آیین تجلیل از مادران و زنان کتابخوان استان لرستان
در مراسمی از ۶ نفر از مادران کتابدار و کتابخوان استان لرستان تجلیل شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سرپرست کتابخانههای عمومی لرستان در آیین تجلیل از مادران کتابخوان استان با اشاره به اینکه مجموعه کتابخانههای عمومی به عنوان فرهنگسراهای اجتماعی و دانشگاه مردم، مکان سوم بعد از خانه محسوب میشود، گفت: بخش عظیمی از متولیان کتابخانههای عمومی در استان لرستان را بانوان تشکیل میدهند و این اتفاق مبارکی است.
حجتالاسلام علی اکبر سبزیان افزود: باعث افتخار است که رشد کتابخانههای عمومی که به تبع آن فرهنگ و توسعه یافتگی را در جامعه پدیدار میکند، با حضور مادران جامعه است.
وی ضمن تشکر ویژه از اهتمام جدی کتابداران به ویژه بانوان کتابدار، گفت: کتابداران به صورت اجتهادی برای ارتقا امید و افزایش نشاط و کاهشهای آسیب اجتماعی تلاش میکنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان نیز با تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن، به پیشرفتهای بانوان در عرصههای مختلف بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: پس از انقلاب اسلامی بازتعریف جدیدی از زن مسلمان ارائه شد.
پرویز پور افزود: از زن ایرانی بر خلاف فرهنگ غرب استفاده تبلیغاتی نمیشوند و به عنوان بازیچه در دست استثمارگران و تبلیغات شوم آنها نیست و برخلاف الگوی شرقی نیز زن خنثیِ و محدود در خانه نیست و با حفظ کرامت و ارزشهای انسانی در کنار مهمترین وظیفه خود که نقش مادری و همسری است در جامعه مشغول فعالیت در عرصههای مختلف است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه زنان جامعه ایرانی توانستهاند با تلاش و تجهیز خود به علم، دانش و آگاهی، رفتارهای کلیشهای نسبت به زنان را تا حدودی کنار بزنند، افزود: هرچند تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم، اما زنان باید بیشتر تلاش کنند که به عنوان شهروند ارزشمند در جامعه در کنار نقش مادری که مهمترین و اصلیترین نقش برای زنان است، ایفای نقش کنند.
پرویزپور افزود: مادری که خود را به کتاب و کتابخوانی مجهز میکند، در روابط اجتماعی قویتر ظاهر میشود و در موقعیت و مناسبات فردی به صورت سنجیدهتر عمل خواهد کرد.
پرویزپور با اشاره به اینکه جمع کثیری از اعضای کتابخانههای عمومی بانوان هستند، افزود: این نشان از دغدغهمندی و آگاهی زنان در این حوزه هستند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری استان با اشاره به تأکید استاندار استان در راستای تقویت سرمایههای اجتماعی و انسانی گفت: از سرفصلهای اعتبارات اجتماعی به کتابخانههای عمومی استان کمکهایی صورت گرفته و این تعاملات و همکاریها در آینده نیز بیشتر خواهد شد.
وی همچنین بهدلیل شرایط معیشتی برخی از خانوادهها در دسترسی به منابع تخصصی درسی بر تجهیز کتابخانههای عمومی استان به کتابهای تخصصی دانشآموزان و دانشجویان تأکید کرد.
معرفی کتاب، مولودی خوانی و اجرای گروه سرود از بخش های دیگر این مراسم بود.
همچنین در این مراسم با اهدای لوح سپاس به ۶ نفر از اعضای فعال بانوی کتابخانههای عمومی و کتابداران خانم از آنان تجلیل شد.