• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۱۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
بین الملل » غرب آسیا
رهبر انصارالله یمن:

صهیونیست‌ها از تمامی ابزار‌های نسل‌کشی استفاده می‌کنند

رهبر انصارالله یمن در اظهارات هفتگی خود تاکید کرد که دشمن صهیونیستی از تمامی ابزار‌های نسل کشی از جمله بمب‌های اروپایی و آمریکایی و نفت عربی بهره می‌گیرد.

صهیونیست‌ها از تمامی ابزار‌های نسل‌کشی استفاده می‌کنند
به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المسیره، سید عبدالملک الحوثی رهبر انصار الله یمن در اظهارات هفتگی خود خطاب به ملت یمن و دیگر ملت‌های منطقه گفت دشمن صهیونیست جنایت قرن را در نوار غزه در مقابل دیدگان و گوش‌های تمام جهان ادامه می‌دهد.
 
سیدعبدالملک الحوثی ادامه داد که صحنه‌های نسل‌کشی در غزه وحشتناک و غم‌انگیز است و هر کسی که ذره‌ای وجدان انسانی برایش باقی مانده باشد را وادار به موضع‌گیری می‌کند.
 
رهبر انصار الله یمن  تصریح کرد که دشمن از تمام ابزار‌های نسل‌کشی با بمب‌های آمریکایی، بریتانیایی و آلمانی استفاده می‌کند و از سوخت و نفت عربی بهره می‌برد.
 
سید عبدالملک الحوثی با اشاره به اینکه دشمن صهیونیست از سستی بزرگ در جهان اسلام بهره می‌برد، تاکید کرد که تهدیدات دشمن اسرائیلی متوجه تمام امت اسلامی است و تنها به صحنه فلسطین محدود نمی‌شود. مسلمانان سستی کردند و تماشاگر کشتار مردمی بودند که جزئی از آنها هستند، در حالی که خودشان نیز هدف طرح صهیونیستی قرار دارند.
 
رهبر انصارالله یمن تصریح کرد که حجم مظلومیت مردم فلسطین به این معنی است که مسئولیت بر دوش مسلمانان و تمام جهان بزرگ و سنگین‌تر می‌شود. بی‌توجهی مسلمانان و شانه خالی کردن آنها از مسئولیت در قبال مردم فلسطین، آنها را از مسئولیت و پیامد‌ها و نتایج خطرناک آن در دنیا و آخرت معاف نمی‌کند.
 
سید عبدالملک الحوثی با اشاره به اینکه دشمن صهیونیستی مردم فلسطین را در هر چیزی هدف قرار می‌دهد، افزود که دشمن اسرائیلی به نقض حرمت مسجدالاقصی و تلاش برای تکمیل یهودی‌سازی شهر قدس ادامه می‌دهد و همزمان به هدف قرار دادن یک مکان مقدس و یکی از مهمترین نماد‌های مقدس مسلمانان ادامه می‌دهد.
 
رهبر انصارالله افزود: دشمن اسرائیلی هر روز در حال یورش و هتک حرمت مسجدالاقصی است و این هفته نیز بنیامین نتانیاهو و مارکو روبیوی جنایتکار در عملیات هتک حرمت مسجد الاقصی شرکت کردند.
 
عبدالملک الحوثی خاطرنشان کرد که قرار بود صدای اسلام در فشار برای توقف تجهیز صهیونیست‌ها بلند شود، زیرا تسلیح آنها خطری برای امت اسلام است.
 
رهبر انصارالله یمن  در ادامه سخنان خود به یادبود جنایت صبرا و شتیلا اشاره کرد و گفت که یادبود کشتار صبرا و شتیلا باید برای تثبیت مفهوم صحیح خطر تسلیح صهیونیست‌ها و اهمیت سلاح مقاومت که با آنها مقابله می‌کند، همواره انجام شود.
 
سید عبدالملک الحوثی ادامه داد: سلاح مقاومت، سوپاپ اطمینان و دژی برای حمایت از ملت‌ها و دفع نسل‌کشی از آنهاست.
 
رهبر انصارالله با اشاره به استمرار تجاوزات صهیونیست‌ها به سوریه گفت که صحنه تجاوز صهیونیستی به سوریه توسط دشمن با اشغال و کنترل جنوب سوریه دنبال می‌شود و دشمن اسرائیلی به کار خود در آنچه که آن را «گذرگاه داوود» می‌نامد و تجاوزات روزانه و یورش‌هایی که برخی از آنها پس از نیمه‌شب انجام می‌شود، ادامه می‌دهد.
 
سید عبدالملک الحوثی ادامه داد: سوری‌ها در جنوب سوریه خود را در برابر دشمن اسرائیلی بی‌دفاع می‌بینند و هیچ حمایتی از هیچ طرفی برای آنها فراهم نیست. یورش‌ها، ایجاد ایست‌های بازرسی و تمامی اقدامات و جزئیات روزانه در سوریه توسط دشمن اسرائیلی دنبال می‌شود.
 
رهبر انصارالله یمن با تاکید بر اینکه دشمن صهیونیستی پس از اجلاس سران عربی-اسلامی، به تهدید به تجاوز مستمر به قطر ادامه می‌دهد، خاطرنشان کرد که اظهارات نتانیاهوی جنایتکار و رئیس ستاد ارتش وی و دیگر صهیونیست‌های جنایتکار بر ادامه تجاوز تأکید دارد. دشمن اسرائیلی تأکید کرده است که هر زمان و مکانی را که بخواهد هدف قرار خواهد داد و این جزئی نقشه آنها در «تغییر خاورمیانه» است.
 
سید عبدالملک الحوثی ادامه داد که دشمن صهیونیستی در تلاش است تا معادله تجاوز را به گونه‌ای گسترش دهد که تمامی جهان اسلام و تمامی منطقه عربی را شامل شود و نتانیاهو هر هفته از عنوان «تغییر خاورمیانه» سخن می‌گوید.
 
رهبر انصار الله یمن خاطرنشان کرد که گسترش تجاوز صهیونیست‌ها نشان‌دهنده اهمیت این است که امت به موضعی صحیح و بازدارنده روی آورد، زیرا عدم وجود موضع عملی از سوی رژیم‌های عربی و اسلامی، دشمن صهیونیستی را به جنایت‌های خود تشویق می‌کند.
 
سید عبدالملک الحوثی تاکید کرد: دشمن صهیونیست در نهایت رذالت است، او دشمنی است که ذره‌ای از ارزش‌های انسانی، اخلاقی و ارزش‌ها را ندارد و منشور‌ها و پیمان‌های بین المللی را به رسمیت نمی‌شناسد. دشمن صهیونیست در نهایت ستمگری است و بنابراین باید در موضع‌گیری در برابر او بر اساس آگاهی از این دشمن عمل کنیم.
 
رهبر انصار الله یمن ضمن اشاره به اجلاس سران عربی و اسلامی در دوحه گفت که سطح مشارکت در اجلاس سران عربی- اسلامی بالا بود، اما نتایج طبق معمول فقط بیانیه‌هایی با توصیفات کلی و بدون هیچ موضع عملی از این اجلاس حاصل شد.
 
سید عبدالملک الحوثی گفت: برخی از شرکت‌کنندگان در اجلاس دوحه هیچ صلاحیت قانونی برای نمایندگی کشور خود ندارند و جهت‌گیری آنها با کشورشان متضاد است. نتایج ضعیف و بی‌ارزش اجلاس دوحه، دشمن اسرائیلی را به طمع انداخت و او را در اصرار بر تجاوز به کشور قطر و دیگر کشور‌ها تشویق کرد.
 
رهبر انصار الله یمن، تجاوز به قطر را به معنای تجاوز به تمامی کشور‌های خلیج فارس و بقیه کشور‌های عربی و تمامی جهان اسلام دانست و ابراز داشت که قطر وزن سیاسی و روابط بین‌المللی و اقتصادی با بسیاری از کشور‌ها دارد، ولی دشمن هیچ یک از این ملاحظات را در نظر نمی‌گیرد.
 
سید عبدالملک الحوثی ادامه داد که هدف قرار دادن قطر یک هشدار بزرگ برای تمام جهان اسلام، برای دولت‌ها، رهبران و سران آنها و برای دیگران است. هدف قرار دادن قطر به این معنی است که دشمن صهیونیستی هیچ ملاحظه‌ای را برای کسی که با منافع اقتصادی بزرگ با غرب و شرق مرتبط است یا روابط قوی با کشور‌های جهان دارد و وزن سیاسی قابل توجهی دارد، قائل نیست.
 
سید عبدالملک الحوثی ادامه داد: دشمن اسرائیلی هیچ ملاحظه‌ای را در هدف قرار دادن کشور‌های منطقه، حتی اگر میزبان پایگاه‌های آمریکایی برای حفاظت باشند، در نظر نمی‌گیرد. دشمن اسرائیلی پایگاه‌های آمریکایی در هر کشوری را چیزی می‌بیند که به نفع اوست و مأموریت تجاوز را برای او آسان می‌کند.
 
رهبر انصار الله یمن ادامه داد که نفوذ نظامی و اطلاعاتی آمریکا به گونه‌ای است که هرگونه تجاوز دشمن اسرائیلی به هر کشوری را تسهیل می‌کند. آمریکا هیچ ملاحظه‌ای برای کشور‌های منطقه قائل نیست، زیرا در درجه اول بر حمایت مطلق و بی‌قید و شرط از دشمن صهیونیست تمرکز دارد.
 
سید عبدالملک الحوثی ادامه داد که آمریکا شریک در طرح صهیونیستی است و خود را مسئول اجرای این طرح با دشمن اسرائیلی می‌داند.
 
رهبر انصارالله یمن بار دیگر اجلاس سران عربی و اسلامی را مورد توجه قرار داده و گفت که این اجلاس می‌بایست خروجی‌های عملی متناسب با امکانات و موقعیت‌های جغرافیایی خود و تمام عناصر قدرتی که در اختیار دارد، می‌داشت، اما در حداقل‌ترین حالت، جدیت و اراده صادقانه برای اتخاذ یک موضع عملی، صرف نظر از دلایل آن، در رژیم‌های عربی و اسلامی وجود نداشت.
 
سیدعبدالملک الحوثی گفت که دلایل موضع ضعیف رژیم‌های عربی و اسلامی متعدد است و مشکل یکی است و فاجعه برای این امت بزرگ است، رژیم‌های عربی به هیچ یک از گزینه‌ها، از جمله قطع روابط با دشمن صهیونیستی روی نیاوردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)