• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۹۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
سیاسی » مجلس

قالیباف: بانک مرکزی از افزایش نرخ ارز و طلا جلوگیری کند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با قوانینی که تصویب شده و اختیاراتی که شورای هماهنگی سران به بانک مرکزی داده، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مسئولیت دارند از افزایش لجام‌گسیخته‌ قیمت ارز و طلا جلوگیری کنند.

بانک مرکزی از افزایش نرخ ارز و طلا جلوگیری کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تسلیت و تعزیت سالروز شهادت باب الحوائج، حضرت امام موسی کاظم علیه السلام به نمایندگان، ملت شریف و عزیز ایران و عموم دوستداران اهل بیت علیهم السلام؛ برگزاری رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ نیروی دریایی سپاه پاسداران در آب‌های نیلگون خلیج فارس و رزمایش امنیتی، تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش که با رونمایی از برخی دستاورد‌های جدید دفاعی کشورمان همراه بود را جلوه‌ای دیگر از نمایش اقتدار نیرو‌های مسلح ایران سربلند دانست و گفت: به مجاهدان خستگی‌ناپذیر ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خداقوت می‌گویم و استمرار توفیقات آنها را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

وی در ادامه با ابراز تأسف از افزایش مجدد قیمت ارز که باعث نگرانی شدید مردم و فعالان اقتصادی شده است، عنوان کرد: با قوانینی که مجلس تصویب کرده است و اختیاراتی که جلسه شورای هماهنگی سران به بانک مرکزی داده، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مسئولیت دارند از افزایش لجام‌گسیخته قیمت ارز و طلا جلوگیری کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تأکید کرد: از کمیسیون اقتصادی مجلس می‌خواهم با فوریت این مسئله را پیگیری کند و گزارش آن و پیشنهاد اقدام را به سمع و نظر کارشناسان و مردم عزیزمان برساند.

وی در ادامه با بیان اینکه افزایش بی رویه قیمت‌ها بیش از گذشته ضرورت تخصیص کالابرگ الکترونیک به مردم برای کالا‌های ضروری را ثابت کرد، اظهارداشت: با توجه به نظر مثبت رئیس محترم جمهور و آماده بودن زیرساخت‌های فنی، به وزرای مربوط تاکید می‌کنم که ارائه کالابرگ الکترونیک به مردم را در اولویت اول کاری خود قرار دهند و زمینه اجرایی شدن این قانون را پیش از آغاز ماه مبارک رمضان فراهم کنند تا تلاطم قیمت‌ها باعث نگرانی جامعه نشود و برای قاطبه مردم آرامش معیشتی ایجاد شود.

قالیباف در ادامه با اشاره به شروع به کار دولت جدید در ایالات متحده که با ابراز مواضع متفاوتی از سوی طیف‌های مختلف با گرایش‌های فکری متنوع همراه است، ابراز داشت: در عین حال که تنوع دیدگاه‌ها در نظام مردم سالار جمهوری اسلامی، نشان از قوت این نظام دارد، اما افرادی که به نحوی کارگزار نظام محسوب می‌شوند باید در اظهار نظر‌های خود دقت کنند تا پیامی که به دشمن منتقل می‌شود منافع ملی را به خطر نیاندازد.

رئیس مجلس گفت: طرح مسائل و اختلافات داخلی در محیط‌های بین المللی تضعیف یکپارچگی ملت ایران در برابر دشمنان خارجی محسوب می‌شود و برداشت موضع ضعف از نظام مقتدر ایران باعث خطای محاسباتی رئیس‌جمهور جدید آمریکا و افزایش فشارهای اقتصادی بیشتر بر کشور می‌شود همان گونه که انتخاب همین رویه در دوره قبل نه تنها هیچ گشایشی در پی نداشت بلکه منجر به خروج آمریکا از برجام و ترور شخصیت عزیز ملی ما، شهید سلیمانی شد.

وی در ادامه بیان داشت: هرچند همگان می‌دانند که مواضع جمهوری اسلامی ایران در موضوع سیاست خارجی، در چارچوب سیاست‌هایی که رهبر حکیم انقلاب تعیین می‌کنند، توسط وزارت امور خارجه اعلام و پیگیری می‌شود، مسئولیت نهایی بر عهده وزیر امور خارجه است و وی مکلف است درباره عملکرد خود با رعایت قانون اقدام راهبردی که انتفاع اقتصادی و لغو عملی تحریم‌ها را تضمین کرده است، به مجلس و مردم پاسخگو باشد.

قالیباف در ادامه ضمن قدر دانی و تشکر از دانشمندان، پژوهشگران، کارآفرینان بخش خصوصی و مسئولان برگزاری نمایشگاه پیشگامان پیشرفت که آخرین دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی را به نمایش گذاشتند، گفت: فراهم کردن زیرساخت‌های لازم سخت‌افزاری و نرم‌افزاری جهت دستیابی کشور به فناوری بومی هوش مصنوعی و رونمایی از نسخه اولیه سکوی هوش مصنوعی کشور، توسعه فناوری تولید قطعات پیچیده و استراتژیک در صنایع فولاد و پتروشیمی، دستگاه شبیه‌سازی جراحی، بهینه‌سازی پمپ‌های آب، پیاده‌سازی سامانه ملی پنجره واحد زمین، تدوین برنامه ملی رفع ناترازی انرژی، ایجاد زنجیره ارزش صنعت فضایی و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی و پرورش دام، بخشی از دستاورد‌های شرکت‌های دانش‌بنیان خصوصی بود که در بازدید روز گذشته از نمایشگاه شاهد آنها بودم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به بازدید خود از این نمایشگاه خاطرنشان کرد: ناترازی مدیریتی در هم افزایی و استفاده از ظرفیت عظیم بخش خصوصی مهم‌ترین مسئله ای بود که در بیان مشکلات فعالان بخش خصوصی مشاهده می شد که باید در اصلاح نظام مدیریتی و حکمرانی مورد توجه جدی و فوری قرار گیرد. در این راستا مجلس شورای اسلامی به نوبه خود حمایت‌های قانونی و نظارتی لازم را از تولید کنندگان و کارآفرینان بخش خصوصی به عمل خواهد آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان کابل در گلپایگان
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
آب آشامیدنی ۷ روستای جوانرود دوباره پایدار شد
آغاز برنامه‌های هیأت اقتصادی مازندران در ازبکستان
از ابتدای دی‌ماه صدور صورتحساب الکترونیکی الزامی است
هوای فارس پس از گذر سامانه بارشی کاملا سرد می‌شود
فریبا مددی، سرداور مسابقات بین‌المللی بدمینتون قزاقستان شد
آیین تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید "سعید هادی پور" و شهدای حادثه تروریستی فهرج
دیپلماسی اقتصادی استانی راه برون رفت از تحریم‌ها
دو کشته و ۴ مصدوم در اثر برخورد پژو با خاور
خطر ریزش سنگ و رانش در محور‌های کوهستانی مازندران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
۲۱ حادثه رانندگی در جاده‌های خراسان جنوبی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست و ششم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و ششم آذر ۱۴۰۴)
افتتاح پانزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی در بجنورد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
حضور تیم ملی بدمینتون ایران در مسابقات بین‌المللی قزاقستان
۳۴۱ کشته در تصادفات هشت‌ماهه امسال مازندران
افزایش ۷۵۰ درصدی سرمایه مولیبدن مس آذربایجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
حجم مبنا در بورس حذف شد
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۵ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)