• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۰۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹

طرز تهیه کله جوش

کله جوش غذای ساده ای است که در نقاط مختلف ایران پخته می شود. کله جوش ترکی ، زنجانی، قزوینی، اصفهانی و تهرانی، از این جمله می باشند.

به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کله جوش یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با مواد متنوعی درست می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کله جوش ساده در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کله جوش
 
مواد لازم برای ۴ نفر
کشک رقیق  ۲ لیوان/ گردوی خرد شده ۱ لیوان/ پیاز ۱ عدد/ سیر۳ حبه/ نعنا و پونه خشک  ۱ قاشق غذاخوری/ نمک و فلفل سیاه /  زردچوبه و روغن 
طرز تهیه کله جوش
برای تهیه کله جوش خوشمزه، ابتدا پوست پیاز را جدا می‌کنیم و می‌شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم. در ادامه تابه مورد نظر را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم، سپس به آن مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

حالا پیاز را به تابه اضافه می‌کنیم، سپس تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه پوست سیر را جدا می‌کنیم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم، به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا رنگ سیر تغییر کند.

طرز تهیه کله جوش
 
مغز گردو را به صورت ریز خرد می‌کنیم، سپس به همراه نعنا، پونه خشک، فلفل سیاه و زردچوبه به ترکیب پیاز داغ و سیر داغ اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا خامی گردو و ادویه‌ها گرفته شده و عطرشان آزاد شود.

حالا ۱ تا ۲ لیوان آب به مواد حاوی تابه اضافه می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوش بزند. در این حین کشک را درون یک کاسه می‌ریزیم، سپس به آن ۱ لیوان آب اضافه می‌کنیم تا رقیق شود.

 

طرز تهیه کله جوش
 
 در این مرحله اگر کشک رقیق شده، کم نمک بود، می‌توانید به مقدار دلخواه به آن نمک اضافه کنید. در ادامه کشک رقیق شده را به ترکیب سیر داغ و پیاز داغ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم، سپس حرارت زیر تابه را ملایمتر می‌کنیم.

وقتی کناره‌های تابه ریز جوش زد، تابه را از روی حرارت بر میداریم و اجازه نمی‌دهیم کشک بجوش آید. کله جوش به صورت تلیت شده میل می‌شود. در ادامه کله جوش را درون ظرف مورد نظر بریزد و به همراه نان خشک سرو کنید. 

طرز تهیه کله جوش
 
منبع:پانا مگ/ چیشی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)