• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۲۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲
سیاسی » دولت

احداث آزادراه شیراز-اصفهان نماد نوآوری مهندسان ایرانی

رئیس جمهور با بیان اینکه آزادراه شیراز - اصفهان به حق به نام «شاهچراغ» نامگذاری می‌شود که چراغ راه ما هستند، گفت: احداث این آزادراه کاری ماندگار برای کشور و نماد نوآوری، خلاقیت و تلاش‌های مهندسان توانمند کشور است.

سهم آزادراه شیراز-اصفهان در مسیر شمال-جنوب و دریا به دریابه گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در مراسم افتتاح رسمی ۶ قطعه از آزادراه شیراز-اصفهان، تکمیل این بخش از این آزادراه را کاری افتخارآمیز در جهت رفاه مردم و تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی کشور دانست و اظهار داشت: احداث این مسیر سهم مهمی در تکمیل مسیر شمال-جنوب و دریا به دریا دارد و کار فنی که در جریان احداث آن انجام شده شایسته قدردانی است و باید از دست‌اندرکاران این پروژه تشکر کنم.

رئیس جمهور با تشریح مزایای احداث این آزادراه از جمله در زمینه کوتاه شدن زمان سفر، صرفه‌جویی در هزینه‌ها و ارتقای بهره‌وری افزود: بخش بعدی این آزادراه در حدفاصل شیراز تا بوشهر نیز باید با سرعت اجرا شود تا این کریدور به شکل تکمیل و مورد استفاده قرار گیرد.

رئیسی با بیان اینکه قطعه افتتاح شده به حق به نام «شاهچراغ» نامگذاری می‌شود که چراغ راه ما هستند، گفت: احداث این آزادراه کاری ماندگار برای کشور و نماد نوآوری، خلاقیت و تلاش‌های مهندسین توانمند کشور است و جا دارد از تلاش‌های همه کارگران زحمتکش کشور به‌ویژه کارگرانی که در این پروژه مشارکت داشتند، قدردانی کنم.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز در کشور نیازمند کار و تلاش جهادی هستیم و هم کسانی که در کسوت خدمتگزاری هستند، باید تلاش خود را مضاعف کنند. باید زیرساخت‌های ریلی و جاده‌ای ایران پیشرفته و فناور را به‌گونه‌ای ارتقا دهیم که ظرفیت‌های ارتباطی ایران به عنوان بهترین مسیر اتصال شرق و غرب و شمال و جنوب در منطقه به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد و بتوانیم سهم شایسته ایران از تجارت و تبادلات اقتصادی منطقه را احصا کنیم.

رئیسی قدرت و موقعیت امروز ایران را به برکت خون شهدا، حضور مردم در صحنه‌های مختلف و تلاش نیرو‌های متخصص کشور دانست و خاطرنشان کرد: امروز وزارت دفاع و نیرو‌های مسلح ما هم با تولید سلاح و تجهیزات و تربیت نیرو‌های توانمند برای کشور تولید قدرت می‌کند هم در کنار مردم حضور یافته و برای آن‌ها بزرگ‌راه و آزادراه می‌سازد و از این طریق قدرت کشور را ارتقا می‌هد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به افتخارآفرینی و خلق قدرت جوانان و مجاهدان فلسطینی برای ملت فلسطین اشاره کرد و گفت: امروز از خودگذشتگی و مقاومت مجاهدان فلسطینی در برابر دشمن صهیونیستی به نمادی از تولید قدرت و مایه افتخار ملت فلسطین و امت اسلامی تبدیل شده است و رژیم صهیونیستی از سر استیصال وقتی حریف مجاهدان در میدان نشد، به دنبال آن است تا شکست خود را با ریختن بمب بر سر زنان و کودکان بی‌گناه و بی‌دفاع تلافی کند.

رئیسی پاسداشت قدرت تولید شده در کشور تحت هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و با حضور مردم را تلاش مجاهدانه در مسیر رسیدن به قله و پرهیز از راه دادن خستگی به روح و جسم‌ها دانست و تاکید کرد: امروز همه شهر‌ها و مناطق کشور تبدیل به کارگاه‌های عمرانی و انجام کار‌های بزرگ در عرصه آبادانی و تولید قدرت برای کشور شده است و همه باید با تمام توان در این مسیر تلاش کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
قالیباف خطاب به وزیر تعاون: نحوه دهک بندی را اصلاح کنید
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)