولات خود به بخش صنعت سوق دهد.
 
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با بیان این‌که «میزان مرگ و میر و قطع عضو بیماران مبتلا به زخم پای دیابتی رو به افزایش است» ادامه داد: انواع زخم‌ها، از جمله زخم دیابتیک، زخم بستر، زخم‌های فشاری و سوختگی سهم بسزایی در اقتصاد سلامت کشور دارند. زنگ خطر آنجاست که بدانیم افزایش سن جامعه و حرکت کشور به سمت سالمندی منجر به افزایش عوارضی مثل قطع عضو و همچنین هزینه‌های وارده بر اقتصاد کشور خواهد شد.
 
عمومی افزود: از سوی دیگر با تغییر هرم جمعیتی به سمت دوران سالمندی، تقاضا برای دریافت خدمات درمانی در منزل برای جلوگیری از برخی هزینه‌ها و کاهش ریسک پیشرفت بیماری‌ها بیشتر خواهد شد. بر این اساس تیم علمی مرکز نوآوری و شتابدهی (منش) جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران این دو حوزه را به عنوان حوزه‌هایی با پتانسیل علمی و تخصصی بالا برای ورود گروه‌های پژوهشی و مراکز درمانی کاربردی شناسایی کرده و در روز‌های سوم تا پنجم اسفندماه ۱۴۰۱ «رویداد ایده بازار سلامت» را به مدت سه روز در محل پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار خواهد کرد.
 
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران تفاوت عمده رویداد «ایده بازار سلامت» با سایر رویداد‌های مشابه را تخصصی بودن آن و لحاظ شدن بخش‌های مورد نیاز کشور دانست و گفت: با تمرکز بر رشد و تجاری‌سازی طرح‌ها و امکان تولید و جذب سرمایه‌گذار، شرکت‌های مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران حتی می‌توانند محصولات خود را به کشور‌های دیگری نیز که پتانسیل جذب طرح‌های فناورانه را دارند، معرفی کنند.
 
عمومی با ابراز امیدواری از شناسایی ایده‌ها، محصولات، پلتفرم‌های نوین برای تسریع و تسهیل خدمت به بیماران ادامه داد: اکنون برخی اتاق‌های بازرگانی کشور‌های خارجی در ایران سازوکار حمایت از طرح‌های فناورانه و نوآورانه را فراهم آورده‌اند که فرصت مناسب و ظرفیت قابل استفاده‌ای برای تیم‌های مستقر در مراکز «نوآوری و شتابدهی»، «رشد» و «پارک‌های علم و فناوری» به شمار می‌رود.
 
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در خاتمه گفت: حضور شرکت‌ها در بخش حامیان رویداد و اسپانسر‌های بزرگ در رویداد ایده بازار سلامت نویدبخش این خواهد بود که ما بعد از برگزاری این رویداد هم برنامه‌های فشرده‌ای برای حمایت و شتابدهی تیم‌های برگزیده و حتی سایر تیم‌های دارای ایده‌های جذاب با قابلیت توسعه داشته باشیم.
 
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و یا حضور در این رویداد با شماره موبایل ۰۹۰۵۳۵۷۵۵۳۲ تماس بگیرند.
 
همچنین ثبت نام از طریق وب‌سایت manesh.jdtums.ir انجام می‌شود.
 
رویداد ایده بازار سلامت ۳ تا ۵ اسفند برگزار می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)