• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۶۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۴
اصفهان » اجتماعی
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در اصفهان

ایران به دنبال تقویت و رقابت ملی علم و فناوری است

ایران به دنبال تقویت و رقابت ملی علم و فناوری و ترویج نوآوری است.

ایران به دنبال تقویت و رقابت ملی علم و فناوری است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی شیخ‌بهایی و اعطای جوایز به برگزیدگان که در هتل عباسی اصفهان گفت: ایران مانند بسیاری از کشور‌های دیگر به طور فزاینده‌ای در نوآوری‌های فناوری مشارکت می‌کند و علاقمندی را به اقتصاد مبتنی بر فناوری نشان می‌دهد.

یان‌سرانگ با تاکید بر لزوم وفق دادن با تغییرات و ارائه ایده‌های نو برای آینده گفت: ادامه داد: ایران قصد دارد رقابت ملی علم و فناوری خود را تقویت کند و این جشنواره به عنوان بستری برای ترویج نوآوری عمل می‌کند، این جنبه منحصر به فرد دلیل اصلی حمایت یونسکو از جشنواره از بدو تاسیس آن تاکنون بوده است.

دبیرکل کمیته ملی یونسکو با اشاره به اهتمام و حمایت ایران از ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش گفت: بر این اساس ایران از یک سو با پذیرش شرکت‌های با فناوری پیشرفته و از سوی دیگر، خلافیت و نوآوری استارتاپ‌ها را تقویت می‌کند و این در فضایی شکل میگیرد که در آن علاوه بر تحقیق و توسعه بر روی افراد، در توانمندی‌های فکری آن هم سرمایه‌گذاری می‌شود.

یان‌سرانگ افزود:پارک‌های علمی فضا‌هایی هستند که همه این موارد را در بردارند و همه ما موافق این ضرورت هستیم. زیرا علم، فناوری و نوآوری (STI) و سه رکنی هستند که توسعه پایدار را تقویت کرده و در بر گیرنده حفاظت اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو گفت:در زمان برگزاری این کارگاه بین‌المللی ما پذیرای ۱۴ شرکت کننده از کشور‌های مختلف با دیدگاه‌ها و تخصص‌های منحصر به فرد از کشور‌های آسیایی و آفریقا از جمله افغانستان، پاکستان، ترکیه، ایران، مالی و نیجریه بودیم.

او اضافه کرد: سال گذشته رویداد مشترک توسط (ISTT) (IRIS) ودفتر یونسکو باعنوان"کارگاه آموزشی بین‌المللی رشد اقتصاد پایدار" از طریق ایجاد پارک‌های علم و فناوری در آذر سال ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار شد که هدف اصلی آن ارائه آموزش و به اشتراک گذاری تجربیات در راه‌اندازی و مدیریت پارک‌های علم و فناوری به عنوان اجزای اصلی اکوسیستم نوآوری بود.

یان سرانگ تاکید کرد: IRIS به عنوان یکی از سه مرکز یونسکو و سیاستگذاری علمی در سطح جهانی دارای جایگاه ممتازی است و اهمیت آن فراتر از مرز‌های ملی است. زیرا نقش محوری هم در منطقه و هم در جهان دارد.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو افزود: مراکز رشد فناوری و پارک‌های علمی از طریق مشاوره، برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌های ظرفیت‌سازی پشتیبانی می‌کند.

اوتصریح کرد: آنها همچنین در به اشتراک‌گذاری اطلاعات در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی کمک می‌کنند. این شبکه حوزه‌های مختلفی از جمله آب، انرژی‌های تجدیدپذیر، سیاست‌های علمی، بیو تکنولوژی، علوم زمین، علوم پایه و سنجش از دور را در برومی‌گیرد.

یان‌سرانگ گفت:شرکت کنندگان مراکز و موسسات مقوله دوم یونسکو را به عنوان بستر‌های پویا برای پیشبرد اهداف یونسکو از طریق تقویت ظرفیت‌سازی، انجام تحقیقات نظری و تجربی برنامه‌های آموزشی مختلف می‌دانند.

او بیان کرد:این جشنواره به نام شیخ‌بهایی دانشمند ایرانی است که دانش عمیقی در ریاضیات، معماری، نجوم داشت و سال ۲۰۰۹ روز جهانی نجوم، یونسکو شیخ بهایی را به دلیل دانش وی از علم نجوم او را در فهرست مفاخر ایرانی ثبت کرد.

در ادامه این مراسم دبیر هجدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی گفت: در این دوره از جشنواره، دومین جایزه مدیریت شهری و نیز جایزه ویژه فناوری آب به همت شهرداری و شرکت آبفا اصفهان به بخش مسابقه‌ای اضافه و به برگزیدگان آن جوایز اهدا شد.

سعید عاجلی بیان کرد: با توجه به هدف آموزش، مهارت و تقویت ارتباط بین فناوران و مردم، رویداد‌های جانبی مختلفی همچون «پل سرمایه‌گذاری، تأمین مالی جمعی طرح‌های فناورانه، بازارچه طعم فناوری در زندگی» در حاشیه هجدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی برگزار شد.

دبیر هجدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی تصریح کرد: بیش از ۱۷ میلیارد ریال جایزه نقدی برای هجدهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی پیش بینی شده است و حدود ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز به برترین‌ها اعطا خواهد شد.

اوادامه داد:۴۸۱ شرکت از ۲۶ استان در این جشنواره ثبت نام اولیه کردند که در نهایت ۱۰۲ شرکت (۶۳ طرح در بخش طراحان کسب و کار و ۳۹ طرح در بخش فن‌آفرینی و تجاری سازی) به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و ۲۶ شرکت وارد مرحله نهایی شدند.

هجدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به مدت ۲ روز و با حضور کارآفرینان، فن آفرینان، کارشناسان، سرمایه‌گذاران و مسوولان در اصفهان برگزار شد که دارای ۲ بخش اصلی مسابقه‌ای شامل «طراحان کسب و کار» و «فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری» بود.

زمینه‌سازی برای اثرگذاری اقتصاد دانش‌بنیان در توسعه پایدار و پیشرفت کشور، جهت‌دهی به فعالیت‌های فن‌آفرینانه در راستای حل چالش‌های اساسی، تقویت مذاکرات دوجانبه (B ۲ B) و سرمایه‌گذاری‌های کلان و واقعی و شناسایی و معرفی واحد‌های فناور و فن‌آفرینان موفق به سرمایه‌گذاران از جمله اهداف برگزاری این رویداد علمی و فناوری به‌شمار می‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)