• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۵۲۷۱۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
علمی و فرهنگی » معارف

دشمن در پی تحقق مسجد سکولار در جامعه است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه دشمن در پی تحقق مسجد سکولار در جامعه است، گفت: دشمنان مسجد الگو و تراز را برای خودشان تهدید می‌دانند، چون این مسجد، محور عدالت اجتماعی و اقتصادی در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌علی‌اکبری امروز دوشنبه ۳۰ مرداد، در اجلاس سراسری روز مسجد که همزمان با روز جهانی مسجد در مجتمع آدینه تهران در حال برگزاری است، تأکیدکرد: امروز باید دوباره به مساجد ایمان بیاوریم و نگاه دقیقی به خانه‌های خدا داشته باشیم، این نگاه باید همراه با تأمل و همان نگاه خدا، پیامبر (ص) و ائمه اطهار نسبت به مساجد باشد.

وی اظهار کرد: حضرت محمد (ص) وقتی به عنوان پیامبر (ص) به سمت امت آمدند دو مؤلفه قرآن و عترت را به عنوان حقیقت بزرگ مطرح کردند که این دو مولفه مهم در نقطه‌ای که به عنوان معجزه اسلام (مسجد) مطرح شده است، مورد توجه قرار گرفت.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، مسجد را محل تلاقی قرآن و عترت دانست و افزود: باید در مسجد به تبیین قرآن، تلاوت قرآن، نشر معارف، درک و فهم مبانی اسلامی، اقامه نماز و عدالت توجه شود. حاصل چنین مسجدی تولید هویت برای انسان مقالات مرتبط با مؤمن، جامعه مؤمن و تمدن ایمانی است.

حجت الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: اگر به مولفه‌های مسجد تراز اسلامی توجه شود، آن وقت، تربیت انسان مؤمن مجاهد حاصل می‌شود چون در چنین مسجدی انسان از شرک پاکیزه می شود و ضمن احساس پاکی در درون خود، این حس را به جامعه نیز منتقل می‌کند.

وی طهارت نفس و ازخودگذشتگی را حاصل تربیت مسجدی دانست و اظهار کرد: در در چنین مسجدی انسان‌ها رنگ خدایی می‌گیرند و فعالیت‌های نیک و تعاونی مومنانه شکل می‌گیرد و در جامعه به اشتراک گذاشته می‌شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه امیرالمومنین علی (ع) یکی از کارکرد‌های مسجد را ایجاد فضای اخوت در جامعه برشمرده اند، تأکید کرد: وجود چنین مساجدی جامعه را متفاوت می‌کند. مقام معظم رهبری نیز چنین مساجدی را هویت جامعه معرفی کرده اند و باید گفت این گونه مساجد خار چشم کفر و استکبار هستند.

حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه دشمن از مسجد انسان ساز، تمدن ساز و جامعه پرداز هراس دارد، گفت: مساجدی که دارای این ویژگی‌ها هستند در بیداری اسلامی نیز نقش مهمی دارند؛ همانند مسجد الاقصی که نماد مقاومت با شرک و کفر است.

وی تصریح کرد: امروز تلاش آشکار دشمنان و جریان استکبار برای تحقق مسجدهراسی است، اما خطر بزرگ‌تر از این تلاش آشکار آنها، تلاش‌های پنهانی کفر و استکبار است که بنا دارند مساجد از مراکز هویت ساز به معبد تبدیل شود و چنین مساجدی با مساجدی که اسلام و پیامبر (ص) معرفی کرده اند، مطابقت ندارد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به معیار‌های مسجد مورد تاکید اسلام، گفت: چنین مسجدی باید محور عدالت اقتصادی و اجتماعی در جامعه باشد. مقام معظم رهبری در دیدارشان با ائمه جماعات در چند سال گذشته بر این موضوع تاکید داشتند که دشمن به دنبال تحقق مسجد سکولار در جامعه است چون دشمنان مسجد الگو و تراز را برای خودشان تهدید می‌دانند و از دل مسجد سکولار، مسجد ضرار نیز بیرون می‌آید.

حجت الاسلام حاج علی اکبری ادامه داد: طراحی دشمن دقیق و حساب شده است و متأسفانه غفلت ما به دشمنان کمک کرده و این موضوع در برخی از مساجد اتفاق افتاده است البته بسیاری از مساجد ما نیز با هویت ناب مسجدی خود، کارشان را جلو می‌برند.

وی با اشاره به نقش اصلی و بی بدیل امام جماعت در آبادی مسجد، تاکید کرد: سیاست‌هایی که در ارتباط با مسجد در پیش گرفته می‌شود و نیز نقش هسته وفادار و فعالان مسجدی در آبادی مسجد نیز، بسیار تاثیرگذار است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه امام جماعت مسجد باید روحیه اجتماعی، ابتکار عمل و بصیرت داشته باشد، تصریح کرد: داشتن چنین روحیه‌ای در امام جماعت مسجد را به پایگاه مورد نظر اسلام تبدیل می‌کند. در چنین مسجدی مومنین تکریم و متحد شده و تحولات اجتماعی در محله شکل می‌گیرد.

حجت الاسلام حاج علی اکبری یکی دیگر از مولفه‌های رونق و فعال بودن مساجد را نگاه مسئولان نظام نسبت به مساجد دانست و اضافه کرد: در مقطعی متأسفانه برخی از مسئولان توجهی به جایگاه مساجد نداشتند و نگاهشان به مسجد همان مسجد سکولار بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)