• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۷۷۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۳
اقتصادی » صنعت

رقابت سخت تولیدکنندگان با شرکت‌هایی که بانک‌ها حامی آنان هستند

رئیس خانه صنعت و معدن جوانان استان تهران در همایش روز صنعت و معدن گفت: شرکت‌هایی که بانک‌ها حامی آن هستند عرصه را بر تولیدکنندگان ما تنگ کرده اند؛ تولید کنندگان قادر به رقابت با شرکت‌هایی که بانک‌ها حامی آن‌ها هستند، نیستند.

رقابت سخت تولیدکنندگان با شرکت‌هایی که بانک‌ها حامی آنان هستندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ همایش روز صنعت و معدن با حضور برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت، عزت‌الله اکبری تالار پشتی، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، علیرضا فخاری، استاندار تهران و علی رسولیان، معاون وزیر صمت برگزار شد.
 
رئیس خانه صنعت و معدن جوانان استان تهران گفت: در تهران ۱۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی وجود دارد که با مستندات و بازدید‌های متعددی که صورت گرفته، ۳۹ واحد برگزیده، انتخاب شدند. امسال سال مهار تورم و رشد تولید است که قسمت رشد تولید آن برعهده تولیدکنندگان و به‌ویژه تولیدکنندگان جوان است. کیفیت کالا‌های ما بسیار بالا است، اما شرکت‌هایی که بانک‌ها حامی آن هستند عرصه را بر ما تنگ کردند و مجال نفس کشیدن به تولیدکنندگان نمی‌دهند. تولید کنندگان قادر به رقابت با شرکت‌هایی که بانک‌ها حامی آن‌ها هستند، نیستند.
 
رئیس اتاق بازرگانی تهران نیز در جمع صنعتگران گفت: برنامه‌ای ۴ ساله تدوین کرده ایم، با مشکلات زیادی مواجه هستیم و امیدواریم با حمایت دولت بتوانیم آن‌ها را رفع کنیم.
 
آقای نجفی عرب افزود: قوانین زیادی تدوین شده است که بعضا سبب مشکلات بیشتری برای تولیدکنندگان شده مانند تولید رقابت پذیر، برخی از این قوانین برای تصحیح اقتصاد به وجود آمد، اما این قوانین فضای اقتصادی ما را نه تنها رفع نکرد بلکه ملتهب هم کرد.
 
 
وی با تاکید بر لزوم حذف کارت بازرگانی گفت: کارت بازرگانی از سال ۱۳۳۴ برای مدیریت حوزه تجارت و صادرات بوجود آمد؛ این کارت از حدود دو سال پیش در سامانه جامع تجارت صادر و تمدید می‌شد؛ در حال حاضر دریافت آن بیش از ۶ ماه به طول می‌انجامد امروز می‌توان گفتنیازی به داشتن کارت بازرگانی نیست بطور نمونه کشور همسایه ما ترکیه کارت بازرگانی ندارد و این موضوع را از مسئولان مطالبه خواهیم کرد که کارت بازرگانی حذف شود.
 
رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: مشخص است که در ۴۳ سال نتوانستیم با قیمت گذاری دستوری عرضه و تقاضا را تنظیم کنیم و به همین دلیل با همکاری اندیشکده شریف، طرح‌های مستند آماده شده تا قیمت گذاری دستوری حذف و جایگزین آن لایحه‌ای تنظیم شده، که تقدیم مجلس می‌شود. این لایحه شامل لبنیات، خودرو، آرد، نان، قند و شکر، دارو، صنعت، فولاد و صنایع لوازم خانگی است.
 
نجفی عرب گفت: قیمت گذاری دستوری باعث رکود ۸۰ واحد تولیدی کوچک شده و امیدواریم این لایحه بتواند در رفع مشکلات این حوزه موثر واقع شود.
 
علی رسولیان معاون وزیر صمت هم دیگر مهمان این همایش گفت: در استان تهران اقدامات موثری در حوزه شهرک‌های صنعتی اتفاق افتاده است. در یک سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین برای توسعه واحد‌های صنعتی قرار گرفت. بخش عمده‌ای از پروژه صنعت برق برای تأمین انرژی شهرک‌های صنعتی راه‌اندازی شد.
 
وی افزود: دولت مجوز ساخت ۴۰ شهرک صنعتی را صادر کرده است. علاوه بر این باید به دانش بنیان شدن مراکز نیز کمک کنیم. 
 
رسولیان اضافه کرد: همچنین کارگاه‌های صنعتی برای فعالان اقتصادی در نظر گرفته شده که مجموع آن شهرک‌های صنعتی خوانده می‌شوند.
 
وی گفت: بنگاه‌ها باید شیوه حکمرانی خود را تغییر دهند به این ترتیب که زیست بوم آن‌ها تغییر کند.
 
آقای علیرضا فخاری استاندار تهران نیز در جمع تولیدکنندگان برتر گفت: صنعتگران موتور محرک تولید ملی هستند و اگر قرار باشد کشوری را بر اساس عملکرد بسنجند سهم صنعت چشمگیر است.
 
وی افزود: در بازدید‌های دوشنبه‌های صنعتی با حضور در واحد‌های صنعتی متوجه شدیم با خلا ارتباط و پیوستگی بین واحد‌های صنعتی مواجه هستیم، فاصله بین تصمیم گیران با تولید کنندگان باید کم و از سر راه برداشته شود.
 
استاندار تهران گفت: استان تهران حدود ۴۷ درصد سهم صنعت کشور را داراست و تغییر واحد‌ها از واحد‌های صنفی به صنعتی در دستور کار است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انجام ۷۵ درصد ترانزیت ریلی کشور از مرز سرخس
پیشرفت‌های ایران در حوزه پزشکی پس از انقلاب اسلامی اعجاب برانگیز بوده است
پس لرزه‌های ارتباط پرونده اپستین با ترکیه
وزش باد شدید با سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت در استان مرکزی
ارتقای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی با افتتاح چندین طرح در کشور
بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید
شتاب‌گیری در اجرای طرح مسکن استیجاری
افتتاح ۱۴ واحد مسکونی و الحاق ۲ شهرک جدید به شهر میامی
ورزشکار زنجانی در اردوی تیم ملی کبدی
بهره برداری از کشتارگاه کویر طیور خوسف
تجدید میثاق کارکنان دارالقرآن الکریم با آرمانهای امام (ره)
طرح توسعه میدان گازی توس در سرخس به بهره برداری رسید
اخبار ۱۲۰ ثانیه؛ چکیده مهم‌ترین‌ها اخبار ایران و جهان ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فوتبال ایران جزو سه کشور برتر قاره آسیا است
معارفه مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان
آمادگی سامانه‌های حمل ونقل عمومی برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
کمینه و بیشینه دمای بیستم بهمن ماه در سمنان
۳۴ طرح صنعتی در مازندران به ثمر نشست
اعلام اسامی منظم‌ترین شرکت های هواپیمایی کشور
ایران صدایمان را می شنود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)