• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۵۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
علمی و فرهنگی » معارف

انتشار آثار میرزای نائینی در موسوعه ۴۱ جلدی

دبیر کنگره بین‌المللی میرزای نائینی از انتشار موسوعه ۴۱ جلدی از آثار فقهی، اصولی، تقریرات، دست‌نوشته‌ها و تعلیقات مرحوم آیت‌الله نائینی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از شبستان، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ‌فال دبیر کنگره بزرگداشت میرزای نائینی در این کنگره بین‌المللی که امروز با حضور علما، اندیشمندان و استادان حوزه در قم برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران این رویداد علمی و دینی، بر نقش مراجع عظام تقلید، حوزه‌های علمیه ایران و عراق و حمایت‌های مقام معظم رهبری در شکل‌گیری این کنگره تأکید کرد.

وی با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام گفت: فقیه حقیقی کسی است که مردم را از رحمت خدا مأیوس نکند، آنان را از عذاب الهی مصون نداند، مجوز گناه صادر نکند و از قرآن به سبب گرایش به غیر آن روی برنگرداند.

دبیر کنگره بزرگداشت میرزای نائینی با بیان اینکه پیام ارزشمند رهبر معظم انقلاب به این همایش موجب افتخار برگزارکنندگان شده است، افزود: مفتخریم که این محفل نورانی با پیام پربرکت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای متبرک شد و تلاش عوامل سیاست‌گذاری، مدیریتی و اجرایی کنگره در راستای تحقق آرمان‌های ایشان شکل گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ‌فال افزود: همان‌گونه که در گزارش‌ها ملاحظه شد، این کنگره از افاضات مراجع معظم تقلید ایران بهره‌مند شد و هیأت برگزارکننده در نجف اشرف نیز به محضر مراجع عالی‌قدر شرفیاب شد، هرچند فرصت ارائه مباحث در آنجا فراهم نشد.

وی با اشاره به محتوای پیام رهبر معظم انقلاب ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند جای چنین کنگره‌ای برای بزرگداشت مرحوم نائینی خالی بود و اقدام انجام‌شده بسیار ارزشمند است و همچنین تصمیم برای برگزاری اختتامیه در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا علیه‌السلام را حرکتی نیکو دانستند.

دبیر کنگره بزرگداشت میرزای نائینی افزود: به لطف الهی و با هماهنگی میان حوزه‌های علمیه ایران و عراق، افتتاحیه این کنگره ششم آذر در نجف اشرف برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه نیز هشتم آذر در جوار بارگاه سیدالشهدا علیه‌السلام برپا خواهد شد.

وی با قدردانی از همراهی حوزه علمیه نجف، گفت: با کمک بزرگان این حوزه توانستیم موسوعه‌ای در ۴۱ جلد از آثار فقهی، اصولی، تقریرات، دست‌نوشته‌ها و تعلیقات مرحوم آیت‌الله نائینی را تهیه و منتشر کنیم و بیت مکرم ایشان، به‌ویژه آیت‌الله شیخ جعفر نائینی نیز در تأیید نهایی و گردآوری این مجموعه همکاری گسترده‌ای داشتند.

حجت الاسلام فرخ‌فال با اشاره به نقش آیت‌الله استادی در هدایت علمی این کنگره ادامه داد: آغاز فعالیت علمی این رویداد با ریاست شورای علمی و دبیری شورای عالی آیت‌الله استادی انجام شد و هدایت‌های علمی و معنوی ایشان نقش بسزایی در مسیر علمی کنگره داشت.

مسئول دبیرخانه این کنگره اضافه کرد: در کمیته‌های تخصصی فقه، اصول، اندیشه سیاسی، سیره و مبانی کلامی مرحوم نائینی، پژوهش‌های عمیق و مقالات علمی متعددی تدوین شد که حاصل آن در شش جلد منتشر شده و نسخه نرم‌افزاری بخشی از این مجموعه که بالغ بر ۲۴۷ جلد است در اختیار پژوهشگران قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمبود ذخایر خون استان اصفهان
حضور فعال دختران هرمزگانی در اردو‌های کارآفرینی طرح ملی یاس
جریمه پلیس راهور اصفهان در انتظار متخلفان به طرح زوج و فرد
اجرای لایروبی اروند در مدت ۳ سال
آیین اقتدار بسیج در مصلای امام خمینی رحمت‌الله علیه خوی
اولویت یافتن ایمن‌سازی دام سبک در مقابل تب برفکی
یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان وصول شد
اجتماع باشکوه بسیجیان یاسوج در حسینیه ثارالله
هفدهمین سازش پرونده قتل عمد آذربایجان غربی به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
نقدینگی و تسهیلات، شایع‌ترین مشکل صنایع
درد و رنج آوارگان فلسطینی در فصل سرما
همایش بسیجیان در خوروبیابانک برگزار شد
نقش بسیج در همه دوران‌های انقلاب اسلامی بی بدیل هست
آبرسانی به ۳۰ روستای لرستان در هفته بسیج
سازش پرونده معدنی ۵۰ میلیارد ریالی در حوزه قضایی بهاباد
جنگ غزه، دستاورد ۶۹ سال توسعه را از بین برد
همایش اقتدار بسیجیان شهرستان مرزی پلدشت
تسریع عملیات مرمت پل تاریخی سلطان در بوکان
مصاف چادرملوی اردکان با رازین پلیمر
پیک آنفولانزا در کشور و توصیه‌های پزشکی برای پیشگیری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)