پخش زنده
امروز: -
برداشت انگور از تاکستانهای شهرستان کیار آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار گفت: برداشت انگور از تاکستانهای شهرستان از دهه سوم شهریور ماه تا اواخر مهر ماه هر سال ادامه دارد.
امرالله اسماعیلی سطح تاکستانهای شهرستان را حدود هزار و ۷۵۰ هکتار اعلام کرد و افزود: از این سطح با متوسط عملکرد ۱۸تن در هکتار میزان تولید انگور شهرستان ۳۱هزار و ۵۰۰ تن پیش بینی میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار گفت: ۷۰درصد انگور تولیدی در تاکستانها به صورت تازه خوری در داخل استان و استانهای دیگر از جمله خوزستان، اصفهان، قم، یزد و تهران ارسال میشود.
وی افزود: ۲۰درصد تولید انگور شهرستان در مسیر فرآوری قرار میگیرد و محصولاتی، چون آبغوره، شیره و کشمش تولید میشود و ۱۰ درصد باقیمانده به سمت کارخانه بهنوش (شهد کوهرنگ) روانه میشود.
ارقام کشت شده در سطح شهرستان شامل عسگری زرد، سبز، قرمز و سایر ارقام مانند مهره، یاقوتی، ریش بابا و رشه هستند.
شهرستان کیار ۳۸ درصد از کل سطح زیر کشت تاکستانهای استان را به خود اختصاص داده و ۶۰ درصد تولید انگور استان مربوط به این شهرستان است.