• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۶۱۰۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
سیاسی » عمومی

لاریجانی: پاسخ به تجاوز دشمن با محاسبه صورت خواهد گرفت

محمدجواد لاریجانی گفت: باید دشمن بداند پاسخش را خواهد گرفت اما نحوه آن با محاسبه است؛ چراکه ما یک دولت مبتنی بر عقل و درایت داریم، دولت ما احساساتی نیست و قدرت ما نیز مبتنی بر عقل است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، هزاران نفر از خانواده‌های شهدای امنیت دستگاه‌های امنیتی، نظامی و انتظامی کشور صبح امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر انقلاب با تأکید بر ضرورت بهم خوردن محاسبات غلط رژیم صهیونیستی درباره ایران، گفتند: آنها درباره ایران دچار خطای محاسباتی هستند چرا که ایران و جوانان و ملت ایران را نمی‌شناسند و هنوز نتوانسته‌اند قدرت، توانایی، ابتکار و اراده ملت ایران را درست بفهمند که ما باید این را به آنها بفهمانیم.

محمد جواد لاریجانی تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با خبر ۱۴ شبکه یک سیما در تحلیل این بخش از بیانات رهبر انقلاب گفت: در مورد این رفع اشتباه محاسباتی که رهبر انقلاب فرمودند، نکته مهم این است که رژیم صهیونیستی که زاده یک طرح جهانی است و صهیونیست بین‌الملل و آمریکا پشتیبان آن است، در فهم مسائل حقیقی دچار سوء برداشت شدند. آنها اصلشان بر توان‌های نظامی، توپ و تانک و مواردی از این قبیل است و هرگز نمی‌توانند احساس کنند که فراتر از این قدرت‌ها وجود دارد و حتی کشورهایی با توانمندی‌های مختلف نیز می‌توانند این قدرت را در هم بشکنند.

وی افزود: امنیت همانجوری که رهبر انقلاب فرمودند محور همه پیشرفت‌های کشور بوده و یکی از آنها توانایی در دفاع است. ما در وعده صادق ۲ نشان دادیم که چه توانمندی‌ها و شجاعتی در دفاع از امنیت خودمان داریم.

لاریجانی تصریح کرد: مقدار خوبی از این سوء محاسبه و برداشت‌ها حل شده اما در عین حال آنچه که اتفاق افتاد بر مبنای یک واقع بینی حقیقی است که اساس بصیرت است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با بیان اینکه همانطور که رهبری فرمودند نه زیاد باید آن را بزرگ کنیم و نه کوچک، تاکید کرد: این یک امر کوچکی نیست؛ به سرزمین ما تجاوز شده است. اگرچه با یک ذلت، خفت و ترس بوده اما تجاوز بوده و هیچ کس نباید جرات تجاوز به ایران را کند.

تحلیلگر مسائل سیاسی مطرح کرد: بنابراین باید دشمن بداند پاسخش را خواهد گرفت اما نحوه آن با محاسبه است چراکه ما یک دولت مبتنی بر عقل و درایت داریم، دولت ما احساساتی نیست و قدرت ما نیز مبتنی بر عقل است.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین باید با بیان و عمل، این سوء برداشت احتمالی را از ذهن آنها برداریم؛ البته بنده فکر می‌کنم که آنها فهمیده‌اند که نباید با ایران چنین اشتباهی را کنند؛‌ هرچند شاید دنبال یک چهره پیروزی‌ساز هستند.

وی با بیان اینکه دشمنان در بحث شهادت بزرگان حزب الله و حماس دچار اشتباه محاسباتی شدند، ادامه داد: اما اکنون هم می‌بینید که آنها فکر می‌کنند همه چیز تمام شده، اما این چنین نبود و حرکت مقاومت با قوت ادامه دارد. پس مهم است که با بیان، رفتار و پاسخ مناسب هرگونه سوء برداشت را از ذهن آنها پاک کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)