پخش زنده
امروز: -
پارسال در حوادث چهارشنبه آخر سال فقط ۱۲۸ مصدومیت گزارش شد اما امسال مورد فوتی هم افزوده شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ معاون فنی و عملیات اورژانس ۱۱۵ اراک گفت: در سال گذشته حوادث مربوط به چهارشنبه آخرسال ۱۲۸ نفر در استان مصدوم و مجروح شدند و از این تعداد ۳ نفر هم قطع عضو و تعدادی هم آسیب به چشم و سوختگی اندامها داشتند.
نظری افزود: در مدت مشابه، سال گذشته تاکنون هیچ آمار مصدوم و فوتی نداشتیم، اما امسال متاسفانه آمارها افزایش پیدا کرده و تاکنون ۳ مصدوم و یک فوتی داشتیم.
او گفت: در این ایام بیشتر نوجوانان و جوانان به سبب تخلیه هیجانی با مواد محترقه آسیب میبینند و یا به اطرافیان آسیب میرسانند بنابراین والدین باید نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند.
نظری افزود: در صورت بروز حادثه باید با اورژانس و آتشنشانی تماس بگیرند و اگر آسیب به چشم وارد شد به هیچ عنوان دستکاری نکنند.
او گفت: سال گذشته ۳۰ درصد افراد آسیب دیده عابران پیاده بودند بنابراین از مردم به ویژه سالمندان، خانمهای باردار و کودکان درخواست میشود در چهارشنبه سوری از منزل خارج نشوند.