• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۲۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

اولویت‌های دوره سوم جایزه ملی فناوری نکست

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: فناوری‌های پیشرفته در حوزه‌های آب، انرژی، محیط‌زیست و کشاورزی، محور دوره سوم جایزه ملی نکست در سال آینده خواهد بود و میزبان دوره بعدی، بر اساس اعلام فراخوان انتخاب می‌شود.

اولویت‌های دوره سوم جایزه ملی فناوری نکست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین افشین با بیان اینکه جایزه ملی فناوری «نکست»، از استمرار و حرکت شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند، گفت: در دوره دوم جایزه ملی فناوری نکست، طرح‌های مبتنی بر فناوری‌های پیشرو و برتر شرکت‌های دانش‌بنیان در سه حوزه «کوانتوم، اپتیک و میکروالکترونیک»، «مواد و ساخت پیشرفته» و «زیست‌فناوری و پزشکی دقیق» داوری شدند و به مرحله نهایی راه یافتند.

وی افزود : در دومین دوره جایزه ملی فناوری نکست، معاونت علمی ریاست جمهوری، بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت‌های دانش‌بنیان منتخب در قالب حمایت بلاعوض و تسهیلات اعطا کرده است . 

معاون علمی رئیس جمهور با اشاره به مشارکت بیش از ۱۳۵ شرکت دانش‌بنیان و ارائه طرح‌های فناورانه به دبیرخانه این دوره از جایزه گفت :‌ مبنای انتخاب شرکت‌های برگزیده، ارائه طرح فناورانه با حداقل سطح آمادگی فناوری ۴ (TRL۴) و داشتن دست کم سه محصول دانش‌بنیان باسطح آمادگی فناوری ۸ بود. پس از فرآیند داوری و ارزیابی، در نهایت ۷ شرکت در حوزه فناوری مواد و ساخت پیشرفته، ۸ شرکت در حوزه کوانتوم و الکترونیک انتخاب شدند و در گروه سوم، یعنی زیست‌فناوری و پزشکی دقیق نیز ۷ شرکت به مرحله نهایی این جایزه راه یافتند.

رییس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به شناسایی و حمایت از ایده‌های نوآورانه و مبتنی بر فناوری‌های نوظهور در قالب جایزه نکست، افزود : با توجه به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان بالغ و پیشرو در خلق محصول و خدمت کارآمد و ارزش‌آفرین، از دل فناوری‌های نوظهور و پیشرفته، این جایزه با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیانی که به سطح خوبی از آمادگی فناورانه رسیده‌اند طراحی شده است تا این شرکت‌ها، به توسعه فناوری‌های نو و تکامل زنجیره فناوری‌ها کمک کنند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با بیان این‌که جایزه ملی نکست، در هر دوره به حوزه‌های پیش‌برنده و اولویت‌دار فناوری توجه دارد، گفت : در دوره سوم جایزه ملی فناوری نکست، حوزه‌های آب، انرژی و کشاورزی به عنوان مهم‌ترین اولویت‌های فناورانه در نظر گرفته شده است.

افشین، با اشاره به برگزاری این جایزه توسط معاونت علمی با هدف ترغیب شرکت‌های دانش‌بنیان به توسعه فناوری‌های آینده در شرکت‌های بالغ، افزود : این جایزه با هدف شناسایی، حمایت و تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته در برطرف کردن چالش‌های آب، انرژی و امنیت غذا، برگزار می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با اشاره به جوایز اعطا شده به برندگان این دوره از جایزه ملی فناوری نکست، افزود: ما در این دوره، به برنده جایگاه نخست هر بخش فناوری، ۵ میلیارد تومان جایزه نقدی و ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص دادیم. برندگان رتبه دوم هر بخش نیز، ۳ میلیارد تومان جایزه نقدی و ۹ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند و به رتبه‌های سوم نیز ۲ میلیارد تومان جایزه نقدی و ۶ میلیارد تومان تسهیلات اعطا شد. همچنین در هر حوزه فناوری، شرکت‌هایی که در توسعه محصولاتشان، گامی رو به جلو در استفاده از فناوری‌های نو برداشه بودند، در بخش «جایزه پیشگامی»، مورد تقدیر قرار گرفتند و تسهیلات هوشمند (قابل تبدیل به بلاعوض) ۲ تا ۶ میلیارد تومانی و تسهیلات با سود مشروط دریافت کردند.

افشین، با اشاره به دستاورد‌های دوره‌های گذشته این جایزه گفت : در دومین سال برگزاری جایزه نکست، معاونت علمی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای استمرار نوآوری و فناوری در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت مالی در قالب جوایز بلاعوض و تسهیلات توسعه و تجاری‌سازی فناورانه، ارائه کرده است. این جایزه، در راستای ترویج و ترغیب شرکت‌ها، به توسعه فناوری‌های نوظهور، برای توسعه صنعت و کارآفرینی فناورانه صورت گرفت.

معاون علمی رئیس جمهور ،با اشاره به روند برگزاری دوره آتی جایزه ملی فناوری نکست، گفت: برای برگزاری این رویداد در سال آینده، میزبان رویداد از طریق یک فراخوان عمومی انتخاب خواهد شد.

وی با اشاره به چگونگی اعلام آمادگی برای میزبانی دوره سوم جایزه نکست، افزود : پارک‌های علم و فناوری و شهرک‌های علمی و تحقیقاتی استان‌هایی که متقاضی میزبانی دوره سوم رویداد نکست هستند، حداکثر تا پانزدهم اسفندماه امسال، فرصت دارند طی نامه‌ای پیشنهاد خود را اعلام کنند.

افشین بر ضرورت همکاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی برای توسعه فناوری‌های راهبردی کشور تأکید کرد و افزود: با تمرکز بر چالش‌های اساسی کشور در حوزه‌های آب، انرژی و کشاورزی، می‌توان گام‌های موثری در مسیر توسعه پایدار و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان برداشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)