پخش زنده
امروز: -
سطح زیر کشت محصولات علوفهای در آذربایجان غربی با افزایش سه برابری به ۸ هزار و ۱۸۶ هکتار رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اعلام سه برابر شدن سطح زیر کشت علوفه در دیم زارهای استان گفت: در سومین سال متوالی اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها سطح زیر کشت محصولات علوفهای از ۲ هزار و ۸۰۰ در سال اول، به ۸ هزار و ۱۸۶ هکتار افزایش یافته است.
مهدیه فلاح افزود: علوفههای دیم همراه با محصولات خلر، ماشک، اسپرس و ... کشت شده است.
وی بیان کرد: تغییر اقلیم کاهش منابع آبی و خشکی زمینهای زراعی را در پی داشته و تولید محصولات کشاورزی از جمله علوفه را تحت تاثیر قرار داده است. در این راستا تولید لگومهای علوفهای در اراضی دیم گامی موثر در تامین علوفه برای دام و طیور است.
وی ادامه داد: وجود زمینهای آیش در استان گزینه مناسبی برای کشت لگومهای علوفهای یکساله و استفاده از آب سبز و تولید علوفه قابل توجه در اوایل بهار است و در صورتی که از هر هکتار حداقل ۳ تن علوفه خشک برداشت شود مقدر قابل توجهی علوفه با کیفیت در استان تولید میشود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: علوفههای دیم از جمله محصولات کم هزینه، کم آب بر و پربازده محسوب میشود و در سالهایی که با چالش کم آبی رو به رو هستیم، در مدیریت مصرف آب کشاورزی نقش بسزایی ایفا میکند و باعث بهبود تناوب زراعی میشود.