• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۲۴۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۵
آذربایجان شرقی » اجتماعی

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم توجه مضاعف به تامین نیازهای مردم

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در کنار توجه مضاعف به تامین نیاز‌های مردم صیانت از وحدت ملی وظیفه همه مسئولان ، نخبگان و در راس آن فرمانداران است.

صیانت از وفاق ملی وظیفه همه مسئولان است
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، بهرام سرمست در سمینار فرمانداران استان ضمن قدردانی از مدیریت هوشمندانه فرمانداران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دشمن صهیونیستی _ آمریکایی علیه کشورمان به خصوص در تامین نیاز‌های اساسی مردم و توزیع اصولی آنها که موجب شد کمترین نارسایی و شوک حاصل از جنگ به جامعه وارد آید گفت:کماکان پیگیر دغدغه‌های به حق مردم باشید و امور شهرستان‌های خود را عالمانه مدیریت کنید.
 
سرمست با اشاره به تجربه زیسته مدیران و مسئولان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه صهیونیستها علیه کشورمان اظهار داشت: هر شخص حقیقی و حقوقی در مسائل مربوط به این جنگ تحمیلی باید صرفاً بر مبنای مستندات دقیق اظهارنظر کنند، زیرا در موضوعاتی با این سطح از اهمیت، هرگونه تحلیل یا گزارش باید مبتنی بر اطلاعات معتبر و قابل راستی‌آزمایی باشد.
 
سرمست مهمترین موضوع در مواجهه با تجاوز دشمن را تامین امنیت روانی و جانی مردم دانست و افزود: یکی از اتفاقات مثبت این برهه، شکل‌گیری وحدت ملی در سراسر کشور بود چرا که اتحاد و وفاق ملی بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور است و همه مسئولان به‌ویژه فرمانداران باید از آن محافظت کنند. 
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به لزوم ثبت تجربیات مدیریتی در شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: فرمانداران باید تجربه‌ها، راهکار‌ها و الگو‌های مدیریتی خود را مستندسازی و تدوین کنند تا این دانش مدیریتی به‌ عنوان میراثی ماندگار به نسل‌های بعدی منتقل شود.
 
سرمست با بیان اینکه فرهنگ سیاسی و روحیه تعامل در استان آذربایجان شرقی بسیار بالاست گفت:در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دشمن صهیونیستی علیه کشورمان جلسات عالی مدیریتی استان در حوزه‌های مختلف بلافاصله به صورت همزمان شروع شد و تقسیم وظایف چندلایه میان دستگاه‌ها انجام گرفت. در جلسات مذکور هم‌افزایی و تصمیم‌گیری جمعی با مدیریت و فرماندهی واحد به‌ عنوان یک اصل اساسی مبنا قرار گرفت و دنبال شد و این انسجام مدیریتی، رمز موفقیت استان در شرایط بحرانی است.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: فرمانداران همان طوری که در این جنگ تحمیلی عملکرد خوبی در هم افزایی نشان دادند کماکان باید در شرایط بحرانی از همان لحظات اولیه به کمک و همیاری شهرستان‌های همجوار پرداخته و همه نیرو‌ها و منابع مردمی، اداری و اجتماعی را برای تحقق اهداف از پیش تعیین شده بسیج نمایند.
 
وی با تاکید بر لزوم نهضت مدرسه‌سازی و رفع ناترازی انرژی گفت: از ظرفیت مردم، محلات و تشکل‌های مردمی رسمی و غیررسمی مثل هیئت های مذهبی استفاده کنید چون بدون همراهی مردم تحقق این اهداف ممکن نخواهد بود.
 
سرمست با اشاره به اختیارات تفویض‌شده به استانداران از سوی رئیس‌جمهور بر اساس اصل ۱۲۷ قانون اساسی گفت:این اختیارات را در راستای منافع و مصالح استان به‌ کار خواهیم گرفت و تلاش می‌کنیم مسائل را پیش از آنکه به بحران تبدیل شوند تحلیل کرده و با اقدامات پیشگیرانه رضایت عمومی را حفظ کنیم.
 
سرمست همچنین توصیه کرد: فرمانداران ارتباط خود را با بخش خصوصی، خیران و صاحبان سرمایه‌های اجتماعی تقویت کرده و از ظرفیت‌های این گروه‌ها برای توسعه شهرستان‌ها بهره بگیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)