• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸
اجتماعی

مصاف ستارگان تاریخ میلان - پرسپولیس ۷ آذر در آزادی

قرارداد برگزاری دیدار دوستانه ستارگان میلان و پرسپولیس باحضور بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس درساختمان جدید باشگاه میلان امضا شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از ایسنا، در پی سفر محمد رویانیان به ایتالیا و برگزاری نشست با گالیانی قائم مقام باشگاه آث میلان به منظور برقراری روابط دوجانبه بین دو باشگاه پرطرفدار آث میلان و پرسپولیس و همچنین نشست‌هایی که در ایتالیا و ایران بین رویانیان، فرانکو بارسی و مدیران شرکت میران برگزار شد موضوع برگزاری دیدار ستارگان تاریخ میلان و پرسپولیس در دستور کار قرار گرفت و در همین راستا طی یک ماه گذشته مکاتباتی بین مدیرعامل باشگاه و تیم ستارگان میلان برای برگزاری این بازی خیریه انجام شد.
میلانی‌ها ابتدا تاریخ پیشنهادی خود برای سفر به تهران را به باشگاه پرسپولیس اعلام داشته بودند که با توجه به مقارن بودن سفر آنها با ایام تاسوعا و عاشورای حسینی برگزاری تاریخ این بازی تغییر کرد و طرفین برای انجام این بازی در هفتم آذرماه سال جاری با یکدیگر به توافق رسیدند و بر اساس مذاکرات و مکاتباتی که طی دو هفته گذشته انجام شده بود پیش نویس قرارداد نیز تنظیم شد و توافقات لازم برای عقد قرارداد از نظر مالی ، نفرات اعزامی و سایر جوانب حاصل شد و مقرر شد نمایندگان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس طی سفری به ایتالیا توافقات را نهایی و رسمی کنند.
بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه به اتفاق امیرعلی حسینی مدیر روابط بین الملل پرسپولیس چهارشنبه شب با پرواز تهران - دوحه به قطر رفته و از آنجا عازم پاریس و سپس میلان شدند. قائم مقام باشگاه پرسپولیس ظهر امروز در هتل محل اقامت خود نشست مفصلی با دکتر قاضی نماینده مشترک دو باشگاه پرسپولیس و میلان و کارلو باروسی مدیر شرکت میران(هماهنگ کننده بازی) داشتند. شرکت میران که پس از سفر رویانیان به ایتالیا تاسیس شده و نام این شرکت در بر گیرنده نام میلان و ایران است قرارداد تنظیم شده را پذیرفت و ساعت 16 عصر امروز نشستی در ساختمان جدید باشگاه میلان برگزار شد. در این جلسه 90 دقیقه ای بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس و حسینی با مائورو تاولا مدیر ارتباطات و بین الملل باشگاه آث میلان و همچنین دانیل ماسارو ستاره اسبق این تیم مطرح ایتالیایی جلسه ای داشته و درباره برگزاری بازی با یکدیگر به تبادل نظر پرداختند. در نهایت قراردادی بین باشگاه آث میلان ، شرکت میران و باشگاه پرسپولیس به امضا رسید. باشگاه پرسپولیس همچنین قرارداد جداگانه ای با شرکت میران امضا خواهد کرد.
در این نشست تاولا مدیر امور بین الملل باشگاه آث میلان نسبت به برگزاری هرچه بهتر این بازی تاکید کرده و خواستار هماهنگی های هرچه بیشتر بین دو باشگاه شد. دانیل ماسارو بازیکن اسبق آث میلان که همچنان با این باشگاه در بخش های مختلف همکاری دارد نیز ابراز امیدواری کرد این بازی خیریه و به یادماندنی با شکوه هرچه تمام تر برگزار شده و حضور پررنگ هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی می تواند بر جذابیت های این بازی بیفزاید. منتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس همچنین امشب به مذاکرات خود ادامه خواهد داد تا بر سر زمان پرداخت 70 درصد قرارداد با تیم ستارگان میلان به توافق برسد.
تیم ستارگان میلان متشکل از 18 بازیکن سابق این تیم و 7 همراه روز چهارشنبه ششم آذرماه به تهران سفر خواهد کرد و جمعه نهم آذرماه ایران را ترک می کند. تیم ستارگان میلان با ارسال نامه ای به باشگاه پرسپولیس نام 18 بازیکن اعزامی خود را معرفی کرده که در بین آنها اسامی بازیکنان مشهور و مطرحی به چشم می خورد. تمامی بازیکنان معرفی شده از سوی آث میلان نفراتی هستند که سابق حضور چندین ساله در این تیم پرافتخار ایتالیایی را داشته اند. پائولو مالدینی ، فرانکو بارسی ، دانیل ماسارو ، سباستیانو روسی و... از جمله نفراتی هستند که تیم ستارگان میلان را در سفر به تهران همراهی خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)