پخش زنده
امروز: -
مدیرکل ثبت احوال استان: قریب به ۱۲ هزار کارت ملی در دفاتر و ادارات ثبت احوال موجود است که هنوز تقاضاکنندگان برای دریافت کارت مراجعه نکردهاند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ کریمی با اشاره به صدور کارتهای ملی گفت: در مدت ۱۰ ماهه امسال ۲۸ هزار و ۳۸۲ درخواست صدور کارت ملی از مردم دریافت شده که از این تعداد، ۱۲ هزار و ۴۳۱ کارت صادر شده است.
او افزود: در مجموع تعداد کارتهای تحویل داده شده به مردم استان ۲۰ هزار و ۵۲۷ مورد بوده و قریب به ۱۲ هزار کارت ملی در دفاتر و ادارات ثبت احوال موجود است که هنوز تقاضاکنندگان برای دریافت کارت مراجعه نکردهاند.
مدیرکل ثبت احوال استان گفت: بعد از رسیدن کارتهای هوشمند ملی، به مردم پیامکی ارسال میشود که باید با مراجعه به دفاتر نسبت به فعالسازی کارت هوشمند ملی خود اقدام کنند.