• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۳۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
علمی و فرهنگی » فضای مجازی
بلومبرگ:

سه مقام مجلس آمریکا «بایدن» را مسئول ترور «ترامپ» معرفی کردند

بلومبرگ نوشت: نماینده ایالت جورجیا، سناتور ایالت اوهایو و نماینده ایالت تگزاس، رئیس جمهور آمریکا را مسئول مستقیم یا غیر مستقیم ترور دونالد ترامپ دانستند. اظهاراتی که در شبکه های اجتماعی، میلیون ها بازدید داشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از بلومبرگ، دقایقی پس از اینکه به سمت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حین سخنرانی در پنسیلوانیا تیراندازی شد، ادعا‌های ضد و نقیضی در چند سکوی مشهور مجازی منتشر شد.

بعضی از این پست‌ها را سیاستمداران آمریکایی منتشر کردند که هم‌اکنون نیز مسئولیت دارند. بعضی از آنها ادعا کردند که مسلم است رئیس‌جمهور جو بایدن دستور این تیراندازی را داده است. دیگران نیز بدون ارائه هیچ شواهدی اعلام کردند که تیراندازی، از پیش برنامه‌ریزی شده. بعضی هم تصاویری از فرد احتمالی که تیراندازی را انجام داده، منتشر کردند.

به گزارش بلومبرگ، در لحظات ابتدایی پس از انتشار یک خبر مهم، جزئیات منتشرشده همیشه کاملاً واضح نیستند. مأموران مربوطه، شامل سرویس مخفی ایالات متحده آمریکا، اداره تحقیقات فدرال، پلیس محلی پنسیلوانیا و وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که به تحقیقات خود ادامه می‌دهند. همچنین هشدار دادند که پیش از انتشار اطلاعات بی پایه و اساس، مردم باید احتیاط کنند.

گراهام بروکی، مدیرعامل بخش پژوهش قوانین دیجیتال شورای آتلانتیک که اطلاعات غلط در شبکه‌های اجتماعی را مطالعه می‌کند گفت: «خواسته یا ناخواسته، در هر رویداد سریع، اطلاعاتی اشتباه یا نامعتبر منتشر می‌شود».
اخبار جعلی مربوط به ترور ترامپ در فضای مجازی دست به دست می‌شود//لطفا فونت متن اصلاح کنید
در شبکه اجتماعی ایکس، سیاست‌مداران مختلفی بدون ارائه شواهد و مدارک بایدن را متهم کردند که «مستقیماً» پشت این تیراندازی بوده است.

مثلاً نماینده ایالت جورجیا، مایک کالینز در پستی نوشت «جو بایدن دستور این کار را داده». سناتور ایالت اوهایو، جیمز دیوید ونس که یکی از گزینه‌های احتمالی برای معاونت ریاست‌جمهوری ترامپ است، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت راهبرد کمپین تبلیغاتی بایدن «مستقیماً به ترور هدفمند رئیس‌جمهور ترامپ منجر شد». نماینده ایالت تگزاس، رانی جکسون به چهره‌هایی ناشناس از حزب چپ اشاره کرد و آنها را «مستقیماً مسئول» تیراندازی به ترامپ خواند.

این سه نفر تا به حال به نظرات پای پست‌هایشان پاسخی نداده‌اند. براساس داده‌های شبکه‌های اجتماعی، پست هر سه نفر در شبکه اجتماعی ایکس تاکنون بیش از ۷.۳ میلیون بار دیده شده.

بعضی پست‌ها در شبکه‌های اجتماعی ایکس و تلگرام، سکو‌هایی که بسیاری از طرفداران راست افراطی از آن حمایت می‌کنند، فرد تیرانداز را مردی با نام مارک وایولت تشخیص داده‌اند و می‌گویند او «از اعضای شناخته‌شده حزب چپ‌گرا و تندرو انتیفا» است. به گفته ان‌بی‌سی نیوز، تصویری که در بعضی شبکه‌های اجتماعی از این فرد دست به دست می‌شود صحیح نیست و مارکو وایولی، تولیدکننده محتوا در شبکه اجتماعی یوتوب را نشان می‌دهد؛ این فرد هر گونه ارتباط به این حادثه را نفی کرده است.

با اینکه بسیاری از ادعا‌های مطرح‌شده در پست‌های مختلف نفی شده است، اما همچنان این پست‌ها در سکو‌های مختلف اجتماعی موجودند و دیده می‌شوند.

بلومبرگ نوشته در سال گذشته، عملکرد سکو‌های مختلف در تعدیل محتوای سکو‌های اجتماعی مهم ضعیف شده؛ دلیل آن را هم خرید ابزار‌های تحلیل شبکه‌های اجتماعی توسط شرکت متا و آسیب به عملکرد آنها بیان کرده است.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)