• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۲۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
معاون رئیس‌جمهور خبر داد

رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای در سالروز ملی فناوری

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران از عزم ایران برای پیشرفت بیشتر در عرصه هسته‌ای و فناوری‌های نوین خبر داد و گفت: همزمان با سالروز ملی فناوری هسته‌ای در ۲۰ فروردین، از رادیو دارو‌های جدید تولید شده در سازمان انرژی اتمی ایران رونمایی خواهد شد.

رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای در سالروز ملی فناوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در بخشی از پیام نوروزی ۱۴۰۴ خود گفت: افزایش آگاهی، بیداری و بصیرت مردم ایران نسبت به نظام استبدادی و صهیونیستی از جمله مهمترین رخداد‌های سال گذشته بود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ با جنایات گسترده‌ای که استکبار جهانی در منطقه انجام داد، به ویژه در غزه و لبنان، موجب شد که ویترین زیبای صلح دوستی و حقوق بشر آنان ویران شود و حقایق بر ملت جهان نمایان شد. خوشا به شرف ملت بزرگ ایران که این‌گونه در مسیر حق ایستادگی کردند، دین و ایمانشان مستحکم‌تر شد، و امروز به عنوان یک ملت شایسته و پیشرو زبانزد جهانیان هستند.

وی در ادامه این پیام با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی ایران در سال‌های گذشته پیشرفت و توسعه‌ای موفقیت‌آمیز و چشمگیری داشته است، گفت: در سال ۱۴۰۳ همکاران ما نشان دادند که با خودباوری و تعهد به پیشبرد اهداف، برای رسیدن به نتایج مطلوب، ثابت قدم هستند و همواره به رغم همه تهدید‌ها به فعالیت خود ادامه داده‌اند. بر همین اساس از همه همکاران عزیز در صنعت هسته‌ای قدردانی می‌کنم و همچنین برای مقام معظم رهبری و رئیس جمهور از خداوند متعال سلامت، صحت و عافیت را خواستارم.

معرفی بیش از ۱۰۰ دستاورد علمی، فناوری و صنعتی در سال ۱۴۰۳

اسلامی با اشاره به دستاورد‌های چشمگیر صنعت هسته‌ای در سه سال گذشته بیان کرد: سال ۱۴۰۴ را در حالی شروع می‌کنیم که پنجاهمین سالگرد تاسیس سازمان انرژی اتمی را پشت سر گذاشتیم. ۵۰ سال افتخار و اعتبار ایجاب می‌کند که از شهدای هسته‌ای، پیشکسوتان و روسای سابق و اشخاصی که طی همه این سال‌ها تلاش کردند، زحمت کشیدند تا چنین ظرفیت پراعتباری ایجاد شود، قدردانی کنیم.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ۲۰ فروردین امسال همانند سال‌های گذشته، تعدادی از دستاورد‌های برجسته صنعت هسته‌ای با حضور ریاست محترم جمهوری رونمایی خواهد شد. همان‌گونه که مردم مستحضر بودند در سالی که گذشت به بیش از ۱۰۰ دستاورد علمی، فناورانه و صنعتی دست یافتیم که نشان‌دهنده اهتمام سازمان انرژی اتمی ایران به اجرای سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای در افق ۱۴۲۰ است تا کارآمدسازی سازمان هرچه بیشتر حفظ شود.

وی تاکید کرد: در سالروز ملی فناوری هسته‌ای از رادیودارو‌های جدیدی رونمایی خواهیم کرد که در زمره دستاورد‌های افتخارآفرین محسوب می‌شود. این دستاورد‌ها نتیجه کار متعهدانه و عاشقانه فرزندان ایران زمین است؛ روند پیشبرد اهداف و برنامه‌ها به گونه‌ای طی می‌شود تا همواره بتوانیم این دستاورد‌ها را به مردم کشور و نیز سایر کشور‌ها عرضه کنیم.

طرح احداث ۲۰ هزار مگاوات برق نیروگاه اتمی را با سرعت بیشتری پی می گیریم

اسلامی تصریح کرد: روند پیشرفت پروژه‌های برق هسته‌ای در سال‌های گذشته با کندی همراه بود، اما خوشبختانه طی دو سال اخیر روند صعودی داشتیم و طرح احداث ۲۰ هزار مگاوات برق اتمی به عنوان ابرپروژه‌های ملی را با سرعت بیشتری اجرایی خواهیم کرد.

رتبه چشمگیر سازمان انرژی اتمی در تحقق بهره‌وری

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در تشریح دستاورد‌های یک سال گذشته، اظهار کرد: خدمت به مردم از طریق قطع ضرورت حضور فیزیکی در سازمان در قالب «سامانه سیناپ» از مسیر درگاه ملی مجوز‌ها برقرار شد که سازمان در صدر جدول دستگاه‌های دولتی باقی ماند. در سال ۱۴۰۳ براساس اعلام ارزیابی بهره‌وری، شرکت‌های دولتی وابسته سازمان در صدر بهره‌وری قرار گرفتند و درصد تحقق بهره‌وری سازمان از ۸۱ درصد عبور کرد که این مهم جزو افتخارات سازمان انرژی اتمی ایران در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: در سالی که گذشت شاهد روند صعودی پژوهش و توسعه اقدامات برای حفظ سازمان در مرز دانش بودیم؛ همچنین در عرصه فناوری‌های نوظهور سازمان به ارایه خدمات پرداخت. در حوزه کوانتوم، سازمان انرژی اتمی ایران توانست با توجه به تسلطی که بر این فناوری دارد، به دستاورد‌های چشمگیری در بخش ارتباطات، رمزنگاری، کامپیوتر و حسگر‌ها برسد.

اسلامی ادامه داد: همچنین در حوزه گداخت که منبع نوین انرژی در جهان محسوب می‌شود و بسیاری از کشور‌ها در این زمینه در حال رقابت هستند که صنعت هسته‌ای ایران توانست حرکت خود را استمرار بخشد و به شکل نتیجه‌گرا حرکت کند. در بخش لیزر و پلاسما نیز به حمدالله رشد خوبی داشته‌ایم. بهره‌گیری از ظرفیت پلاسمای سرد برای درمان سرطان و زخم‌های دیابتی جزو دستاورد‌هایی بود که با تکیه بر آنها توانستیم از رنج و درد مردم بکاهیم. همچنین در حوزه چرخه سوخت هسته‌ای نیز اقدامات قابل توجهی در صنعت هسته‌ای انجام شده است که قابل تحسین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۲ آذر ۱۴۰۴
مهر آب؛ سوژه هنرمندان زنجانی
آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از عزت، استقلال و امنیت کشور
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
بانوی کارآفرین زنجانی در مسیر ساخت دستگاه صنعتی
هوای ابری و بارش پراکنده در لرستان
مصرف نان‌های سبوس‌دار؛ گامی مهم در تغذیه سالم روزانه
همیار گاز در مدارس استان زنجان
علل افزایش قیمت طلا در بازار
صلح و سازش ۴۹۶ پرونده قضایی درپویش «به احترام حضرت معصومه (س) در قم
اجرای بنزین ۳ نرخی از امروز
آخرین خبر از بارندگی در کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
اجتماع بانوان فاطمی در لبنان
مجید اخوان سرپرست روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری شد
تحول در تولید زیتون با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین
طرح ملی درختکاری در زیر سایه مادر
باخت اروند سیرجان برابر کاوان قشم در هفته ششم لیگ حرفه‌ای بسکتبال
کشف ۵۰ دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در کاشان
بارش‌های امیدبخش در اردبیل، کم‌آبی را جبران نکرد
تضعیف اعتبار ملی ایران، زمینه‌ساز اقدامات خصمانه علیه کشور است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دایر بودن مدارس آذربایجان غربی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پاراوزنه برداری دختران؛ حسینی طلایی شد، ایمانی نقره‌ای  (۱ نظر)