• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۸۰۶۷
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶
خراسان شمالی » اقتصادی
استاندار خراسان شمالی:

هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سهم خراسان شمالی از بودجه مدیریت بحران

استاندار خراسان‌شمالی گفت: هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از بودجه سال ۱۴۰۴ به مدیریت بحران استان اختصاص یافت که ۶۵ درصد از آن قرار است برای رفع تنش آبی هزینه شود.

هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سهم خراسان شمالی از بودجه مدیریت بحران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛  بهمن نوری در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان‌‍شمالی گفت: این میزان اعتبار، در هفت گروه شامل هزینه‌های مرتبط با جنگ ۱۲ روزه، تنش آبی، خشکسالی، آتش سوزی، سیل، گرد و غبار و مبارزه با آفات کشاورزی هزینه می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون حدود ۱۰۰ درصد از پهنه استان درگیر خشکسالی و بی آبی است، افزود: هفتصد میلیارد تومان از این اعتبار منابع برای مقابله با اثرات تنش آبی در روستا‌ها و شهر‌های استان هزینه می‌شود.

دستور ویژه برای آبرسانی اضطراری به ۲ روستا

استاندار خراسان‌شمالی با اشاره به دستور ویژه برای تامین آب و آبرسانی به ۲ روستای اسفراین گفت: در بازدید از روستا‌های این شهرستان و مشاهده وضعیت بسیار نامناسب تامین آب، دستور تامین اعتبار برای حفر چاه و آبرسانی اضطراری داده شد.

نوری با تاکید بر لزوم صرفه جویی و مدیریت مصرف آب در بخش‌های مختلف، تأکید کرد: ۳۱ درصد از شبکه آبرسانی خراسان شمالی فرسوده است که سبب هدر رفت آب شده است.

وی اضافه کرد: اکنون اجرای ۱۲ مجتمع آبرسانی و ۵۸ طرح در این زمینه در اولویت اجرا قرار دارد.

اقدام جهادی برای عبور از بحران کم‌آبی

هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سهم خراسان شمالی از بودجه مدیریت بحران

استاندار همچنین با تاکید بر لزوم توجه به بازچرخانی آب و استفاده از پساب تصفیه خانه‌ها گفت: سطح آب در سد‌های استان افت دارد و مشکل تامین آب جدی است از این رو باید برای مدیریت بحران و عبور از این شرایط، اقدام جهادی انجام شود.

نوری افزود: در بخش کشاورزی نیز باید تجهیز زمین‌های کشاورزی به آبیاری نوین مورد توجه باشد، گستره عرصه‌های کشاورزی که به صورت نوین آبیاری می‌شود در استان پایین‌تر از میانگین کشوری است از این رو باید با اقدامات حمایتی، کشاورزان به تجهیز زمین‌ها به سیستم‌های آبیاری نوین تشویق شوند.

وی همچنین گفت: پژوهش‌ها باید موضوع محور و کاربردی باشد تا بتواند گامی برای رفع مشکلات برداشت، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی نیز باید نقش پررنگی در انجام پژوهش‌ها داشته باشند.

اهمیت نیازسنجی در انجام پژوهش‌ها

هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سهم خراسان شمالی از بودجه مدیریت بحران

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به اینکه مهم‌ترین پژوهش در استان برای اجرایی شدن همچون آب و خشکسالی مد نظر قرار بگیرد گفت: خراسان شمالی در زمینه گیاهان دارویی غنی است، کشاورزان در این حوزه باید به سمت تغییر رفتار پیش روند و شروع به کاشت گیاهان دارویی کم آب طلب و پر بازده بروند تا اینکه برای حفظ مالکیت خود در کوه‌ها آنجا را شخم زنند و گیاهان دارویی را از بین ببرند.

هادی قوامی افزود: گروه محققی در بجنورد در زمینه بارور شدن ابر‌ها فعالیت دارند که با صلاح دید استاندار این گروه با مبلغ دو میلیارد تومان می‌توانند این بارور شدن ابر‌ها را انجام دهند.

وی با تاکید بر لزوم توسعه کشت گیاهان دارویی در زمین‌های شیبدار و با بیان اینکه این زمین‌ها مستعد کشت گیاهان دارویی است، گفت: کشاورزان با شخم و شیار زمین‌های شیبدار در مستثنیات، سبب فرسایش خاک می‌شوند، زیرا این زمین‌های شیبدار پس از چندسال، رها می‌شود و کشاورز تنها برای حفظ مالکیت، آن را شخم می‌زنند.

نماینده مردم اسفراین و بام و صفی‌آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: باید در بخش کشاورزی تغییر ایجاد کرده و کشاورزان به کشت گونه‌های کم آب طلب و پربازده سوق داده شوند تا زنجیره ارزش ایجاد شده و به تولید ثروت کمک شود.

قرارگرفتن۴۳ همت درآمد دولت در بحث توازن انرژی

هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سهم خراسان شمالی از بودجه مدیریت بحران

محمد پاکمهر نماینده مردم شش شهرستان استان در مجلس شورای اسلامی نیز اضافه کرد: ۴۳ همت درآمد دولت در بحث توازن قرار گرفت که جهش خوبی در منابع استان است.

وی افزود : ۵ درصد کل بودجه کشور به ارزش ۳۰۰ همت در اختیار دولت برای بحران است که ۵۳ همت از اعتبار فوق به استان‌ها اختصاص یافته و توزیع شده است که گشایشی برای حل مشکلات خواهد بود.

پاکمهر افزود: منابع پژوهشی در اختیار بحث حل بحران تنش آبی و بارور کردن ابر‌ها قرار گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)