• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۸۷۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هشدار فرمانده کل سپاه به دشمنان؛ حرکت اشتباهی نکنید

فرمانده کل سپاه گفت: قدرت تولید موشک‌های ایران، نه تنها متوقف نشده، بلکه هر روز بیشتر، و بر تعداد موشک‌ها اضافه می‌شود.

هشدار فرمانده کل سپاه به دشمنان؛ حرکت اشتباهی نکنید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع افسران ارشد موشکی دو عملیات وعده صادق ۱ و ۲ ضمن تبریک فرا رسیدن ماه رجب گفت: فرارسیدن ایام سالگرد شهادت فرمانده جاودان و پرافتخار سپاه اسلام، سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و هم‌رزمان شهید آن عزیز را به محضر شما برادران عزیز صمیمانه تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم.

وی افزود: ما الحمدلله امروز با قامت‌های استوار، گام‌های مصمم، اراده‌های کامل و انگیزه‌های قوی شما برادران عزیز برای انجام اقدامات بزرگ مواجه شدیم. من از درخششی که شما عزیزان در عملیات‌های وعده صادق ۱ و ۲ از خود نشان دادید و قلوب همه مسلمانان عالم و حتی فراتر از آن، قلب‌های آزادگان جهان و قلوب ملت بزرگ و رشید ایران، قلب مبارک رهبر عظیم الشأن انقلاب را شاد کردید و ترس و رعب را به جبهه دشمن فراری دادید و آن شکوه جاودانه تاریخ نبردهای مسلمانان با استکبار و صهیونیسم را به زیبایی ساختید؛ آن شکوه جاودانه را صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: امروز خدمت شما رسیدیم تا از نزدیک با آمادگی‌های شما و سامانه‌ها برای اقدامات احتمالی بزرگ آینده مطمئن و آگاه شویم. همانطور که می‌دانید طی هفته‌های گذشته به دلیل تحولاتی که در منطقه صورت گرفت، یک ذوق‌زدگی کاذب در دشمنان ما به وجود آمد. یک قضاوت اشتباه، یک محاسبه غلط. و دشمن تلاش کرد در فضای عملیات روانی و رسانه‌ای این گونه وانمود کنند که تحولات جاری موجب تضعیف قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران شده است.

سردار سلامی تاکید کرد: ما که با ماهیت این قدرت و حقیقت آن آشنا هستیم و در میانه و قلب این اقتدار زندگی می‌کنیم و با ابعاد و کرانه‌های ناپیدای این عظمت آشنا هستیم، می‌دانیم که این قضاوت‌ها آرزوهای دشمن است نه واقعیت‌های موجود. امروز ما برای ملت عزیزمان از جز با عظمت اما از کسر کوچکی از یک عظمت بزرگ‌تر پرده‌برداری و رونمایی کردیم و این شکوه بی‌انتها و عظمت بی‌کرانه را به رأی العین دیدیم.

وی افزود: دشمن باید به این واقعیت آگاه باشد که اراده سیاسی در نظام ما برای مواجهه با زیاده طلبی‌ها و سلطه‌خواهی‌ها و تجاوزات دشمن، اراده‌ای است قاطع، جاری و بی‌نقص و در کنار آن، اراده فرماندهان و رزمندگان قدرت بازدارنده و دفاعی برای تحقق آن اراده سیاسی هم کامل است. نقصی وجود ندارد.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: ما از سال‌های دور برای نبردهای بزرگ و پیکارهای پر حجم و مواجهه‌های سنگین و حتی طولانی مدت با آرایه‌های به هم پیوسته قدرت‌های به ظاهر بزرگ در سطح جهان و پیوست‌های منطقه‌ای آنان آماده شده‌ایم. قدرتی که در اینجا شکل گرفته است مربوط به دهه‌ها مجاهدت است. مجاهدتی که از درون کارخانه‌های تولید موشک تا شهرهای بزرگ نگهداری و آماده‌سازی آن شکل گرفته است. ما در درجه اول به قدرت خداوند و نصرت‌های او اعتماد داریم و در طول این اعتماد به قدرت دفاعی و بازدارنده خود ایمان داریم.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: این اقتدار به رسمیت شناخته شده است. وعده‌های صادق جز کوچکی از نمایش این عظمت بود. هر چند بخش کوچکی از این توانایی بی انتها و پایان ناپذیر بود. پایان ناپذیر از این جهت که هر روز به تعداد سامانه‌ها و موشک‌ها در اقصی نقاط سرزمین افزوده می‌شود. شاید دشمن فکر می‌کرد قدرت تولید ما منتفع شده است. اما نرخ رشد قدرت موشکی ما به روز است. همه اجزا قدرت ما. اما موشک‌ها هر روز در کیفیت و کمیت و مهارت و طراحی افزایش قابلیت می‌دهد. امروز می‌توانید صدها فروند را همزمان در امواج متوالی شلیک کنید. دقت‌ها بالا، سرعت‌ها و سبقت‌ها و انجام و اجرام و قدرت تخریب و مهم‌تر از همه اراده شما و دست‌هایی که مستمرا روی ماشه هستند

وی تاکید کرد: ملت ایران با دست پر و تکیه گاه قوی‌مقابل دشمن ایستاده است. ما هرگز برای دفاع از استقلال هویت اعتبار و اقتدارمان به هیچ قدرتی بیرون از مرزهای نظام متکی نبودیم و دفاع از کشور را بر اساس عمل دیگران تنظیم نکردیم. خوداتکایی اصل دکترینی است. هم در سطح راهبرد و عملیات و تاکتیک. می‌خواهیم به دشمنانمان بگوییم محاسباتتان را تنظیم کنید و اشتباه نکنید. مراقب باشید. ما اهل عملیم و از هیچ چیز اغماض نمی‌کنیم. حرکت شما در رصد ماست. ما منتظر و آماده هستیم و به فرماندهانمان هم می‌گوئیم آماده و منتظر برای لحظه‌ای که فرمان می‌رسد به فضل الهی جلوه‌های بزرگ این قدرت را نشان دهید کما اینکه در گذشته نشان داده‌اید. به خدا تکیه کنید و همواره آماده باشید. شرایط تعیین کننده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازار ابرکوه، گنجینه‌ای از هنر‌های ایرانی
دسترسی به نسخه جدید اپلیکیشن صندوق هنر
بازداشت عامل تهیه کوکتل مولوتف و اغتشاش در تنکابن 
بازاریان قزوین: اعتراض حق مردم است، اغتشاش نه
جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
ذخیره کالاهای اساسی در استان سمنان کامل است
کشف بیش از ۴۸ تن برنج احتکار شده در رشت
توقیف ۴ دستگاه موتور سیکلت قاچاق در رشت
دیدار سفیر ایران در نیوزلند با عراقچی
تشکیل جلسه شورای پدافند غیرعامل کردستان
۴ هزار و ۱۰۰ کارت هوشمند ملی آماده به تحویل در استان زنجان
برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول به صورت حضوری
درخشش وزنه بردار سمنانی در مسابقات قهرمانی کشور
­صدرنشینی سپاهان در لیگ برتر تنیس روی میز ایران
دستگیری عامل اسید پاشی به زن جوان در گرمسار
ملحق شدن ملی پوشان گیتی پسند به اردوی تیم ملی
دومین جلسه برای راه‌اندازی کلینیک تخصصی سیستیک فیبروزیس در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
رصد بازار میوه و تره‌بار استان سمنان
پیگیری مطالبات اصناف در نشست با استاندار قم
تغییر نظام ارزی در تأمین کالا‌های اساسی، یک جراحی اقتصادی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)