• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۰۱۶۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۳
بین الملل » غرب آسیا

موج جدید حملات آمریکا به پایتخت یمن

رسانه‌های خبری دوشنبه شب اعلام کردند: حملات آمریکا مجددا به صنعا پایتخت یمن از سر گرفته شد.

موج جدید حملات آمریکا به پایتخت یمن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، صدای چندین انفجار مهیب در جنوب صنعا به گوش رسیده است.

رسانه‌های وابسته به انصارالله اعلام کردند که منطقه جبل صرف در شهرستان بنی حشیش در استان صنعا هدف حمله آمریکا قرار گرفته است.

رسانه‌های وابسته به انصارالله همچنین گزارش دادند که کارخانه آهن الحبشی در شهرستان باجل واقع در استان الحدیده هدف بیش از ۱۲ حمله هوایی ارتش آمریکا قرار گرفت.

از سوی دیگر، حمله هوایی آمریکا منطقه‌ای باز در نزدیکی خیابان الستین غربی در شهرستان الثورة در صنعا را هدف قرار دادند.

این حمله ساعاتی پس از حمله به استان الحدیده در غرب یمن صورت می‌گیرد.

در این حمله منطقه العرج در شهرستان باجل در استان الحدیده در غرب یمن هدف قرار گرفته است.

هنوز از خسارات احتمالی جانی و مالی این حمله گزارشی ارایه نشده است.

پیشتر ۲۵ اسفند نیز جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های آمریکا و انگلیس مناطقی از شهر‌های صنعاء و صعده یمن را هدف حملات خود قرار دادند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده این حمله مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی یمن را تخریب و برق بخش‌های گسترده‌ای از این شهر‌ها را قطع کرده است. تا لحظه تنظیم این گزارش، رسانه‌ها تعداد شهدا و مجروحان در شهر‌های صنعاء و صعده را به ترتیب ۲۴ غیرنظامی شهید و ۲۳ مجروح و در منطقه قُحزه در شمال یمن، ۱۰ شهید و ۱۹ مجروح گزارش کرده‌اند که بیشتر آنها زن و کودک هستند.

ایالات متحده آمریکا مدعی است که این حملات به منظور مقابله با حملات ارتش یمن و انصارالله به کشتی‌های آمریکایی و غربی از دریای سرخ است، اما انصارالله تاکید دارد که هرگونه حمله به کشتی‌ها در پاسخ به حملات نیرو‌های آمریکایی بوده و ارتش یمن از تمامیت ارضی این کشور دفاع کرده است.

پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آمریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ مهرماه ۱۴۰۲) در پی جنگ بی امان اسرائیل علیه مردم غزه و به تلافی این حملات و برای پایان دادن به آن، هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفتند.

گروه‌های مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیرو‌های یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بودند که پایگاه‌های آمریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.

دولت «جو بایدن» در سال ۲۰۲۱ و با هدف تسهیل در مذاکرات صلح یمن، نام جنبش انصارالله را از فهرست تروریستی واشنگتن خارج کرده بود. اما در پی گسترش جنگ غزه و دفاع نیرو‌های مقاومت در برابر اسرائیل، سال ۲۰۲۴، دستور داد تا «حوثی‌ها» به‌عنوان یک نهاد ویژه تروریستی جهانی (SDGT) شناسایی شوند ولی از ثبت مجدد آنها به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی (FTO) خودداری کرد.

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دوباره این گروه رو به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی خارجی بازگرداند و وزیر خارجه آمریکا ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد: وزارت امور خارجه یکی از نخستین وعده‌های رئیس‌جمهور ترامپ هنگام به عهده گرفتن سمت خود را تحقق می‌بخشد و خوشحالم که اعلام کنم وزارت امور خارجه، انصارالله را که به عنوان حوثی‌ها شناخته می‌شود، به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرده است.

مارکو روبیو وزیر خارجه ترامپ مدعی شد: همانطور که رئیس‌جمهور ترامپ در دستور اجرایی شماره ۱۴۱۷۵ بیان کرده است، «فعالیت‌های حوثی‌ها تهدیدی برای امنیت غیرنظامیان و پرسنل آمریکایی در خاورمیانه، ایمنی نزدیک‌ترین شرکای منطقه‌ای ما، و ثبات تجارت دریایی جهانی به شمار می‌رود.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چطوراست که تروریستهای کودکش آمریکایی وسگ زنجیریشان شورای امنیت رادراختیاردارند وامنیت تمام دنیاازشرق آسیا تاغرب آفریقا وازدریای چین تاقطب شمال رابه هم ریخته وکسی پاسخگونیست.
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۸ دی ۱۴۰۴
همزیستی بین ادیان در ایران سند افتخار و الگویی جهانی است
خبر‌هایی از جلسات هماهنگی برگزاری آیین اعتکاف
ثبت ۳۵ میلی‌متر بارش در بافت
شهید سلیمانی، الگوی جاودانه خادمان نظم و امنیت
کشف انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در صومعه سرا
نارضایتی کاسبان از نوسان شدید نرخ ارز و قیمت اجناس
دانش هسته‌ای نجات بخش جان بیماران سرطانی
پرورش استعداد‌های ورزشی بم ؛الگویی از امید و استقامت
ارزیابی منازل خسارت دیده بر اثر سیلاب در خوزستان
پیروزی تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل استقلال تهران
اعتمادسازی، اساس مشارکت مردم در انتخابات است
مسدود شدن۴ جاده اصلی جنوب آذربایجان غربی به علت کولاک
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
بازدید از شرکت صنایع فولاد مشیز بردسیر
برف؛ عروس زاگرس را سفیدپوش کرد
سفر استانی معاون اجرایی رئیس جمهور
برگزاری رزمایش دریایی چین
درگیری پلیس ترکیه با اعضای گروه تروریستی داعش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)