پخش زنده
امروز: -
علی آبادی گفت: طرح مهم انتقال آب از دریای عمان تاکنون پیشرفت ۳۲ درصدی تا زاهدان و ۱۸ درصدی تا مشهد را داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، وزیر نیرو در اولین سفر استانی به سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان وبلوچستان استانی پهناور است و طرح مهمی قرار است برای انتقال آب از دریای عمان به زاهدان انجام شود.
عباس علی آبادی افزود: طرح مهم انتقال آب از دریای عمان تاکنون پیشرفت ۳۲ درصدی تا زاهدان و ۱۸ درصدی تا مشهد را داشته است.
وزیر نیرو ادامه داد: طرح انتقال آب از تهلاب به زاهدان مورد دیگری بوده که در دستور کار قرار دارد و به زودی آماده خواهد شد.
وی ادامه داد: در حوزه برق هم طرح های مهمی داریم که یکی از آنها نیروگاه تجدید پذیر بادی است که در این سفر از این طرح دیدن خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: در حوزه برق نیز هم اکنون طرحهای مهمی در سیستان و بلوچستان در دست اجرا قرار دارد که در منطقه زابل نیروگاه بزرگ بادی که قبلا با حدود ۵۰ مگابایتی شروع کردهایم را بنا بر توسعه آن داریم.
علی آبادی گفت: برخی از طرح ها کوتاه مدت و برخی بلند مدت هستند، بازچرخانی آب در سیستان و بلوچستان یکی از طرحهای کوتاه مدت بوده که تلاش داریم همه آبهای موجود در استان را به وضعی برسانیم که به مصرف مجدد برسد، این کار در کل کشور نیز در دست اجرا است.
وزیر نیرو با هیئت همراه همچنین دقایقی قبل در سفر یک روزه به سیستان و بلوچستان از کارخانه استحصال طلا تفتان بازدید کرد و گفت: سیستان و بلوچستان مملو از ذخایر غنی و متنوع معدنی فلزی و غیرفلزی است.
عباس علی آبادی در این سفر به عنوان نماینده رئیس جمهور در شهرستان تفتان برنامههایی، چون بازدید از کارخانه معدن طلای تفتان و سوله آزمایشگاه، افتتاح کارخانه شن و ماسه شهرداری تفتان، حضور در جلسه شورای اداری شهرستان تفتان در محل فرمانداری و حضور در جلسه با رئیس جمهور را در دستور کار دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان هم گفت: سرمایهگذار ساخت کارخانه فرآوری طلا شرکت توسعه معادن پارس تأمین است و این کارخانه با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
ایرج حسنپور افزود: کارخانه فرآوری طلا تفتان در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار با هفت هکتار زیربنا در حال ساخت است.
وی ادامه داد: ظرفیت فرآوری طلا در این کارخانه در سال ۹۷۸ هزار و ۵۲۰ تن کانسنگ طلا و ۴۴۳ کیلوگرم شمش طلا است.
مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: اولویت اشتغال در این کارخانه با مردم بومی تفتان خواهد بود و با افتتاح این کارخانه زمینه اشتغال چشمگیری به طور مستقیم و غیرمستقیم برای مردم این شهرستان فراهم و موجب رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.
وی ادامه داد: برخی از معادن این استان به دلیل ظرفیتهای بالای ذخایر در رتبههای اول و دوم کشوری قرار گرفتند بهگونهای که این استان رتبه اول معادن آنتیموان و رتبه دوم معادن منیزیت کشور را به خود اختصاص داده است.
حسنپور تصریح کرد: مواد معدنی مکشوفه در سیستان و بلوچستان شامل کرومیت، مس، منگنز، آهن، طلا، تیتانیوم و کانیهای فلزی نظیر تالک، منیزیت، گلسفید، آنتیموان، فلدسپات خاک صنعتی، نیکل، کائولن، سیلیس و سنگهای ساختمانی بهویژه گرانیت، این استان را به رنگینکمان معادن کشور و بهشت سرمایهگذاران تبدیل کرده است.
وی گفت: خرید و نصب ماشین آلات این کارخانه به طور کامل انجام شده و تکنولوژی ماشین آلات نیز بروز است.
رئیسجمهور در سفر استانی یک روزه صبح امروز وارد زاهدان شد.
امروز در این سفر محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی، محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر، عبدالکریم حسینزاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده، علی ربیعی دستیار اجتماعی، حسین افشین معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، محمد اتابک وزیر صمت و عباس علی ابادی وزیر نیرو رئیسجمهور را همراهی میکنند.
اعضای هیات دولت با حضور در شهرستانهای استان ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور و شرکت در اجتماعات مردمی، بخشی از خدمات دولت که در بخشهای مختلف این استان در نظر گرفته شده را افتتاح میکنند.
رئیسجمهور در این سفر علاوه بر بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه زاهدان، با فعالان اقتصادی، متنفذین، فرهیختگان و نخبگان سیستان و بلوچستان و فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان به صورت جداگانه دیدارهای خواهد داشت.
پزشکیان در ادامه در جلسه برنامهریزی و توسعه استان شرکت خواهد کرد و گزارش تلویزیونی این سفر با مردم پایان بخش اولین سفر استانی رئیس دولت وفاق ملی به استان سیستان و بلوچستان خواهد بود.
سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان در سه دوره زمانی مختلف برنامهریزی شده که مرحله اول آن امروز شامل سفر یک روزه به شهرستان زاهدان است و دو سفر یک روزه هم به شهرستانهای چابهار و زابل برنامهریزی شده است.