پخش زنده
امروز: -
مدیر کل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعداد فعالان قرآنی زیر پوشش صندوق بیمه هنر را بیش از ۷ هزار نفر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، ابراهیم کرمانینژاد به ایجاد بیمه فعالان قرآنی در صندوق هنر اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۷ هزار نفر از فعالان قرآنی زیر پوشش بیمه صندوق هنر قرار گرفته اند.
وی با اشاره به پیگریهای مکرر در زمینه اعطای بودجه به مؤسسههای فرهنگی به ویژه موسسههای قرآنی، افزود: مؤسسههایی که از آنها حمایتی نشده است، در اولویت قرار دارند.
کرمانی نژاد به تنظم جدول شماره "۴۰۰" برای موسسههای قرآنی نیازمند به بودجه اشاره کرد و ادامه داد: از موسسههای قرآنی مربوط خواسته شده که طرحهای خود برای برخورداری از دریافت اعتبارات را ارائه دهند.
مدیر کل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میگوید: صدور مجوز موسسههای قرآنی، حمایتهای مربوط به بیمه، پشتیبانیهای مادی و معنوی و گسترش یکسانسازی رتبهبندی آموزشی مؤسسهها از جمله وظایف اداره کل آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت به شمار میروند.
وی درخصوص دلایل عمده طولانی شدن روند صدور مجوز مؤسسات قرآنی، گفت: از ۶۹ مؤسسه قرآنی زیر نظر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تنها ۷ مؤسسه در سامانه "حمد" فعال هستند که همین مساله موجب میشود صدور مجوز برای موسسههایی که در این سامانه ثبت نشدهاند با مشکل روبهرو شوند، بنابراین باید مدیران این موسسهها تلاش کنند در زمینه انجام امور اداری خود از طریق سامانه "حمد" دقت بیشتری داشته باشند.
به گفته کرمانینژاد؛ نبود دستهبندی مشخص در زمینه تخصص و توانمندیهای مؤسسات قرآنی از دیگر مشکلات این موسسهها هستند.
وی با اشاره به اجرای طرح ملی تربیت مربی "بشری" در سراسر کشور، افزود: بیست و نهمین دوره طرح "بشری" در روزهای آینده در استان خوزستان آغاز خواهد شد.
کرمانی نژاد ادامه داد: پس پایشها میدانی و بررسیهای انجام شده در زمینه میزان توانمندی مربیان سراسر کشور متوجه شدیم تنها ۲۰ درصد از مربیان توانمند هستند از این رو طرح ملی "بشری" را آغاز کردیم تا در زمینه توانمند شدن مربیان گامی برداشته باشیم.