پخش زنده
امروز: -
رعایت بهداشت فردی و محیط در تکایا و هیاتهای عزاداری در اربعین ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی و تغذیهای در تکایا و هیاتهای عزاداری در اربعین حسینی گفت: هنگام آمادهسازی غذا در تکیهها، دستها مهمترین راه انتقال باکتریها و ویروسها از مکانی به مکان دیگر هستند؛ بنابراین استفاده از دستکشهای یکبار مصرف هنگام آمادهسازی و پخت غذا برای پیشگیری از انتقال میکروب توصیه میشود.
مهرداد شریفی افزود: تمام سطوح و تجهیزاتی که برای آمادهسازی مواد غذایی به کار میروند باید شستوشو و گندزدایی شوند؛ البته باید بین تمیز کردن و ضدعفونی کردن تمایز قائل شد.
او ادامه داد: باید توجه شود تمیز کردن، فرآیند فیزیکی حذف خردههای غذا و ضدعفونی کردن فرآیند گندزدایی یا نابودی میکروبها یا ویروسهاست.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: استفاده از اسفنج برای تمیز کردن توصیه نمیشود. برای تمیز کردن ظروف و سطوح باید از پارچههای جداگانه استفاده کرد تا از منتشر شدن میکروبها و ویروسها جلوگیری شود.
شریفی افزود: برای ساخت محلول ضدعفونیکننده خانگی باید ۱۰ میلیلیتر معادل دو قاشق غذاخوری از محلول سفیدکننده خانگی در یک لیتر آب معادل چهار لیوان حل شود. از این محلول برای ضدعفونی کردن ظروف، سطوح و پارچههای تنظیف و آب جوش میتوان استفاده کرد.