• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۳۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
بین الملل » غرب آسیا

تاکید نخاله بر ادامه راه مقاومت و عقب نشینی صهیونیست ها

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، بر ادامه راه مقاومت و ضرورت آزادی همه اسیران فلسطینی و عقب نشینی نظامیان صهیونیست از نوار غزه تاکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در سخنرانی خود در «منبر قدس»، به مناسبت روز جهانی قدس گفت:‌ای ملت بزرگ ما،‌ای ملت‌های جهان عرب و اسلام و‌ ای آزادگان جهان، امروز در ماه مبارک رمضان گرد هم آمده‌ایم، ماهی که ملت فلسطین، ملت‌های امت ما و آزادگان جهان از هر نژاد و دینی، روز قدس را گرامی می‌دارند، روزی که نمادی از وحدت حق در برابر باطل، وحدت انسانیت در برابر ظلم و وحدت امت در برابر تجاوزگری است؛ تجاوزگری که امروز در رژیم صهیونیستی و حامیان و پشتیبانانش به ویژه آمریکا، تجلی پیدا کرده است. در سایه «نبرد طوفان الاقصی» که ملت شجاع فلسطین و مقاومت آن برای قدس آغاز کرده‌اند - قدسی که همچنان قبله‌گاه دل‌های ما و مقصد ما باقی خواهد ماند- ملت شجاع فلسطین و مقاومت دلاور آن، بیش از یک سال و نیم در غزه و کرانه باختری، پرچم آزادی را برافراشته‌اند و با اراده‌ای شکست‌ناپذیر در حال تاریخ‌سازی هستند و تاکید می‌کنند فلسطین و قدس آن، سرزمین و وطن ماست، هر چه هم که نیرو‌های شرارت و تجاوز علیه ما متحد شوند و هر چه هم که میزان فداکاری‌ها افزایش یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

زیاد النخاله افزود: در اینجا باید با احترام در برابر یاد و خاطره شهیدانی که در نبرد طوفان الاقصی جان باختند و همه شهدای راه قدس سر تعظیم فرود آوریم، کودکان بیگناه، زنان مظلوم و مردان و مبارزانی که هرگز در برابر دشمن سر فرود نیاوردند و با شجاعتی بی‌نظیر جنگیدند و همچنین فرماندهانی که با حضور و شهادتشان صفوف مجاهدان را مزین کردند، چه آنان که همچنان در میدان مبارزه هستند و چه آنان که به شهادت رسیدند. آنان با شهادت خود، پیمان صادقانه خود را با خدا و با برادرانشان ثابت کردند. در صدر این شهدا، دبیران کل حزب‌الله جناب سید حسن نصرالله و جناب سید هاشم صفی‌الدین و دبیران کل مقاومت فلسطین از جمله اسماعیل هنیه، یحیی السنوار و عبدالعزیز المیناوی عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی و همچنین گروه بزرگی از فرماندهان مقاومت و شاخه‌های آن در فلسطین، لبنان، یمن، عراق و ایران و هزاران مجاهد شهید و ده‌ها هزار غیرنظامی شهید در تمام جبهه‌ها، قرار دارند. بار دیگر تاکید می‌کنیم که چه پیروز شویم و چه شهید، در هر دو حالت پیروزی از آنِ ماست. این دین و عقیده ماست.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی خاطر نشان کرد: بله، فداکاری‌های ما عظیم است، اما اهداف ما نیز بلند و بزرگ هستند. ما کرامت والایی داریم و ان شاء الله والا باقی خواهد ماند. ما بار دیگر تأکید می‌کنیم که یهودیان قاتل و متحدانشان قادر نخواهند بود که ما را به زانو درآورند و اراده ما را بشکنند. هر بار که علیه ما توطئه کنند، قوی‌تر و مقاوم‌تر ظاهر خواهیم شد. ملت ما و مقاومت ما امروز تاریخ سازی می‌کنند و میراث ارزشمند برای نسل‌های آینده به جا خواهند گذاشت. این ملت کوچک، توانسته است بجنگد و هرگز تسلیم نشود، علی‌رغم اینکه همه حمایت‌های بین‌المللی از دشمن، چه از لحاظ تسلیحات، چه از نظر مالی و چه از طریق محاصره، دست به دست هم داده‌اند، اما این ملت همچنان پابرجاست. با وجود تمام این شرایط، قدس با تمام معنای خود، بزرگتر از سلاح‌های آنها و همه لشکرکشی‌های آنها بوده است و همینطور باقی خواهد ماند. قدس همواره قبله گاه دل‌های مؤمنان بوده است، همان مؤمنانی که علی‌رغم تعداد اندک و امکانات محدودشان، به یاری برادران خود در فلسطین برخاستند و عزیزترین داشته‌هایشان، فرزندان و امکاناتشان را در این راه تقدیم کردند. ایستادگی و حمایت آنان، الگویی برای تمام کسانی است که در مسیر حق گام برمی‌دارند. آنان هرگز سست نشدند، ضعیف نگشتند و در برابر سختی‌هایی که در راه خدا بر آنان وارد شد، تسلیم نشدند و همچنان بر پیمان خود استوارند؛ پیمان جهاد و مقاومت.

زیاد النخاله گفت: در پایان سخنانم، بر نکات زیر تاکید می‌کنم: اول اینکه، وحدت نیرو‌های مقاومت در منطقه، علیرغم تمام فداکاری‌ها، حفظ خواهد شد و پایدار خواهد ماند. دوم اینکه، ملت فلسطین در سرزمین خود استوار باقی خواهد ماند و هرگز جایگزینی برای آن نخواهد پذیرفت. سوم اینکه، جنبش جهاد اسلامی در فلسطین، وفادار به شهدا و اصول خود خواهد ماند و به وحدت نیرو‌های مقاومت در برابر تجاوز پایبند خواهد بود. چهارم اینکه، نیرو‌های مقاومت همچنان بر موضع ثابت خود مبنی بر آزادی همه اسرایمان در قبال اسرای دشمن و همچنین خروج نیرو‌های اشغالگر از همه مناطقی که در نوار غزه به آنها وارد شده‌اند، پایدار خواهند ماند.

افتخار برای ملت ما، افتخار برای شهدای ما و پیروزی برای مقاومت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)