آماده باش کامل در استرالیا در پی آتش سوزی جنگل
آتش نشانان در جنوب شرق استرالیا در شرایطی که مسئولان استرالیایی آن را بدترین شرایط در پنج سال اخیر توصیف کردند؛ برای مهار کردن دهها مورد آتش سوزی در جنگل ها تلاش می کنند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان ، مقامات استرالیایی به شهروندان مقیم این مناطق هشدار دادند برای فرار از منطقه دیگر دیر شده است و به آنها دستور دادند به جای فرار کردن با استفاده از خودروهایشان در جاده هایی که با تهدید آتش و دود مواجه است؛ داخل منازلشان بمانند.
کرگ لابسلی رئیس آتش نشانی ایالت ویکتوریا گفت: «امروز یکشنبه ایالت ویکتوریا در بدترین شرایط از سال 2009 تاکنون قرار خواهد داشت. ما در شرایطی بسیار خطرناک به سر می بریم».
با رسیدن دمای هوا به 40 درجه سانتیگراد، روشن کردن آتش در این ایالت در فضای باز به طور کامل ممنوع شده است. همچنین تغییر جهت باد، ماموریت آتش نشانان را برای مهار کردن آتش دشوار و فعالیت آنان را خطرناک تر کرده است. از ساکنان منطقه گوونجرا خواسته شده است داخل منازلشان بمانند.
کیم ولز وزیر خدمات اضطراری استرالیا گفت آتش نشانانی از ایالت «نیو ساوت ولز» و از نیوزیلند روانه ایالت ویکتوریا شده اند. وی افزود، همه نهادهای دولتی در این ایالت در آماده باش کامل به سر می برند و به طور شبانه روزی به فعالیت مشغول هستند.