پخش زنده
امروز: -
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه گفت: در سال جاری تعداد نشریات دانشگاه ارومیه از ۵ مورد به ۱۷ نشریه ارتقا یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، شفیعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه اظهارداشت: در حوزه پژوهشی پیشرفتهای چشمگیری در دانشگاه ارومیه شاهد بودیم، تعداد نشریات دانشگاه از ۵ مورد به ۱۷ مورد ارتقا یافت که ۱۲ نشریه در این دوره مجوز نشر گرفت.
وی افزود: آزمایشگاه دانشگاه ارومیه جزو دانشگاههای برتر منطقه است به طوری که دانشگاههای دیگر از جمله دانشگاه تبریز و علوم پزشکی از خدمات این آزمایشگاه با عقد قرارداد همکاری استفاده میکنند.
دکتر شفیعی ابراز کرد: آزمایشگاه مرکزی ما موفق به اخذ رتبه توانمند شد که در استان تنها دو آزمایشگاه موفق به دریافت این رتبه شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ارومیه با تاکید بر بار علمی بالا در همایشهای دانشگاه گفت: همایشهای علمی برگزار شده در دانشگاه در نوع خود بی نظیر بود و با پانلهای تخصصی با حضور اساتید برجسته کشور که نظیر آن در تهران هم برگزار نشده بود موفق به انتقال تجربیات بین دانشجویان شدیم.
دکتر شفیعی ادامه داد: موفقیتهای بیشماری نیز در عرصه تلفیق علم و صنعت انجام شده است به طوریکه روزانه تعداد بسیار زیادی قرارداد میان دانشگاه و حوزه صنعتی منعقد میشود و از ۴ میلیارد تومان به ۲۱ میلیارد تومان درآمد ارتقا یافته است.
وی با اشاره به موفقیتهای دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات اذعان کرد: در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز اتفاقات بسیار مثبتی به وقوع انجامیده و این امنیت شبکه اینترنت و خدماتی که در این حوزه ارائه میشود مرهون تلاشهای شبانه روزی مهندسان است که در اینجا از مهندسان این حوزه تقدیر و تشکر میکنم؛ افزایش پهنای باند از ۱۵۰ به ۵۰۰ اتفاق بزرگی است که اقدام بی نظیری است، بسیاری از دانشگاهها مورد حمله سایبری قرار گرفتند و ما بحمدلله چنین موردی نداشتیم.
دکتر شفیعی تاکید کرد: مرکز رشد و کارآفرینی که خالصانه و صادقانه در این حوزه بدون چشمداشت تلاش میکنند و هدف ما این است تا مرکز رشد و کارآفرینی و پردیس علم و فناوری تبدیل به مرجع فناوری در استان و شمالغرب شود.
وی خاطرنشان کرد: در بحث کرسیهای ترویج که در دانشگاه ارومیه سابقه نداشته سال گذشته ۱۲ مورد و امسال تاکنون ۶ مورد برگزار شده و تا پایان سال ۶ مورد دیگر برگزار میشود.
در دوره دو سال اخیر هیات ممیزه، تعداد ۱۷۰ پرونده ارتقا مورد بررسی قرار گرفتند که حدود ۱۳۵ پرونده ارتقا یافتند که این مقدار، در مقایسه با دوره قبل حدود ۲ برابر رشد داشته است.