پخش زنده
امروز: -
زنی که دختر ۱۰ ساله همسرش را خفه کرده بود در سمنان دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ سردار جلیل موقوفه ئی فرمانده انتظامی استان سمنان گفت : در پی اعلام فوت دختر ۱۰ ساله ای در داخل منزلش در شهر سمنان، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.
وی افزود: پدر متوفی در تحقیقات اولیه به ماموران اعلام داشت، مدتی است از همسر خود جدا شده و با خانمی که دختر ۱۲ ساله ای دارد ازدواج کرده است و ظهر روز حادثه به همراه آن ها، از منزل خارج شدند و دختر ۱۰ ساله وی تنها در خانه بوده اما زمانی که شب برگشتند، مشاهده کردند دختر روی مبل دراز کشیده و بیهوش است که با حضور اورژانس، مشخص شد دختر فوت کرده است.
سردار موقوفه ئی ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات پلیسی و بهره گیری از روشهای علمی، آزمایشگاهی و نوین کشف جرم، پی بردند نامادری کودک، بعداز ظهر روز حادثه به منزل مراجعه و پس از گذشت زمانی، دوباره آنجا را ترک کرده است.
وی با اشاره به بازجویی از این زن ۳۸ ساله گفت: متهم در نتیجه تحقیقات ماموران اعتراف کرد، زمان مراجعه به منزل، با دختر ۱۰ ساله همسر خود، جر و بحث کرده بود و به دلیل فحاشی او با وی درگیر شد و در نهایت دختر را خفه کرده است.
فرمانده انتظامی استان علت و انگیزه قاتل را اختلافات خانوادگی عنوان کرد و اظهار داشت: متهم با دستور قضایی روانه زندان شد.