۹۰۰ هزار تن محصولات سبری و صیفی در بوشهر تولید شد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تولید ۹۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی شامل سبزی و صیفی در سطح بیشاز ۲۲ هزار هکتار زمینهای استان در سال جاری خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز بوشهر، کبری توکلی با عنوان اینکه استان بوشهر در عرصه تولید محصولات بخش کشاورزی از جایگاه و رتبه بالایی در کشور قرار دارد، افزود: تولید ۱۷۰ هزار تن خرما، ۶۶۰ هزار تن گوجهفرنگی خارج از فصل و ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی از جمله ظرفیتهای این استان در حوزه بخش کشاورزی است.
وی اضافه کرد: از ۲۲ هزار و ۳۰۰ هکتار زمین زیر کشت محصولات سبزی، صیفی و ... در استان، سالانه بیشاز یک میلیون تن محصول تولید و روانه بازارهای هدف میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر عمده محصولات سبزی و صیفی استان را شامل گوجهفرنگی، خربزه، هندوانه، فلفل و بادمجان و سبزیجات
برگی عنوان و اضافه کرد: از این میان گوجهفرنگی فرنگی با سطح ۱۲ هزار هکتار و تولید ۶۶۰ هزار تن بیشترین سطح زیرکشت و تولید را دارد و در تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در کشور رتبه اول کشوری را داریم.
وی با اظهار اینکه مزیت نسبی محصولات زراعی در استان در عرصه تولید سبزی و صیفی است، اظهار کرد: عمده تولیدات، اشتغالزایی و صادرات محصولات زراعی در استان متعلق به محصولات سبزی و صیفی است و سالیانه حدود ۳۰۰ هزار تن از انواع محصولات شامل گوجه فرنگی، فلفل، خربزه، شوید و دیگر تولیدات به کشورهای هدف صادر میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تاکید کرد: با توجه به آببر بودن برخی محصولات سبزی و صیفی و در راستای مصرف بهینه آب و تنظیم تاریخهای کاشت و تولید و تنظیم بازار محصولات زراعی، کشاورزان توصیههای لازم را در زمینه تاریخ، سطح کشت، ارقام مناسب و تنوع زراعی و رعایت ابلاغ الگوی کشت رعایت کنند تا ضمن تامین امنیت غذایی، از ضرر و زیان احتمالی کشاورزان و تولیدکنندگان هم جلوگیری شود.