مشخصات مرغ منجمد و مواد پروتئینی سالم و بهداشتی
شهروندان گوشت و مواد پروتئینی خود را صرفاً از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و خرید کنند.
حیدری افزود: مرغی كه به صورت منجمد عرضه می شود باید به صورت منجمد به دست مصرف كننده برسد.
وی ادامه داد: گوشت مرغ منجمد، پس از رفع انجماد باید سختی و قوام طبیعی خود را حفظ كرده و سطح آن لیز و لزج نباشد.
حیدری تاکید کرد: داخل بسته بندی مرغ منجمد باید فاقد مواد خارجی، خونابه یا آب منجمد شده باشد.
توضیحات بیشتر در تصویر آمده است؛