سرمایه گذاری هفت میلیون دلاری برای تجهیز مرکز تربیت مربی کشور
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اجرای طرح بین المللی به روز رسانی تجهیزات آموزشی مرکز تربیت مربی و پژوهشهای این سازمان مستقر درکرج اعلام کرد: برای تجهیز این مرکز هفت میلیون دلار سرمایه خارجی جذب شده است.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز،غلامحسین محمدی روز سه شنبه در آیین افتتاح طرح علمی- آموزشی و به روز رسانی امکانات مرکز تربیت مربی و پژوهشهای سازمان آموزش فنی و حرفهای مستقر در کرج گفت: با تجهیز این مرکز به امکانات جدید گام موثری برای ارتقای آموزشهای مهارتی در کشور برداشته شده است. طرح به روز رسانی تجهیزات مرکز تربیت مربی کشور با همکاری سازمان بین المللی یونسکو و آژانس کرهای کوییکا انجام شده که تحول شگرفی در توسعه فعالیتهای این مرکز است.
وی با اشاره به سابقه ۵۰ ساله فعالیت مرکز تربیت مربی کشور افزود: نوسازی این مجموعه میتواند به تحول در فعالیتهای آموزش مهارتی بینجامد؛ طرح همکاری با موسسات بین المللی برای توسعه مرکز تربیت مربی ایران چهار ساله بوده در این مدت ضمن نوسازی کامل باید بتوانیم آموزشها را به روز کنیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با اشاره به وجود ۱۲ میلیون متر مربع فضای کارگاهی در کشور افزود: این امکانات یک ظرفیت خوب برای توسعه آموزشهای مهارتی است و در تلاش هستیم تا آموزشها روز آمد شود.
وی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی و توسعه بخش بهداشت و درمان از اولویتهای دولت چهاردهم است، گفت: از تمام ظرفیتها برای تحول در بخش آموزشهای مهارتی کشور استفاده خواهیم کرد تا بتوان نیازهای بازار کار کشور را تامین کرد.
محمدی گفت: افزون بر توسعه زیر ساخت تاسیس رشتههای جدید دیجتیال با محوریت هوش مصنوعی در برنامه کاری است؛ امروز آموزشهای فنی و حرفهای؛ کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی است و در دنیای کنونی از مرزهای سنتی فراتر رفته و به عنوان یکی از عوامل اصلی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها شناخته میشود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، اظهار کرد: در شرایطی که فناوری با سرعتی سرسامآور در حال تغییر است، تربیت نیروی انسانی ماهر و آشنا با دانش روز نه تنها یک ضرورت است بلکه به عنوان پیشرفت پایدار برای کشور به شمار میآید.
محمدی همچنین بر لزوم توجه به تربیت افراد توانمند و خلاق تأکید کرد و یادآور شد:پروژه مشارکتی یونسکو با حمایت کوییکا فرصتی بینظیر برای ارتقای سطح آموزش مربیان فنی و حرفهای در کشور است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: همکاری با نهادهای بینالمللی مانند یونسکو، نه تنها سطح دانش و فناوری را ارتقا میدهد بلکه شبکهای از ارتباطات جهانی را به وجود میآورد که تأثیر مثبتی بر کشور خواهد داشت.
وی تقاضا محوری آموزشها، مشارکتجویی در همکاریها و تنظیمگری مقررات را از جمله اهداف همکاریهای بین المللی نام برد و گفت: این پروژهها به کاهش نرخ بیکاری، افزایش بهرهوری نیروی کار و در نهایت رشد اقتصادی پایدار منجر می شود.