• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۱۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

اعلام نتایج رویداد بین المللی الف‌تا

مسئول دبیرخانه رویداد الف‌تا گفت: رویداد الف‌تا از ۱۸ تا ۲۱ تیر با هدف ترویج، حمایت و به‌اشتراک‌گذاری ایده‌ها و تجارب تحول‌آفرین مدرسه‌ای در مصلای امام خمینی تهران برگزار خواهد شد.

اعلام نتایج رویداد بین المللی الف‌تابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حمید رفیعی گفت: در مجموع ۳۷ هزار و۶۸۱ اثر از تاریخ ۹ اسفند۱۴۰۱توسط معلمان، مدیران مدارس، مجموعه‌ها و مؤسسات فعال آموزشی و تربیتی، مدارس فنی وحرفه‌ای و مدارس یازده کشور خارجی ارسال شده است. این مشارکت در نوع خود کم‌سابقه و مسرت‌بخش بوده است و می‌تواند نویدبخش تحولات خوبی در آینده‌ تعلیم و تربیت کشور باشد.

مسئول دبیرخانه رویداد بین المللی الف‌تا افزود: از تعداد کل آثار ارسالی ۱۴ هزار و ۵۴۰ اثر در بخش تک ایده‌ها و تجارب، ۱۲۶۵ اثر در بخش راهبرد‌ها و سازوکار‌های تحول در نظام آموزش و پرورش و ۵۲۲ اثر در بخش الگوی کلان مدرسه تحولی، ۲۱ هزار و ۳۵۴ اثر در قالب عصر جدید یاددهی و یادگیری توسط فعالان و دغدغه‌مندان ارسال شده است که فرآیند داوری و دعوت به رویداد حضوری از بین این آثار انجام شده است.

رفیعی در رابطه با فرآیند داوری آثار ارسال شده گفت: داوری آثاری که در بخش تک‌ایده‌ها و تجارب ارسال شده است، شامل سه مرحله است که دو مرحله آن انجام شده و مرحله سوم به صورت حضوری در نمایشگاه به اتمام می‌رسد. در مرحله اول ۳۷۹ اثر به عنوان اثر برتر و منتخب انتخاب شدند، سپس در مرحله دوم این آثار مجدداً داوری شدند و از بین آن‌ها ۱۳۴ اثر برای شرکت در نمایشگاه و قرار گرفتن در فرآیند مرحله سوم داوری انتخاب شدند. فهرست این آثار در کانال رویداد الف‌تا اعلام شده است.

مسئول دبیرخانه رویداد الف‌تا افزود: برخی از مدارس منتخب نیز که دارای الگوی کلان مدرسه‌ای بوده‌اند به رویداد حضوری دعوت شده‌اند. فرآیند داوری این مدارس به گونه‌ای طراحی شده است که داوران و کارشناسان با بررسی عملکرد مدارس بر اساس ارائه‌شان در نمایشگاه و نیز مستندسازی تجارب آن‌ها اعلام نظر می‌نمایند، و در نهایت در تابستان ۱۴۰۲ نتایج اعلام خواهد شد. برگزیدگان این بخش به عنوان مدارس پیشتاز تحول معرفی و حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم از این مدارس انجام خواهد شد.
وی گفت: داوری بخش سوم که مربوط به راهبرد‌ها و سازوکار‌های تحول در نظام آموزشی است در قالب نشست‌های گفتگو محور و تخصصی در نمایشگاه انجام خواهد شد.

مسئول دبیرخانه رویداد الف‌تا در  ارتباط با آثار ارسال شده در قالب جشنواره عصر جدید تربیت و یادگیری در مقطع ابتدایی بیان کرد: ۲۴ اثر برگزیده از این جشنواره در رویداد حضوری شرکت خواهند نمود. این ۲۴ معلم روش‌های تدریس نوآورانه خود را با حضور دانش‌آموزان به صورت زنده ارائه می‌کنند و توسط گروه داوری تخصصی ۴ نفره داوری خواهند شد، همچنین برنامه ریزی شده است این برنامه‌ها با حضور تعدادی از دانشجومعلمان صورت پذیرد و در ۲۲ زمینه شاهد حضور هنرستان‌های برتر کشور و نمایش دستاورد‌ها و تولیدات آن‌ها خواهیم بود.
رفیعی افزود: در نمایشگاه ۳ سِن طراحی شده است و به گونه‌ای زمان‌بندی خواهد شد که آثار تمام بخش‌ها در این سن‌ها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ارائه گردد. آثار منتخب نیز که حدود یک پنجم مجموعه آثار حاضر در نمایشگاه است، در استودیویی ویژه‌ای مجدداً و به طور تفصیلی‌تر ضبط خواهد شد تا هم در صدا و سیما استفاده شود و هم در دوره‌های ضمن خدمت معلمان و آموزش دروس دانشگاه فرهنگیان از آن‌ها استفاده گردد.
 رویداد حضوری از تاریخ ۱۸ الی ۲۱ تیر  در مصلای امام خمینی تهران برگزار خواهد شد و از تمامی معلمان، مدیران، فعالان و دغدغه‌مندان برای شرکت در این رویداد دعوت می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انسداد مقطعی چند محور مواصلاتی زنجان به علت بارش‌ برف در بامداد سه شنبه
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
افتتاح سومین کارخانه آسفالت زنجان در سال آینده
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
پایان فعالیت شبکه سازمان‌یافته حفاری غیرمجاز در تبریز
تدارک رادیو زنجان در گرامیداشت حماسه نهم دی
اجرای طرح آزمایشی سرشماری نفوس و مسکن در استان زنجان از ۱۴ دی ماه
تعیین ۴۷۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ دی ۱۴۰۴
مراقب لینک های جعلی کلاهبرداری باشید
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۹ دی ماه ۱۴۰۴
بررسی چالش‌های توزیع دارو و مکمل‌های انسانی در گیلان
مجازی و تعطیل شدن مدارس برخی شهر‌های خوزستان در نهم دی
۳ هزار خوزستانی از خسارت سیلاب در امان نماندند
توقیف محموله ماهی قاچاق در آستارا
ایران عاشورایی، از ۹ دی تا دفاع مقدس ۱۲ روزه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان همدان، نهم دی ماه
لغو امتحانات داخلی مدارس مهاباد در روز چهارشنبه
دستگیری عامل تیراندازی در بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)