• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۰۲۱۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۴
آذربایجان غربی » علمی فرهنگی

ترکیب لیمو ترش و عسل؛ معجزه‌ای از طبیعت

نوشیدن یک فنجان آب گرم به همراه عسل و لیمو ترش، سلامتی و آرامش را جرعه‌جرعه برای شما به‌ارمغان می‌آورد.

ترکیب لیمو ترش و عسل؛ معجزه‌ای از طبیعت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   خواص لیمو ترش و عسل بی‌شمار است و از سوزاندن چربی و پاک‌سازی بدن تا سلامت پوست و مو را در بر می‌گیرد. خواص معجزه‌آسایی که از دل طبیعت بیرون آمده و روح و جان را صیقل می‌دهد.

خواص عسل و لیمو ترش

 

عسل و لیمو ترش دو ماده غذایی پرطرفدار هستند که برای مزه‌دار کردن بسیاری از نوشیدنی‌ها و غذا‌ها مورد‌استفاده قرار می‌گیرند.

 شناخت خواص عسل و لیمو ترش به شما کمک می‌کند بتوانید از این مواد غذایی بیشترین بهره را ببرید و با مصرف آگاهانه آن‌ها تندرستی و نشاط را به خود و عزیزان‌تان هدیه دهید.

ترکیب این دو ماده نتایج شگفت‌انگیزی به‌همراه دارد.

خواص عسل

 

عسل فواید زیادی برای بدن دارد. این ماده مغذی با دارا بودن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی به همراه آمینو‌‌اسید و قند‌های مختلف، انرژی و سلامت بدن را تضمین می‌کند.

 آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضد‌باکتری در عسل به دفع سموم از بدن و داشتن پوستی شاداب و سالم کمک می‌کنند. این ماده مغذی با جذب کلسیم و جلوگیری از پوکی استخوان از فرتوت شدن بدن جلوگیری می‌کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد که وجود گرده در عسل در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی اثر‌بخش است و با تولید آنتی‌بادی در نقش یک واکسن طبیعی با حساسیت فصلی می‌جنگد.

 درمان بیماری‌های گوارشی ، پیشگیری از سرطان، درمان بی‌خوابی، تقویت قوای جنسی و کمک به بهبود زخم تنها بخشی از خواص فراوان عسل طبیعی است.

 

خواص لیمو ترش

خواص لیمو ترش و طعم و بوی بی‌نظیرش سبب شده این ماده غذایی به بخش جدایی ناپذیری از رژیم غذایی افراد در سراسر جهان تبدیل شود. لیمو ترش سرشار از ویتامین‌های مختلف است.

 ویتامین C در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، عروقی، دهان، لثه و سرطان موثر است.

 این آنتی‌اکسیدان موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و کبد چرب را نیز بهبود می‌بخشد. ویتامین‌های گروه B در تقویت سیستم عصبی و سلامت پوست و مو نقش مهمی دارند.

 ویتامین‌های A و E، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم و فسفر از دیگر عناصر موجود در لیمو ترش هستند.

کاهش التهاب و عفونت‌های ویروسی، افزایش انرژی، کاهش قند خون و درمان کم‌خونی تنها بخشی از فواید فراوان مصرف این ماده غذایی معجزه‌گر به‌شمار می‌روند.

 

آب جوش و عسل و آبلیمو برای سرماخوردگی

خواص لیمو ترش و عسل را به طور جداگانه بررسی کردیم. حال می‌خواهیم به ترکیب این دو ماده مغذی و فواید بی‌شمار‌ش بپردازیم. برای تهیه این نوشیدنی پرخاصیت ابتدا باید بگذارید دمای آب جوش کاهش یابد به طوری که گلو را نسوزاند. سپس به لیوان آب گرم خود دو قاشق چای‌خوری عسل و به همان نسبت آبلیمو اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

 این ترکیب در درمان سرماخوردگی بسیار ثمر‌بخش است و مصرف 3 تا  4 لیوان از این نوشیدنی در روز به روند بهبود بیماری سرعت می‌بخشد. هم عسل و هم لیمو ترش در کاهش التهاب و از بین بردن عفونت نقش بسزایی دارند و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کنند.

 ترکیب این دو ماده غذایی به بهبود گلودرد و بدن‌درد کمک شایانی می‌کند و علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را تسکین می‌دهد. یاد‌تان باشد مصرف این ترکیب و گنجاندنش در رژیم غذایی در پیشگیری از سرماخوردگی و بسیاری از بیماری‌ها مفید و تاثیر‌گذار است و وزن را کنترل می‌کند.

شربت آبلیمو عسل برای سرفه

سرفه‌های شدید و طولانی‌ به گلو آسیب وارد می‌زنند و آدم را کلافه می‌کنند. شربت آبلیمو عسل ترکیبی بی‌نظیر است که با خواص فوق‌العاده‌اش عفونت‌های مجاری تنفسی را از بین برده و سرفه را التیام می‌دهد.

 عسل با مرطوب کردن دستگاه تنفسی و ویتامین C موجود در آبلیمو با تحریک گلبول‌های سفید و تقویت سیستم ایمنی، عفونت را از بین می‌برند و در درمان سرفه اثر‌بخش هستند.

 

خواص عسل و آبلیمو ناشتا

نوشیدن شربت آبلیمو عسل به صورت ناشتا در چربی‌سوزی بسیار موثر است. مصرف این نوشیدنی پیش از صبحانه موجب افزایش انرژی شما می‌شود.

 قند‌های فروکتوز و گلوکوز موجود در عسل نیروی زیادی تولید می‌کنند و عناصر مختلف تشکیل‌دهنده لیمو نیز سرعت متابولیسم را افزایش می‌دهند.

 سایر خواص لیمو ترش و عسل نیز در حالت ناشتا بیشتر است و مصرف ترکیب این مواد با شکم خالی تاثیرشان را در سلامت شما دو‌چندان می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)