• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۶۴۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۶:۴۱
بین الملل » تحلیلی

حمله ارتش یمن به کشتی‌های جنگی آمریکا

نیرو‌های مسلح یمن در پاسخ به تجاوز آمریکا به خاک یمن و حمایت از ملت فلسطین در عملیاتی نظامی، یک نفتکش و شماری از کشتی‌های جنگی آمریکایی را هدف قرار دادند.

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره مباشر، سرتیپ «یحیی سریع»، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن، اعلام کرد: نیرو‌های مسلح یمن یک نفتکش و شماری کشتی جنگی آمریکایی را هدف قرار دادند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سرتیب یحیی سریع بامداد روز یکشنبه در بیانیه خبری تاکید کرد که نیرو‌های مسلح یمن در یک عملیات نظامی، یک نفتکش و شماری از کشتی‌های جنگی آمریکایی را هدف قرار دادند.

او خاطرنشان کرد که نیروی دریایی یمن با چند موشک دریایی مناسب نفتکش آمریکایی «TORM THOR» را در خلیج عدن هدف قرار داد.

سرتیپ یحیی سریع تاکید کرد که شماری از کشتی‌های جنگی آمریکا در دریای سرخ نیز هدف حمله پهپادی نیروی هوایی یمن قرار گرفتند و این حمله‌ها در پاسخ به درخواست‌های ملت یمن برای حمایت و یاری رساندن به ملت مظلوم فلسطین و نیز در پاسخ به تجاوزگری‌های آمریکا و انگلیس به خاک یمن صورت گرفت.

حمله ارتش یمن به کشتی‌های جنگی آمریکا

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در این بیانیه اعلام کرد که نیروی‌های مسلح یمن با گسترش عملیات ویژه خود بر ضد هدف‌های متخاصم در دو دریای سرخ و عرب و برای دفاع از کشور و ملت یمن و امت اسلامی، با تشدید حمله آمریکا و انگلیس مقابله خواهند کرد.

در این بیانیه تاکید شده است که نیرو‌های مسلح به همراه تمامی ملت بزرگ یمن به اجرای وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال ملت فلسطین ادامه می‌دهند و عملیات نظامی نیرو‌های مسلح یمن تنها در صورتی متوقف خواهد شود که حمله و تجاوزگری‌های ارتش رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه و محاصره ظالمانه این منطقه پایان یابد.

 

سازمان تجارت دریایی انگلیس: گزارشی درباره وقوع حادثه در ۷۰ مایلی شرق بندر جیبوتی دریافت کردیم
به گزارش شبکه «الجزیره عربی»، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی درباره وقوع حادثه در ۷۰ مایلی دریایی، شرق بندر «جیبوتی» دریافت کردیم.

حمله ارتش یمن به کشتی‌های جنگی آمریکا

 

البخیتی: هدف متجاوزان از حمله به یمن، حمایت از جنایکاران در غزه است
به گزارش شبکه تلویزیونی «الجزیره عربی»، «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، اعلام کرد که صنعا هدف حمله هوایی متجاوزان آمریکایی و انگلیسی قرار گرفت؛ هدف از این حمله‌ها تنها حمایت از عاملان جنایت نسل کشی در غزه است.
البخیتی افزود: حمله هوایی به یمن سبب خواهد شد که عملیات ما برای حمایت از مردم غزه افزایش یابد.

حمله ارتش یمن به کشتی‌های جنگی آمریکا

 

امکان عقب کشیدن کشتی غرق شده انگلیس در ازای کمک به غزه قابل بررسی است
«محمدعلی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن، در صفحه خود در شبکه اجتماعی اکس (توئیتر سابق) نوشت: امکان عقب بردن کشتی غرق شده انگلیس در ازای ورود کامیون‌های حامل کمک به غزه وجود دارد. این پیشنهادی قابل بررسی است.

 

حمله آمریکا و انگلیس به هجده موضع در یمن
به گزارش شبکه تلویزیونی «المیادین»، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: نیرو‌های آمریکایی و انگلیسی، ۱۸ موضع و هدف جنبش انصارالله را در یمن بمباران کردند.

 

حمله متجاوزان آمریکایی و انگلیسی به بخش‌هایی از صنعا
خبرنگار شبکه تلویزیونی «المسیره» در صنعا گزارش داد: در ۳ حمله متجاوزان آمریکایی و انگلیس، کارخانه تولید حشره کش در محله النهضه در شهرستان الثوره هدف قرار گرفت. در ۶ حمله نیز منطقه عطان و در ۳ حمله منطقه النهدین هدف قرار گرفت.

خبرنگار شبکه المسیره در صنعا افزود: متجاوزان آمریکایی و انگلیسی در حمله به استان صنعا، دو بار «جبل عرام» در «همدان و ۳ بار منطقه «صرف» در «بنی حشیش» را هدف قرار دادند.

 

حمله هوایی آمریکا و انگلیس به استان‌های صنعا، حجه و تعز یمن
به گزارش شبکه تلویزیونی «الجزیره مباشر»، رسانه‌های وابسته به (جنبش) انصارالله یمن اعلام کردند که متجاوزان آمریکایی و آمریکایی بخش‌های گوناگونی را در صنعا و استان‌های حجه و تعز بمباران کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

حمله هوایی آمریکا و انگلیس به شبکه‌های ارتباطات در استان تعز یمن
به گزارش شبکه تلویزیونی «المیادین»، خبرنگار این شبکه اعلام کرد که متجاوزان آمریکایی و انگلیسی در سه حمله هوایی، شبکه‌های ارتباطات در شهرستان‌های حیفان و مقبنه در استان تعز در جنوب یمن را هدف قرار دادند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)