• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۱۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۱
علمی و فرهنگی

دانش هسته‌ای با وجود خرابکاری‌های ۲۰ ساله به دست آمد

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: دانش هسته‌ای کشور که پیشرانه همه صنایع است در حالی به دست آمده که در ۲۰ سال گذشته خرابکاری‌های صنعتی زیادی شده است. 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،محمد اسلامی سه‌شنبه در آیین بهره‌برداری از مخزن آب ۱۰۰ هزار متر مکعبی تبریز اظهار کرد: ترور دانشمندان، تحریم، عملیات روانی، متوسل شدن به سازمان‌های بین‌المللی برای اعمال فشار بیشتر و همه و همه نتوانست مانع پیشرفت دانش هسته‌ای در کشور شود.دانش هسته‌ای ایران با وجود خرابکاری‌های ۲۰ ساله به دست آمد
وی ادامه داد: دشمنان هر روز رجزخوانی می‌کردند که به تاسیسات هسته‌ای حمله می‌کنند، اما امروز انرژی اتمی ایران در صدر کشور‌های دنیا جای گرفته است و آن‌ها نمی‌توانند این را تحمل کنند.
رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: دشمن مخالف آسایش و آرامش مردم ایران است، ناراحت و ناخرسند می‌شود و می‌رنجد از این رو باید قوی‌تر و سریعتر و منسجم‌تر کار‌ها را پیش ببریم و برای پیشرفت از جان و دل مایه بگذاریم.
وی با اشاره به اینکه کشور در یک نقطه پر قدرت و پرظرفیت و اقتدارآفرین قرار دارد، گفت: درست است که وضعیت معیشتی سخت شد و پول ملی افت کرد، اما امید است تدابیر کارسازی اتفاق بیافتد و روند آسیب پذیری پول ملی رفع شود.
اسلامی گفت: دشمن امیدآفرینی را هدف قرار داده و با یک روایت‌گری ظالمانه، سعی بر این دارد که این همه کار‌ها را هیچ جلوه دهد.
وی افزود: امروز به لطف الهی در استفاده از فناوری هسته‌ای به تمام سرفصل‌ها و دستاور‌های دست یافته ایم که با غیرت و تلاش شبانه‌روزی به دست آمده است.
رییس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: تاثیرگذاری در بین مردم، اعتبار بین المللی و اعتماد بنفس جزو تاکیدات رهبر معظم انقلاب در دیدار ۲۱ خرداد کارشناسان و مسئولان صنعت هسته‌ای کشور بود؛ ایشان همچنین فرمودند که انرژی هسته‌ای وزن و قدرت و توان بزرگی به کشور داده است و آبروی ایران است.
اسلامی افزود: هم‌اکنون سازمان انرژی هسته‌ای در تولید رادیو دارو‌های جزو اولین‌هاست؛ آب سنگین‌های تولیدی پیشران فناوری در کشور است و در بخش دروازه الکترونیک، نیمه هادی‌ها، زنجیره ارزش قدرتمند ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه توانستیم در انرژی هسته‌ای در کلیه مباحثی که می‌توانست در پرتودهی مطرح شود یعنی درحوزه کشاورزی و پزشکی از مقاله و فکر و ایده به سامانه و اجرا برسیم، افزود: وقتی می‌گوییم ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شود یعنی اگر از پرتودهی برای این محصولات استفاده کنیم باقیمانده سموم زدوده شده و از بیماری جلوگیری می‌شود و مدت زمان نگهداری محصولات کشاورزی نیز بیشتر می‌شود.
وی تصریح کرد: ۳۰ درصد محصولات کشاورزی به صورت ضایعات هدر می‌رود که در بخش کشاورزی ۴۰ میلیون تن می‌شود از این‌رو با پرتودهی جلوی این زیان گرفته می‌شود.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: همچنین استفاده از پرتودهی می‌تواند موانع صادرات کشاورزی ما را رفع می‌کند.
وی ادامه داد: اگر انرژی صلح آمیز هسته‌ای نداشتیم و غنی سازی نکرده بودیم و برای راکتور‌های خود سوخت تولید نمی‌کردیم، دیگر نمی‌توانستیم رادیو دارو تولید کنیم و منشا پرتودهی را فعال کنیم و مردم از این مزیت‌ها بی بهره می‌ماندند.
وی اضافه کرد: این سیاه‌نمایی و ادعای غیرصلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشور، فقط یک دلیل دارد آن هم این است که انرژی هسته‌ای شکافنده علم و فناوری و پیش رونده است و با استفاده نکردن از انرژی هسته‌ای همه صنایع پتروشیمی، فولاد، غذایی، سلولزی و غیره متوقف می‌شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان دو جشنواره ملی پایان‌نامه و کتاب سال دانشجویی منتشر شد
اجلاس وزیران حمل و نقل سازمان همکاری اسلامی
گام بلند چین برای فرستادن انسان به ماه
ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی در روستای خورمیز علیای مهریز
افتتاح آموزشگاه شهید کارآزموده روستای هرج بخش اسیر شهرستان مهر
بازسازی مصلی جوادالائمه (ع) رامسر
انقلاب اسلامی نشان داد راه پیشرفت از مقاومت می‌گذرد
فراخوان سومین همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با محوریت آب
ارائه خدمات بهداشتی به سالمندان ورزنه
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در آذربایجان‌شرقی
تمایل رئیس جمهور آمریکا برای سفر به چین
روایت زندگی و ایثار پاسدار شهید محمد شیخی
گنجاندن «سیمرغ پارسی» در بخش اصلی جشنواره فیلم فجر ضروری است
پیروزی آکادمی سحر و نفت برابر حریفان
افتتاح واحد پزشکی قانونی در زندان دزفول با هدف تسریع در رسیدگی‌های قضائی
۱۰۰ ثانیه با اخبار ایلام، امروز ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
استقامت و ولایتمداری تا پای جان، نقطه اشتراک مردم در ۴۷ سال تاریخ انقلاب اسلامی است
ارائه خدمات جهادی به شهروندان شمال شرق پایتخت
پایداری هوا تا شنبه در گلستان
همدلی مردم رامسر برای بازسازی مصلی شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)