پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل شرکت دانش بنیان حوزه بیماریهای نورولوژیک گفت: محصول فناورانه قاشق یار با کاهش ۸۵ درصدی لرزش دست مبتلایان به پارکینسون و رعشه در سالمندان، کمک میکند تا غذا از داخل قاشق نریزد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیده فاطمه حسینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارما گفت: این شرکت در حوزه توانبخشی بیماریهای نورولوژی به طورخاص بیماری پارکینسون فعالیت میکند و یکی از محصولات ما، قاشق یار است که با خنثی کردن هوشمند لرزش دست، باعث میشود غذا از داخل قاشق نریزد و فرد به راحتی بتواند غذایش را بخورد.
وی با اشاره به نمونه خارجی این محصول در آمریکا و چین گفت: محصول بومی سازی شده ایرانی با فناوری کاملا جدید در دنیا ثبت اختراع و در تولید آن از فناوریهای نوین کنترلی مکانیکی و فناوریهای الکترونیکی بهره گرفته شده است و تا ۸۵ درصد لرزشها را خنثی میکند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان حوزه بیماریهای نورولوژیک گفت: محصول خارجی با قیمت بیش از ۲۰ میلیون تومان قیمت دارد، اما نمونه بهبود یافته ایرانی یک چهارم ارزانتر و با قیمت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در دسترس بیماران است.
حسینی افزود: این شرکت دانش بنیان با طراحی و ثبت اختراع این محصول فناورانه؛ در شمار برندگان مسابقه زنان بریکس در کشور روسیه قرار گرفته است.
محصول دیگر این شرکت دانش بنیان که نخستین بار است در دنیا توسعه پیدا میکند؛ محصولی درمانی برای کاهش لرزش دست مبتلایان بیماریهای نورولوژیک است که اکنون در مراحل نهایی تست بالینی است.