پخش زنده
امروز: -
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: حدود هفت هزار تن میوه گرمسیری کُنار پارسال از سطح ۹۸۰ هکتار از باغات جنوب این استان برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن ذکر کرد .
اردشیر شهرکی گفت: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.
وی عنوان کرد: شهرستانهای فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول هستند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B، E، کلسیم، فسفر و آهن است.