پخش زنده
امروز: -
دادستان مرکز گیلان گفت: با تولید برنامهها و محتواهای اثربخش و عبرت آموز و ارتقا آگاهی عمومی در نوجوانان و جوانان، میتوان از ورود آنها به حوزههای خطرآفرین و جرایم جلوگیری کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دادستان مرکز گیلان امروز در نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: برای پیشگیری از ورود جوانان و نوجوانان در حوزههای پر خطر و آسیب زا باید محتواهای سازنده، اثرگذار و آگاهی بخش تولید شود.
مهدی فلاح میری افزود: بررسی روند اجرای طرح نماد ویژهی آسیبهای اجتماعی حوزهی مدارس و دانش آموزان، لحاظ اقدامات پیشگیرانه برای آسیبهای ناشی از رفتارهای پرخطر در چهارشنبهی آخر سال و همچنین جلوگیری از حرمت شکنی در ماه مبارک رمضان در دستور کار شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان قرار دارد.
وی در این نشست بر لزوم پایش مستمر تهدیدها و آسیبهای اجتماعی حوزهی نسل جوان با همکاری خانوادهها تاکید کرد.
فلاح میری با اشاره به ظرفیتهای قانون جرائم کودکان و نوجوانان، بر لزوم اشراف و آگاهی متولیان فرهنگی جامعه بر این قانون جامع و فراگیر تاکید کرد و افزود: اقدامات پیشگیرانه زمانی اثرگذار خواهد بود که متولی امر از قانون مرتبط با آن آشنایی داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رضازاده، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان نیز در این نشست بر لزوم انگیزش ارادهی دست اندرکاران تعلیم و تربیت برای مسئولیت پذیری بیشتر و حرکت بر اساس برنامه محوری تاکید کرد و افزود: علاوه بر این، باید مبانی دین و اخلاق برای خانوادهها به ویژه فرزندان بیش از گذشته تبیین شود.
محمدحسین رمضانی مدیرکل آموزش و پرورش گیلان نیز در این نشست گزارشی از روند اجرای طرح نماد یا نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان در مدارس استان ارایه داد و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۸۰ درصد از دانش آموزان متوسطهی اول و دوم و ۹۷ درصد از دانش آموزان مقطع ابتدایی در قالب اجرای طرح نماد، غربالگری شدهاند تا از بروز آسیبهای اجتماعی در جامعهی دانش آموزی پیشگیری شود.
در ادامهی این نشست، هر یک از اعضا نظرات خود را در خصوص راههای پیشگیری از بروز و تشدید آسیبهای اجتماعی در جامعه و مخاطرات چهارشنبهی آخر سال و همچنین پیشگیری از بروز هرگونه حرمت شکنی در ماه مبارک رمضان ارایه کردند.