پخش زنده
امروز: -
مسئول قرارگاه مردمی امام رضایی ها در نشست تخصصی نقش بانوان در جهاد تبیین در ارومیه گفت: بانوان در خانواده و جامعه نقش خطیر جهاد تبیین را بر عهده دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان غربی، در این نشست که با حضور نمایندگان امور بانوان دستگاه های اجرایی برگزار شد حاج حسین یکتا یکی از سخنرانان کشوری و مسئول قرارگاه مردمی امام رضایی ها اظهار داشت : دشمنان به دنبال بر هم زدن امنیت مردم هستند و غافل از اینکه با پروژه کشتهسازی نمیتوانند علیه نظام حرکت کند.
وی تصریح کرد: امروز دهه هشتادیها نسلی هستند که به فرموده مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) «انقلاب را به اوج خود میرسانند» در حالیکه همه برنامههای این دهه مجازی شده و زیست بوم بچهها تغییر کرده است.
یکتا افزود : دشمن امروز این نسل را هدف گرفته است و سعی در تغییر افکار و باورهای این نسل دارد بنابراین باید والدین مراقب فرزندان خود باشند.
وی دهه هشتادی را مطالبهگر دانست و گفت: باید مطالبات آنها را گوش داد تا در دام دشمن نیفتند.
او اضافه کرد: نسل امروز نسلی دیدنی است که با قرآن و مسجد باید فتح شوند و باید با زبان هنر با این نسل ارتباط برقرار کرد تا با جذابیت در بیان و کلام و رفتار بتواند الگو بگیرد و با ارزشها مانوس شود.
مدیر قرارگاه امام رضایی ها عنوان کرد : لشکر جدید خانمهای تحصیل کرده کاربلد و حرفهای آتش به اختیار باید از خود عزم و اراده و جدیتی داشته باشند تا در نبرد آخرالزمانی فرهنگی روی پای خود بایستند و نقشی اساسی و جدی در جنگ نرم بهعهده بگیرند.
او افزود: خانم ها برای بیان معرفتی آموزههای انقلاب اسلامی برای جامعه خود بهتر میتوانند عمل کنند و همانگونه که معصوم فرموده است «کلموا الناس علی قدر عقولهم» میتوانند نقش جدیتری را برای گفتمان سازی در جامعه زنان ایفا کنند.
وی با بیان وجوه مختلف بیانیه گام دوم اظهار کرد: یکی از ابعاد بیانیه گام دوم بازگشت جوانان به الگوها و آرمانهای دهه شصت است. مردم در دهه شصت خود را صاحب انقلاب میدانستند و به همین خاطر منتظر و معطل دستور و امکانات دولتی نمیماندند و با تمام وجود به سراغ پر کردن کاستیها می رفتند. کافی بود حضرت امام (ره) نکته ای را بیان کنند تا هر شخص انقلابی با تکیه بر توان و امکانات شخصیای که داشت در کنار دوستان خود گروهی را تشکیل دهد و برای تحقق آن مسأله پای کار بیایند و تلاش کنند تا آن مشکل حل شود.
الهامی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی نیز با اشاره به عرصه های گوناگون هویتی زنان بیان کرد: بخش عمده ای از جوانان ما باید با هویت اصلی و جایگاه واقعی خود آشنا شوند. به همین علت باید هسته های فعال مطالعاتی و پژوهشی در حیطه هویت زنان شکل بگیرد تا چشم انداز وجودی زن و فهم ساختار خلقت فاطمی او به خوبی ترسیم شود.
وی افزود :همچنین با توجه به حفظ هویت زن مسلمان ایرانی باید هسته های فعال در موضوعات سبک زندگی، کتاب و پژوهش، عرصههای تربیتی، عفاف و حجاب و… تعریف شوند که پس از فهم درست مسائل و شناخت جزییات آن به طراحی و برنامه ریزی در این زمینه بپردازیم.