• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
زنجان » سیاسی
امام جمعه زنجان در خطبه های نماز :

ایستادگی رمز غلبه بر تجاوزگری دشمن

نماینده ولی فقیه در استان  و امام جمعه زنجان بابیان اینکه نصرت پروردگار همراه سپاهیان اسلام است گفت:در شرایط کنونی ایستادگی تنها راه غلبه بر تجاوزگری دشمنان است .

ایستادگی رمز غلبه بر تجاوزگری دشمن

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: در شرایط کنونی ایستادگی تنها راه غلبه بر تجاوزگری دشمنان است .

حجت الاسلام  و المسلمین حسینی با بیان اینکه در جامعه ایمانی حفظ نظام واجب است و طبق فرامین خداوند وقتی کشوری مورد ظلم و حمله قرار می‌گیرد ، حق دفاع در برابر بدخواهان و دشمنان را دارد، افزود:  پیروزی نزدیک است به شرط آنکه صبر داشته و ثابت قدم باشیم.

وی با بیان اینکه در برابر حمله دشمن باید پایداری و ایستادگی کرد ادامه داد: حمله متجاوز پذیرفتنی نیست و رژیم اسرائیل با حمله متجاوزانه به دنبال ایجاد شکاف و اختلاف در کشور است.

امام جمعه زنجان با تاکید بر اینکه صبر، استقامت و مقاومت کلید غلبه بر توطئه‌های دشمنان است گفت: طبق گفته قرآن در صورت حمله اگر جراحتی وارد شد دقیقا مثل آن را باید به دشمن وارد کرد.

وی با بیان اینکه مومنان با تلاوت قران ایمان را افزایش دهند گفت: چنانچه در جنگ احزاب سپاهیان دشمن در برابر جنگ نابرابری قرار گرفتند، اما ایمان را از دست ندادند.

نماینده ولی فقیه در استان  و امام جمعه زنجان بابیان اینکه نصرت پروردگار همراه سپاهیان اسلام است گفت: رژیم صهیونی با جنگ ترکیبی درصدد ترساندن ملت ایران است در حالی که این مردم مقاومت پیشه کرده و در نماز جمعه شرکت کرده‌اند در حالی که در اسراییل با یک آژیر ،همه به پناهگاه می‌روند.

وی با بیان اینکه مردم بدانند بعد از جنگ به وعده حق قرآن کریم ایران قویتر از قبل و دشمن ضعیف‌تر شده است گفت: شاهد اضمحلال رژیم صهیونی خواهیم بود.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه از تجاوز دشمن یک هفته سپری می‌شود گفت: محاسبات دشمن غلط از آب درآمد و حال شاهد یاوه گویی آمریکا هستیم.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی مقتدر است و رهبری فرزانه دارد اظهار داشت: مردم همواره از ولی فقیه تبعیت کرده‌اند.

امام‌جمعه زنجان با تاکید بر اینکه دشمنان تصور می‌کردند شکاف پیش می‌آید گفت: بر خلاف برنامه ریزی‌های دشمن اتحاد و از خود گذشتگی در کشور ایجاد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی با بیان اینکه امت اسلامی در آزمون سخت قرار گرفته است گفت: پیروز و سربلند از این آزمون بیرون خواهیم آمد پس از آن دشمنان تا مدت زیادی نخواهند توانست به این کشور سو نظر داشته باشند.

وی با بیان اینکه هم اکنون در شرایط جنگی نمود همدلی جنگ تحمیلی را شاهد هستیم گفت: مساجد نقش محوری در دفاع مقدس داشتند که این نقش را در جنگ ترکیبی روانی، رسانه‌ای دشمن نیز باید ایفا گری کنند.

امام جمعه زنجان با تقدیر از قوای مسلح خاطر نشان کرد: جبهه مردمی باید نقش آفرینی کنند و دولت نیز در کنار ملت است تا اقدامات محله محوری پیش، برود.

وی با بیان اینکه بر اساس تکلیف قرارگاه حضرت فاطمه الزهرا ایجاد شده است و گفت: کمیته‌های مختلفی تشکیل شده و برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ذخایر سدها ملاک قطعی تنش آبی نیست
رئیس سازمان فنی وحرفه‌ای به جاعلان گواهی‌های مهارتی هشدار داد
آغازساخت مدرسه خیّر ساز در منوجان
پیروزی حقوقی دیگر برای حامیان فلسطین در انگلیس
اطلاعیه پلیس خوزستان درباره رعایت نکات ضروری در ماه رمضان
تشدید نظارت انگلیس بر شبکه‌های اجتماعی با مهلت ۴۸ ساعته
تأکید دادستان مرکز آذربایجان‌غربی بر حفظ حرمت ماه رمضان و رعایت شئونات اسلامی در جامعه
پایان جاماندگی از تحصیل در دستور کار
نشست کمیته فنی استقلال برای تعیین تکلیف ساپینتو
تسلیت مشاور و دستیار رهبری به حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی
اختصاص اعتبار به کارگاه فراوری خرما
افت سهم بازار بازی‌های ایرانی به ۶ درصد
تسلیت مشاور و دستیار رهبری به دکتر محسن رضایی
سه‌راهی ملکشاهی–میشخاص؛ نقطه خطر باران
یازدهمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ایران در ایستگاه آخر
تاکید بر توسعه زیرساخت ها و اشتغال روستایی
تیم حوزه شهید باکری قهرمان مسابقات فوتسال
قم در ماه رمضان؛ یکپارچه میزبان محافل ترتیل‌خوانی قرآن
قیمت های جدید زولبیا و بامیه
پخش برنامه زنده «محفل انس با قرآن کریم» از شبکه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر؛ اول اسفند
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ
از سرزمین چین (۱۰)
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
برگزاری مراسم‌گرامیداشت چهلم شهدا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)