پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه زنجان به همکاری و تعاون در بازسازی و توسعه مساجد تاکید کرد و گفت: مسجد، مهمترین مرکز اجتماعی اسلام است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در خطبههای نماز جمعه با اشاره به فضیلت قرآن در جامعه اسلامی گفت:خداوند قرآن را برنامه سعادت و رستگاری بشر قرارداده است
حجت الاسلام والمسلمین حسینی به همکاری و تعاون در بازسازی و توسعه مساجد تاکید کرد و گفت: مسجد به عنوان مرکز تجمع اجتماعات ایمانی ،از ابتکارات اسلام وجزسرمایه معنوی است که باید حفظ شود .
خطیب جمعه زنجان با بیان اینکه مسجد صرفا محل عبادت نیست بلکه محل خدمت عمومی و تحولات اجتماعی و فرهنگی است گفت : رمز ماندگاری مساجد به تعبیر رهبر معظم انقلاب جذب جوانان است و باید فضای نشاط در مساجد حاکم شود
امام جمعه زنجان با اشاره به سالروز سنت عقد اخوت که پیامبر میان مهاجرین و انصار پیمان برادری بست ،گفت: از برکات برادری میان مومنان تقویت همبستگی و ایجاد حس تعلق خاطر به یکدیگر است.
وی ادامه داد:درجامعهای که برادری و اخوت باشد بسیاری ازاختلافات و مفاسد اخلاقی و اقتصادی کاهش یافته و ارزشهای دینی در جامعه تقویت می شود .
خطیب جمعه زنجان ۲۰ اسفند روز ملی راهیان نور و ۲۲ اسفند روز شهدا را گرامیداشت.