معرفی مدیر کل جدید دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد
با حکم رئیس سازمان دامپزشکی کشور اقای کرم چهارلنگ به سمت مدیر کل جدید اداره کل دامپزشکی استان منصوب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مراسم تودیع و معارفه مدیران کل پیشین و جدید دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد امروز در ساختمان سازمان جهادکشاورزی استان با حضور رضوانی ، مدیرکل حوزه ریاست سازمان دامپزشکی کشور و مسئولان استانی برگزار شد.
معتمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در این مراسم، کهگیلویه و بویر احمد را از قطبهای دامپروری و تولید محصولات دامی برشمرد و گفت: کوهستانی و سخت گذر بودن سکونتگاهها و مراکز دامپروری استان نظارت و ارائه خدمات دامپزشکی در استان را سخت و پرهزینه کرده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار هم گفت: مراتع استان کهگیلویه و بویر احمد زیست بوم دام عشایر استان و مناطق همجوار است.
محمدی افزود: از این رو تقویت اداره کل دامپزشکی استان به خاطر ارتقای سطح امنیت غذائی ضروری است.وی به ظرفیت های بالقوه دامپروری در استان اشاره کرد و ادامه داد: به دلیل سخت گذر بودن و همچنین کوهستانی بودن نقاط روستایی و عشایری استان، کار خدمات رسانی به این عزیزان را غالباً با مشکلاتی مواجه می کند اما با روحیه جهادی که از کارشناسان دامپزشکی سراغ داریم ، کار ارائه خدمت بدون وقفه در حال انجام است و این مصداق بارز جهاد فی سبیل الله است.معاون سیاسی امنتی استاندار در بخش دیگری از سخنان خود به برخی کمبودها در حوزه نیروی انسانی ، خودروی و به ویژه اعتبارات در حوزه دامپزشکی پرداخت و گفت: باید امکانات و اعتبارات لازم را در حد کار و تلاش کارکنان این اداره برنامه ریزی کنیم که مجموعه مدیریتی جدید استانداری با تمام توان ، این حمایت ها را انجام خواهیم داد.
رئیس حوزه ریاست سازمان دامپزشکی ایران هم با اشاره به اینکه تامین امنیت و سلامت ۷۵ درصد سفره غذایی مردم به عهده این سازمان است گفت: از این رو تقویت دامپزشکی به اندازه نقش و سهمی که در سلامت اجتماعی کشور دارد باید جدی گرفته شود.
رضوانی با بیان اینکه در این سفر مشکلات و کمبودهای اداره کل دامپزشکی بررسی و در قالب گزارش جامعی به رئیس این سازمان ارائه خواهد شد.
او قول پیگیری و همکاری برای تامین خواستهها و نیازمندیهای استان را داد.
مدیر کل جدید دامپزشکی استان هم با اشاره به اینکه واکسیناسیون بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار راس دام ان هم در مناطق پراکنده کوهستانی تنها بخشی از خدمات این اداره است گفت: تشکیلات دامپزشکی استان تنها با ۱۲۲ نیروی انسانی باید روزانه بر فعالیت ۱۵ کشتارگاه، ۱۸۵ واحد مرغداری، ۵۸۰ مزرعه تکثیر و پرورش ماهی و بیش از هزار مرکز عرضه محصولات دامی در ۹ شهرستان نظارت کند.
چهارلنگ افزود: ارائه خدمات و نظارت مستمر و بهینه بر این جوزه کاری گسترده دست کم به ۲ برابر دامپزشک و تجهیزات دامپزشکی موجود نیاز دارد.
وی ادامه داد: با این حال دامپزشکی استان با برخورداری از کادر فنی مجرب در جهت تامین امنیت غذائی از کوششی فروگذار نخواهد بود.
رجایی فر مدیر کل سابق اداره کل دامپزشکی استان مدت ۳ سال تصدی این نهاد خدماتی و نظارتی را به عهده داشت.
رجائی فر گفت: با وجود کمبود نیروی انسانی و تجهیزات، اما این نهاد نظارتی از هیچ تلاشی در جهت ارائه خدمات به مردم و تولیدکنندگان دریغ نکرده است.
وی افزایش ۱۰ برابری بودجه دامپزشکی استان را از اقدامات صورت گرفته عنوان کرد، اما افزود: متاسفانه امسال تاکنون ۱۷ درصد اعتبارات این اداره کل تخصیص یافته است.