• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۷۵۶۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۵
علمی و فرهنگی » فضای مجازی

هیئت نظارت فیس‌بوک ۷۵ درصد از تصمیم اولیه متا را رد کرد

براساس گزارشی جدید، هیئت نظارت فیس‌بوک ۷۵ درصد از تصمیم اولیه متا را برای تعدیل محتوا در ۱۲ پرونده مطرح مورد مناقشه در سال گذشته لغو کرد.

دادگاه عالی فیس بوک هر 24 ثانیه یک درخواست تجدید نظر دریافت می کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از گیزمودو، هیئت نظارت متا، نهادی که از دادگاه عالی تشکیل شده و برای بررسی تصمیمات تعدیل محتوای فیس‌بوک و اینستاگرام تشکیل شده، در سال گذشته نزدیک به ۱.۳ میلیون درخواست تجدیدنظر برای تصمیمات این غول فناوری دریافت کرده است. این آمار نشان دهنده ثبت یک درخواست در هر ۲۴ ثانیه ۳۵۳۷ عدد در هر روز از سال ۲۰۲۲ است. گزارش‌ها حاکی از آن است که اکثر این درخواست‌ها شامل ادعای نقض دو مصداق اصلی دستور عمل انجمن متا یعنی خشونت و سخنان نفرت‌پراکنانه بوده است.

ارقام استیناف بخشی از گزارش سالانه ۲۰۲۲ هیئت نظارت است. کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام ۱٬۲۹۰٬۹۴۲ بار نسبت به تصمیم متا مبنی بر حذف محتوایشان اعتراض کردند که به گفته هیئت نظارت ۲۵ درصد افزایش در تعداد درخواست‌ها نسبت به سال قبل است. دو سوم این درخواست‌ها مربوط به خشونت/تحریک و سخنان نفرت‌انگیز بود.

بیشترین بخش از این درخواست‌ها (۴۵ درصد) از آمریکا و کانادا بود که برخی از بزرگترین پایگاه‌های کاربران فیس‌بوک و اینستاگرام را در جهان دارند. کاربران آمریکایی و کانادایی نیز برای مدت نسبتا طولانی در فیس‌بوک و اینستاگرام حضور داشته اند. اکثریت قریب به اتفاق درخواست‌های تجدیدنظر (۹۲ درصد) شامل کاربرانی بود که درخواست داشتند حساب‌ها یا محتوای خود را بازیابی کنند، در مقایسه با سهم بسیار کمتری (۸ درصد) که درخواست حذف محتوای خاصی را داشتند.

هیئت نظارت تصمیم متا را در ۷۵ درصد از تصمیمات پرونده لغو کرد

علیرغم دریافت بیش از یک میلیون درخواست تجدیدنظر در سال گذشته، هیئت نظارت تنها در مورد تعداد کمی از پرونده‌های پرمخاطب تصمیمات الزام آور اتخاذ می‌کند. از بین آن ۱۲ تصمیم منتشر شده در سال ۲۰۲۲، هیئت نظارت براساس گزارش خود، ۷۵ درصد مواقع تصمیم اصلی متا را برای تعدیل محتوا لغو کرد.

در ۳۲ مورد دیگر که برای بررسی قرار داشتند، متا تشخیص داد که تصمیم اصلی خود نادرست است. در مجموع ۵۰ پرونده برای بررسی ممکن است در مقایسه با میلیون‌ها درخواست تجدیدنظر چندان به نظر نرسد، اما هیئت نظارت می‌گوید که تلاش می‌کند با انتخاب هدفمند مواردی که «مشکلات اساسی را که تعداد زیادی از کاربران در سراسر جهان با آن‌ها مواجه هستند»، این اختلاف را جبران کند. به عبارت دیگر، این موارد معدود، از نظر تئوری، باید به مسائل مربوط به اعتدال بیشتر در شبکه‌های اجتماعی متا بپردازند.

۹ تصمیم تعدیل محتوا که هیئت نظارت در سال ۲۰۲۲ لغو کرد، از نظر مطالب موضوعی طیف وسیعی را شامل می‌شود. در یک مورد، هیئت مدیره تصمیم متا مبنی بر حذف پست‌های یک کاربر فیس‌بوک را که درخواست مشاوره در مورد نحوه صحبت با یک پزشک را داشت، رد کرد.

جدای از لغو تصمیمات اعتدال، هیئت نظارت بیشتر وقت خود را صرف نقش کمتر، اما بالقوه به همان اندازه مهم در صدور توصیه‌های خط مشی می‌کند. این توصیه‌ها می‌توانند نحوه تفسیر متا و اعمال تعدیل محتوا را برای میلیارد‌ها کاربر خود تغییر دهند. در سال ۲۰۲۲، هیئت نظارت ۹۱ توصیه سیاستی را صادر کرد. بسیاری از آن‌ها، به هر نحوی، از متا خواسته‌اند که در هنگام اطلاع دادن به کاربران چرایی حذف محتوایشان، شفافیت را افزایش دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)